bolje i to nego proci ko bayernrob do bagro je napisao/la:6. put zaredom ispadate, mene bi bilo stid vise.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Real sinoć bio bolji puno. Lyon nije imao poštenog udarca do gola Pjanića. To je bila lijepa akcija. Posle kad je se Real skroz otvorio imali su dva zicera..
Ne navijam ni za Real ni za Lyon ali bih kao ljubitelj nogometa rađe gledao Ramosa, Casillasa, Ronalda, Kaku itd. koji su sinoć nadigrali Lyon (sjetite se promašaja Higuaina) ali eto.. nogomet i je zanimljiv jer se iznenađenja događaju.
Po meni bi Real trebao pojačati obranu sa Ivanovićem i/ili Vermalenom iz Arsenala.
A što se tiče Lyona, sumnjam da mogu dalje od četvrtfinala jedino možda ako ih zapadne Bayern ili Sevilla imaju neke šanse.
Ne navijam ni za Real ni za Lyon ali bih kao ljubitelj nogometa rađe gledao Ramosa, Casillasa, Ronalda, Kaku itd. koji su sinoć nadigrali Lyon (sjetite se promašaja Higuaina) ali eto.. nogomet i je zanimljiv jer se iznenađenja događaju.
Po meni bi Real trebao pojačati obranu sa Ivanovićem i/ili Vermalenom iz Arsenala.
A što se tiče Lyona, sumnjam da mogu dalje od četvrtfinala jedino možda ako ih zapadne Bayern ili Sevilla imaju neke šanse.
Ne znam, drago mi je samo što vas je Miralem izbacio. A ostalo, hmm, pa nema veze, imate Primeru, i tamo se sad borite. Mislim da možete i da trebate samo redove konsuldovat
Sretno tamo 

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- rob do bagro
- Kontakt:
Ko vam je kriv sto ne prolazite kao Bayern je li takoMElloo je napisao/la:bolje i to nego proci ko bayernrob do bagro je napisao/la:6. put zaredom ispadate, mene bi bilo stid vise.

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
uh kako sam zavida. tolko zelim da barca ispadne 6 godina u osmini, ali nikako da se ispuni to.
- roy_makaay
- Kontakt:
Da,zavidan sam ipak 6 godina ne vidjet 1/4finala nije mala stvarMadrid_9 je napisao/la:sto ne postavis onaj kad je R.CARLOS kroz usi KHANU sa 40 m..roy_makaay je napisao/la:[youtube][/youtube]
kako volim postavit ovaj video kad navijaci reala krenu o Bayernu pricat![]()
o onaj kad je ANELKA zakuco kraj lijevog obraza provuko KHANU..o li cu ja da postavim..
![]()
na vasu temu..al molio bi moderatore da nebrisu..al ko ga **** sto molis kad su to sve BAVARCI..DONIJELA TETA IZ NJEMACKE COKALDU I REKLA EVO SINE OVO IZ MINHENA TAMO IGRA BRACO BOSANAC SAD NAVIJAJ ZA BAYERN IS DEUTCHE MAISTER
![]()
da da ali samo DEUTCHE
![]()
HALA MADRID jesmo popularni i nakon poraza...u ovom se vidi snaga naseg kluba..mrzis o volis...ovi sto mrze mrze mrze uhhh kako su zavidni![]()

evo jos jedan slatki video
[youtube][/youtube]
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
to je bilo, ovo se i sad dogadja.Madrid_9 je napisao/la:ajd bato bolan igrali ste u KUP UEFA..KOLIKO SI TAD IMAO GODINA???6??????? koliko sad imas??Wolverine je napisao/la:uh kako sam zavida. tolko zelim da barca ispadne 6 godina u osmini, ali nikako da se ispuni to.![]()
jeli bato ti pratis fudbal u nazad 6 godina??
![]()
ako znas CELTIC,KUP UEFA..99 ipali u grupi..mi to makar nismo dozivili
![]()
hvala Bogu
HALA MADRID
inace, psiguran sam da fudbal uglavnom pratim duze od tebe, tako da...
- rob do bagro
- Kontakt:
Tako ti je moj Ronaldo kad igra Bosanac

