RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

AlemC85
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la AlemC85 » 18 sep 2014, 19:36

(U-18) KUP BIH: VELEŽ – ČELIK 1:1 (1:0)

Potoci: Stadion FK Bjelopoljca. Gledalaca 50. Vrijeme i teren pogodni za igru. Žuti kartoni: Mešanović, Kalajdžić, Bojčić (Velež), Kulalić, Memić (Čelik). Strijelci: 1:0 T.Isić (21), 1:1 A.Duraković (48).

VELEŽ: Voloder, Ovnović, Milišić, S.Isić, Nazdrajić, T.Isić, Mešanović, Tatar (od 83. B.Isić), Svinjar (od 62. Kalajdžić), Bojčić, Halilović (od 62. Vila).

Trener: Zijo Tojaga

ČELIK: Vehabović, Aletić, Sarajlić (od 87. Čolić), A.Duraković, Kulalić, Softić, Šabanović (od 67. Memić), T.Adilović, H.Adilović (od 89. Jašarević), N.Duraković, Hibović (od 75. Hećo)

Trener: Sabahudin Bujak

fkvelez.ba

ko je ovaj mali Mešanović? da nije možda sin Alena Mešanovića? :roll:

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 18 sep 2014, 19:49

AlemC85 je napisao/la:(U-18) KUP BIH: VELEŽ – ČELIK 1:1 (1:0)

Potoci: Stadion FK Bjelopoljca. Gledalaca 50. Vrijeme i teren pogodni za igru. Žuti kartoni: Mešanović, Kalajdžić, Bojčić (Velež), Kulalić, Memić (Čelik). Strijelci: 1:0 T.Isić (21), 1:1 A.Duraković (48).

VELEŽ: Voloder, Ovnović, Milišić, S.Isić, Nazdrajić, T.Isić, Mešanović, Tatar (od 83. B.Isić), Svinjar (od 62. Kalajdžić), Bojčić, Halilović (od 62. Vila).

Trener: Zijo Tojaga

ČELIK: Vehabović, Aletić, Sarajlić (od 87. Čolić), A.Duraković, Kulalić, Softić, Šabanović (od 67. Memić), T.Adilović, H.Adilović (od 89. Jašarević), N.Duraković, Hibović (od 75. Hećo)

Trener: Sabahudin Bujak

fkvelez.ba

ko je ovaj mali Mešanović? da nije možda sin Alena Mešanovića? :roll:
Jeste, mali mi je komšija :)

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 18 sep 2014, 19:53

kakav je igrač? hoće li biti bolji od oca? :)

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 18 sep 2014, 20:03

Ako se ne varam zadnje 3-4 utakmice smo dobili Slaviju. Nadam se da ce se taj pobjednicki niz nastaviti i u subotu. Svako spominjanje Slavije me podsjeti na eurogol Majketa pa evo da se podsjetimo opet :tokralju: :tokralju:
[youtube][/youtube]
I opet :tokralju: :tokralju:
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 18 sep 2014, 20:24

AlemC85 je napisao/la:kakav je igrač? hoće li biti bolji od oca? :)
Znam ga lično, odličan igrač, jedan od boljih u juniorima. Mislim da igra beka i krilo.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 18 sep 2014, 20:28

zizu1991 je napisao/la:Više cijenim igrače koji su našli ma bilo kakav način da odu iz Veleža, nego one od kojih se prave heroji crvene armije širom svijeta a njihov učinak na terenu je ništavan. Mene prosto libo racku za Hebibovića koji je produžio ugovor. Zašto? Zato što mu niko nije prislonio pištolj u čelo i rek'o potpiši. Šta je uradio, kakav je njegov učinak u ovoj sezoni bio u sedam kola? Nema te bola!!!! Nema! Bolje da si otiš'o nego ost'o.

Mogu oni da plasiraju svoje izjave u javnost o Veležu, Veležovom dresu, bitnosti istog, ali oni ne shvataju njegovu važnost i nikada neće sve dok jednog dana naša djeca ne zaigraju u njemu. I Vlada mnogo, mnogo serrre. Svaki put dočekivan od raje raširenih ruka zbog prijašnjih dugova koje imamo prema njemu. Umjesto da okači kopačke o klin kada vidi da ne može, on doš'o u Velež, na naša jasla i za svoj (ne) učinak prima kakvu-takvu plaću.

Hoću bola da ginete svi na terenu! Pogledaj Čelik, nikad gora situacija, ali timska kohezija donosi rezultate, neovisno o rezultatu protiv Radnika. Moraju biti više agresivni!
Nakon ovakvog razmisljanja jednog navijaca Veleza i to mladog covjeka nije nikakvo cudo sto nam je stadion gotovo prazan svaku utakmicu.Dakle ja sam syeban,a mogu misliti kako razmislja igrac kad ovako nesto cuje ili procita.Neka su nam svi zivi i zdravi,svako ima svoje misljenje ali ja cu i umrijeti al mi ovo nikad nece biti jasno.Covjek vise voli mazlume koji nas varaju nego nekog ko svjesno stavi potpis da bi i klub imao koristi na kraju.Jos jednom svaka ti cast @zizu

PS dobro nam se vratio @pastrmka
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 18 sep 2014, 20:33

Rodjenisa :thumbup: pozdrav brato :wave:
KLUB SVIH NAS.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 18 sep 2014, 20:41

@rodjenisa, odgovor ces dobiti dok dodjem s posla. Vjerujem da ce ti nakon toga moj post biti jasniji i neces tako rezonovati.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 18 sep 2014, 20:45

zizu1991 je napisao/la:@rodjenisa, odgovor ces dobiti dok dodjem s posla. Vjerujem da ce ti nakon toga moj post biti jasniji i neces tako rezonovati.
Vjeruj mi jedva cekam,znam da si vrlo ozbiljan forumas tako da sam bio sokiran tvojim razmisljanjem

Eagles_OldSchool
Kontakt:

Post Postao/la Eagles_OldSchool » 18 sep 2014, 20:53

AlemC85 je napisao/la:Vlada više nema života za 90 minuta, i jedino je dobar za džokera.

dajte napišite kako su danas odigrali juniori?

