Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Muhamed Bešić
Ubaci ga u 90toj , dovoljno ce biti da opet zajebe gol
Meni je ovo totalma glupost. Drzi jednog od 30 i kusur godina (Barry) a dijete od 22 godine ne zeli da uvede, jos je pobjednik vec odavno poznat... 

Izdržati, to je temelj vrline!
Re: AW: Muhamed Bešić
izgleda da mu je ovo sezona prilagodbe na život' u Engleskoj, Premiership, prilagođavanje taktici RM-a, sve je to novo i drugi svijet u odnosu na MađarskuGoalgetter je napisao/la:+1Virtu4l je napisao/la:Ja nekako mislim da Martinez zna šta radi.
Jos ga tolerisem

Nisam ni ocekivao da ce Besic igati svaku tako da nisam razocaran. Bitno mi je da je otisao u EPL u ekipu gdje se moze dalje razviajti a tekme ce doci. Ako je kvalitetan i ako se pokaze igrat ce nekad. Ovaj trener je profesionalac tako da vjerujem u njega da ce pomoci i dati priliku Besicu.
evo i Osme 

E šteta

- plavipatriota
- Kontakt:
roberto je pogano ime!
Re: AW: Muhamed Bešić
Pa ne može se sad puno više očekivati, ipak on konkuriše za najbitniju poziciju u današnjem fudbalu, ne možeš je tek tako lako prepustiti igraču koji je došao iz Mađarske lige i uz to je još vrlo mlad. Polako. Mislim da se ni Martinezu ni Bešiću nigdje ne žuri, samo nama.Goalgetter je napisao/la:+1Virtu4l je napisao/la:Ja nekako mislim da Martinez zna šta radi.
Jos ga tolerisem
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Znaci tek je 3 opcija, nista od njega u evertonu
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Ovdje bitna i gol razlika, Martinez hoce prolaz nakon 4. odigrana kola.
Odlicno odradio ove polovnjake iz BL.
Odlicno odradio ove polovnjake iz BL.

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Logiro sam se samo da ovom džukeli od trenera j.ebem od-do
A onima što govore da je Bešić još zelen i da treba još pure jest da zaigra pokenjam se u usta.
Ovakav igrač da truhne na klupi zbog mamlazovih zamisli mamu mu reterdiranu

A onima što govore da je Bešić još zelen i da treba još pure jest da zaigra pokenjam se u usta.
Ovakav igrač da truhne na klupi zbog mamlazovih zamisli mamu mu reterdiranu

-
- Kontakt:
Nek se skompa s trecim golmanom jedino njih dvojica nikako ne igraju.
Zna on vrlo dobro sta radi sto se tice Evertona, ali mi gledamo iz perspektive Besica. Vjerovatno je ispravna odluka uigrat ekipu i da ta dvojica budu Barry i McCarthy. Ali trenutno situacija nije dobra za Muhameda. Ocekivao sam da ce igrat malo vise. Pitanje je kakav je na treninzima.Virtu4l je napisao/la:Ja nekako mislim da Martinez zna šta radi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
- Kontakt:
stavio je gibbsona koji je nakon polagodisnje pauze opet na terenu. znaci ne postoji samo jedan prioritet(besic), svaki igrac kluba ima svoje potrebe. A martinez najbolje zna kako kad koga treba uvesti, i zasto ga treba uvesti ili ne uvesti. sve ostalo je trolanje. besic ce dobiti odredjenu minutazu
E mi bi zeljeli da igra u dobrom timu i u prvoj postavi odmah. Ne ide to tako. On nije jos ta klasa da odmah upadne. A ako bude strpljiv a i mi sa njim onda ce doci to vrijeme.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
A daj, rješena utakmica i neće da ga ubaci. Sve razumijem , treba se prikagodit ali kako igrači iz Srbije ili Hrvatske odmah dobiju šansu i to dobru a uvijek našima treba nešto. Naše igrače svi hvale, po rijčima to su megazvijezde a kad to treba prenjeti u djelo, ništa, uvijek sjede na klupi.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Nece sigurno ostati bez prilike, tako da ne dramatizujte. Mene samo nervira jer ima manjak utakmica u nogama, a blize se nase tekme, sto ga moze oslabiti sigurno. Sto se tice Evertona, uskoro ce dobiti pravu priliku. 

-
- Kontakt:
Lik odigrao 6 minuta do sad i zajebao dva gola i kao zasto ne igra vise haha pa najbolje da ispadnu iz lige. Drzi njega martinez pametno na klupi
Barry ima 33 godine.Cartman je napisao/la:Zna on vrlo dobro sta radi sto se tice Evertona, ali mi gledamo iz perspektive Besica. Vjerovatno je ispravna odluka uigrat ekipu i da ta dvojica budu Barry i McCarthy. Ali trenutno situacija nije dobra za Muhameda. Ocekivao sam da ce igrat malo vise. Pitanje je kakav je na treninzima.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Coolpanda24, Diadora, Google Adsense [Bot], Lekqqq1921, zgembo89, zikerrz21 i 55 gostiju.