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
madrid_9 jesil ti svjestan sta pises, i kolko se provaljujes
ovakvi su mi najdrazi 

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
davno sam ja presao fazu kada mrzim neki klub. ja nikoga ne mrzim na ovom svijetu, tako ni real madrid.
momce, ti se nikada naucit. vidim tu si jako kratak vremenski perido, i u tom periodu si tolko sranja napiso da to nije normalno. iako ja imam svoju viziju ko si ti, ustvari prilicno sam siguran u to.
prvo se nauci razgovarat, pa me onda ponovo citiraj. idem ja sad, ti uzivaj i budi ponosan na malog pjanica, i na novo 1/4 finale reala.
edit: ovo moram komentarisat, 1015454504504564. put u ovih par godina put tu recenicu bit cemo prvaci sljedece godine. i svake godine isto.
momce, ti se nikada naucit. vidim tu si jako kratak vremenski perido, i u tom periodu si tolko sranja napiso da to nije normalno. iako ja imam svoju viziju ko si ti, ustvari prilicno sam siguran u to.
prvo se nauci razgovarat, pa me onda ponovo citiraj. idem ja sad, ti uzivaj i budi ponosan na malog pjanica, i na novo 1/4 finale reala.
edit: ovo moram komentarisat, 1015454504504564. put u ovih par godina put tu recenicu bit cemo prvaci sljedece godine. i svake godine isto.
Daj bolan Realovci uzmete Spahu i Nadara i kucu ulazem da bi osvojili Primeru.
Ali kad imate vodoinstalatera za predsjednika.
Ali kad imate vodoinstalatera za predsjednika.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- moustapha
- Kontakt:
Ja mislim da je @Madrid_9, stari @fabio. Samo on moze ovako pisati. Polomis se dok skontas sta covjek zeli reci. 

#divovi
haj super bas je falio faio nea ga odavno..svi realovci dobivaju boanove de malo se smirite ugledajte se na mene
hocemo Mourinha

hocemo Mourinha

Dobar je vama i Pellegrini, jer u Primeri se prviMElloo je napisao/la:haj super bas je falio faio nea ga odavno..svi realovci dobivaju boanove de malo se smirite ugledajte se na mene![]()
hocemo Mourinha

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
ma dobar je Pellegrini samo cini se da zvjezde njime upravljaju a ne on njimaGunnerS je napisao/la:Dobar je vama i Pellegrini, jer u Primeri se prviMElloo je napisao/la:haj super bas je falio faio nea ga odavno..svi realovci dobivaju boanove de malo se smirite ugledajte se na mene![]()
hocemo MourinhaTo nemojte zaboravit...

Nećemo Mourinha hoćemo Bosqea ili Wengera.Da sada malo hladne glave napišem šta u igri se vidio nedostatak Alonsa i Marcela i nešto protiv njih pričate Arbeloa ne može odgovoriti napadačkim zadacima po lijevoj strani,u 1. poluvremenu je trebalo biti 3:0 čak ni njihov tener nije ušao s najjačim sastavom očekivao je ispadanje onda je vidio samo 1:0,a mi fulali 3 čista gola i uveo Kalstroma koji nas je uništio,ako ne osvojimo primeru ja ću se lično pobrinuti za onaj panj od trenera koji s ovakvim igračima ne može proći Lyona

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
vi fakat mislite da je pellegrini kriv ?
koliko ja znam trener dovodi igrace koje zeli a njega za pojacanja nije niko pitao

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
pa da se borimo za Europa liguMadrid_9 je napisao/la:RAFA BENITEZ...BOLI ME UHO ZA MURINJOM I WANGEROM...RAFA A MADRID VAMOS...HALA MADRID

joj ovog djeteta,hormoni ga obuzeli,pa mu halalite sta pise.Madrid_9 je napisao/la:RAFA BENITEZ...BOLI ME UHO ZA MURINJOM I WANGEROM...RAFA A MADRID VAMOS...HALA MADRID

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.