To za Vladavica 100 % se slazem on i onu polusezonu nista narocito nije pokazao a sad je opet dosao nazad ima veliku platu a nista narocito nedoprinosi ... Po mom misljenju smanjiti platu ili neka ide svaka njemu cast .....
Anti Nakarada

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 18 sep 2014, 20:56

RAja moja fina zamolio bi vas da tu tematiku prebacite u pp. Slazem se s nekim forumasima ali iz postovanja prema liku koji je milion puta javno iznio da bi poginuo za petokraku nemojte na javno nista pisati ;)
KLUB SVIH NAS.

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 18 sep 2014, 20:59

RezervniGolman je napisao/la:RAja moja fina zamolio bi vas da tu tematiku prebacite u pp. Slazem se s nekim forumasima ali iz postovanja prema liku koji je milion puta javno iznio da bi poginuo za petokraku nemojte na javno nista pisati ;)
Svaka ti cast brate.Djelim tvoje misljenje 100%

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 18 sep 2014, 21:24

Neznam raja šta je bilo ali nemojte o Vladi loše pisati.Nije pokazao ono što se od njega očekivalo možda, ali nisu ni ostali.Po meni žrtva taktike i Veležove bezidejne igre.Niko na Jankovića ne žuga a lik najgori po meni dosad, nemamo desetku ni centarfora, to je problem.Blagoje se nije uigravao sa ekipom i to se vidi a kad ga nema, mi tad nemamo nikakvu igru prema naprijed.Nemože Vladavić sam uzet loptu i zabit go, odsječeni su previše naprijed.Nespreman je možda došao ali su i ostali, Janković, Hebibović, ma svi.
Vlada je donjeo dosta dobroga Veležu, nemojte radi par loših utakmica na čovjeka.

Dragojević

Maletić - Zolj - Škaljić - Pejić (loš ali nema druge opcije)

Nikolić - Merzić

Hebibović - Blagoje - Vladavić

Centarfor

Vlada treba igrati na lijevom krilu, to je njegova jedina pozicija, Pejić je loš nažalost a Blagojević je sa trenutnom formom za 20-30 minuta i fali nam ta desetka.Centarfor da nepričam, fali nam ko budali šamar!

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 18 sep 2014, 21:40

Pastrmka brate :salut: :wave:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 18 sep 2014, 21:43

Brato Pastrmka, bistro ti bilo. :thumbup:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

salmy

Post Postao/la salmy » 18 sep 2014, 21:45

RezervniGolman je napisao/la:RAja moja fina zamolio bi vas da tu tematiku prebacite u pp. Slazem se s nekim forumasima ali iz postovanja prema liku koji je milion puta javno iznio da bi poginuo za petokraku nemojte na javno nista pisati ;)
Upravu je Pastrmka, nemojte vise mahalisat Vladu ni na pp. Nije zasluzio i abd vjerujem da ce nam se uskoro vratiti u pravom izdanju kako smo ga i navikli gledat.
Kako god okrenemo Veležu treba jedan robusni centarfor i to je po meni najveci nedostatak , a Feja rotirajuci igrace kroz utakmice pokusava sastaviti dobitnu kombinaciju.
U subotu obavezno poderat Slaviju, a onda narednu kone razmontirat za prikljucak u gornji dio tabele.
Forza Rodjeni :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 18 sep 2014, 21:48

@vm22 @elegant :wave: :thumbup:
KLUB SVIH NAS.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 18 sep 2014, 22:13

A jesmo giganti,dvije tekme za redom kod kuće na dva naša stadiona :lol: Šta ćeš ima se može se :opaopa: :bih:
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Tosre
Kontakt:

Post Postao/la Tosre » 18 sep 2014, 22:50

Pozdrav Pastrmka stari lafe gdje si ti nema te ni za lijeka majke mi moje.

Sad majke mi moje fino mlatnut Slaviju opet pa onda kod komsinice Mare na kafu dok joj muz radi drugu smjenu u aluminijskom. Svaka se prilika treba iskoristit, kad aluminjski zatvori nece vise biti kafe kod Mare, tako i mi majke mi koliko imamo sansi od 10 sansi damo 1 gol.
A Raja priznajte majke mi da ga je najbolje pod precku zaliva, ono precka pa u gol. Mare strpi se eto me za dva "tjedna" majke mi moje, malo prije tekme da se saberemo da mi Milena ne sazna.

slika
Zadnja izmjena: Tosre, dana/u 18 sep 2014, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 18 sep 2014, 22:58

Gdje si Radovane stara mostarska lisico :thumbup: yebote mećeš ga više nego Ron Jeremy :urnebes: :urnebes: :thumbup:
KLUB SVIH NAS.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []