to cemo vidjeti tek. mjesec i pol od pocetka sezone i jos uvijek kuburi na klupi. veceras sam ga 100% ocekivao na terenu, ali opet nista.Goalgetter je napisao/la:Nece sigurno ostati bez prilike, tako da ne dramatizujte. Mene samo nervira jer ima manjak utakmica u nogama, a blize se nase tekme, sto ga moze oslabiti sigurno. Sto se tice Evertona, uskoro ce dobiti pravu priliku.
Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Muhamed Bešić
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Engleska je to, a ove ekipe igraju na 3-4 fronta, ne postoji teoretska šansa da ne dobije pravu priliku. Vidjeli smo protiv Kipra u kakvoj je formi.STEVIE je napisao/la:to cemo vidjeti tek. mjesec i pol od pocetka sezone i jos uvijek kuburi na klupi. veceras sam ga 100% ocekivao na terenu, ali opet nista.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Koji je to drugi gol bio? samo znam za onaj protiv chealsearadamel1994 je napisao/la:Lik odigrao 6 minuta do sad i zajebao dva gola i kao zasto ne igra vise haha pa najbolje da ispadnu iz lige. Drzi njega martinez pametno na klupi
znamo mi da je on u formi, medjutim veceras me razocarao roberto. gledam tv raspored, everton-wolfsburg jedva cekam i na kraju nista.Virtu4l je napisao/la:Engleska je to, a ove ekipe igraju na 3-4 fronta, ne postoji teoretska šansa da ne dobije pravu priliku. Vidjeli smo protiv Kipra u kakvoj je formi.STEVIE je napisao/la:to cemo vidjeti tek. mjesec i pol od pocetka sezone i jos uvijek kuburi na klupi. veceras sam ga 100% ocekivao na terenu, ali opet nista.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
- hule_barca
- Kontakt:
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- alan_kardec
- Kontakt:
Recimo, ja se sjećam kad je Bane prešao iz Lokomotive u Chelsea, ,čitavu polusezonu proveo na klupi I sa drugim timom, ni minute nije imao u igri, pojedini mediji ga već počeli proglašavati najskupljim Romanovim promašajem, ali malo po malo momak se dokazao I ustalio se u prvih 11, sad je praktično nezamjenjiv.
Za sve treba vremena, Bešić treba da bude strpljiv a I vi zajedno sa njim. Ako iko može da isforsira I istrpi mladog igrača, onda je to Everton. Bešić je dolaskom u Everton napravio pravi izbor, siguran sam u to.
RIP Adis Selmanović

P.S. Ne odgovarajte ovim klonovima.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kipar nije mjerilo. Mjerilo je sta pokaze u Premiershipu i na treningu. Ono protiv Chelsea sigurno nije pomoglo. Ok je pogrijesit, ali ne na onakav nacin. Nedopustivo je petom igrat u onoj situaciji. Kad Gibson ulazi prije njega, vec ima problem.Virtu4l je napisao/la:Engleska je to, a ove ekipe igraju na 3-4 fronta, ne postoji teoretska šansa da ne dobije pravu priliku. Vidjeli smo protiv Kipra u kakvoj je formi.STEVIE je napisao/la:to cemo vidjeti tek. mjesec i pol od pocetka sezone i jos uvijek kuburi na klupi. veceras sam ga 100% ocekivao na terenu, ali opet nista.
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Goalgetter
- Kontakt:
alan_kardec je napisao/la:To što ga Martinez uopšte ne ubacuje u igru, ne znači ništa. Bešić je mlad, tek je stigao, privikava se na sve.
Recimo, ja se sjećam kad je Bane prešao iz Lokomotive u Chelsea, ,čitavu polusezonu proveo na klupi I sa drugim timom, ni minute nije imao u igri, pojedini mediji ga već počeli proglašavati najskupljim Romanovim promašajem, ali malo po malo momak se dokazao I ustalio se u prvih 11, sad je praktično nezamjenjiv.
Za sve treba vremena, Bešić treba da bude strpljiv a I vi zajedno sa njim. Ako iko može da isforsira I istrpi mladog igrača, onda je to Everton. Bešić je dolaskom u Everton napravio pravi izbor, siguran sam u to.

Bas sam krenuo navesti primjer Ivanovica, ali nisam bio siguran da li je zaista toliko bio na klupi. Sve u svemu, nije jos sve tako crno.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Nit je fizička sprema nit je forma, jer je i jedno i drugo na vrhunskom nivou.muamerc je napisao/la:Ma Martinez sigurno zna nesta sto mi ne znamo. Da li je za klupu uzrok fizicka sprema, forma ili takticke zamisli trenera to mi ne znamo. Dobronje sto je otisao u jedan solidan klub gdje ima mogucnost da se razvija i da ga prate najveci. Da je otisao u veci klub samo bi dobro grijao klupu i na kraju bi bio prodat u slabiji i izgubio bi godinu dvije, a da je u slabiji isto tako dok opet ne bi dosao do tipa ranga Evertona. Samo strpljenja.
Koji ga je racku dovodio ako će ga prikovat za klupu
I nemojte pričat bajke da je igraču klupa korisna, svakom igraču je bitno da igra, a klupa ga samo psihički uništava, posebno momka kao što je Bešić.

The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
- Kontakt:
muamerc je napisao/la:Ma Martinez sigurno zna nesta sto mi ne znamo. Da li je za klupu uzrok fizicka sprema, forma ili takticke zamisli trenera to mi ne znamo.

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 600, adrenaline323, Bing [Bot], boki86, Bosanac90, Confiance, COYGBiH, Edincapitano, EdinjoBos, Elddar, emir79, fanaticoszg, FerdinandF, galia95, General505, Goalgetter, GoldenLilies, Google Adsense [Bot], greenwood, Hansestadt, invincible1921, JackW, kakarut, Kobayashi, lol89, Mocvara1991, MokraKifla, MostarNeretva, napapijri1987, NerminFatic, Pensioner26, prisonbreak, Shogun, soccerfan, tale07, UtdBiH21, Vaya, Venom, Zaboljesutra, Zglavkar i 444 gosta.