Ne smeta mi. Za repku zabija kao u najboljim danimaBassha je napisao/la:Vedad Ibišević gol za Stuttgart na zvaničnoj utakmici nije postigao od 29. januara ove godine
![]()

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Ne smeta mi. Za repku zabija kao u najboljim danimaBassha je napisao/la:Vedad Ibišević gol za Stuttgart na zvaničnoj utakmici nije postigao od 29. januara ove godine
![]()
Kriza ga dere. Ali Vedo će prokinut' opet. Ne sumnjam ni sekunde u njeg'.Bassha je napisao/la:Vedad Ibišević gol za Stuttgart na zvaničnoj utakmici nije postigao od 29. januara ove godine
![]()
Hajmo nazad na klix,ublehoradamel1994 je napisao/la:Jedan od najgorih napadaca u ligama petice godinu dana bez gola pa to je bruka nevidjena veci golgeter je marko pantelic... stavljam ruku u vatru da na ljeto ide u katar ili kinu, eventualno msl
ocajan napadac, tehniku bolju ima adilovic
radamel1994 je napisao/la:Jedan od najgorih napadaca u ligama petice godinu dana bez gola pa to je bruka nevidjena veci golgeter je marko pantelic... stavljam ruku u vatru da na ljeto ide u katar ili kinu, eventualno msl
ocajan napadac, tehniku bolju ima adilovic
Smori ti više...kako tebi više ne dosadi pisati ovakve gluposti na temi svakog našeg igrača...znam da nemaš pametnija posla, al idi nađi poso, djevojku, uradi nešto korisno u životu.gringonjaOnajDrugi je napisao/la:kad sam ja prije par mjeseci govorio, da vedo nije nikakav igrac, ljudi me ovdje vrijedali i napadali.......jednostavno nikakav igrac, cak ispod prosjeka!.....nikakva tehnika, nikakav dribling, nikakav prijem lopte....ama bas nista.....jedino sto zna, to je u sesnaestercu da uleti kad mu neko servira loptu......
0oo0 je napisao/la:Smori ti više...kako tebi više ne dosadi pisati ovakve gluposti na temi svakog našeg igrača...znam da nemaš pametnija posla, al idi nađi poso, djevojku, uradi nešto korisno u životu.gringonjaOnajDrugi je napisao/la:kad sam ja prije par mjeseci govorio, da vedo nije nikakav igrac, ljudi me ovdje vrijedali i napadali.......jednostavno nikakav igrac, cak ispod prosjeka!.....nikakva tehnika, nikakav dribling, nikakav prijem lopte....ama bas nista.....jedino sto zna, to je u sesnaestercu da uleti kad mu neko servira loptu......
pa naravno da ih hvalim kad su u formi, naprimjer DZEKU sam (skoro) uvijek hvalio i smatram ga nasim najboljim igracem......a sto se tice Vede, nikad nije bio igrac, i dan danas mi nije jasno, kako je uspio da dogura.....treba biti realan, a mnogi to ovdje nisu....i ja sam bosanac i volim nase igrace, ali brate mili, sto da sam sebe lazem.....Burundi je napisao/la:Imas ti pravo i da pohvalis nase igrace kad su u formi, a to ne radis. Nego sad kad vecina igraca nisu u top formi ides od teme do teme i kao nesto pametujes
Bolje da j.e.b.e.s. sta redovno.....gringonjaOnajDrugi je napisao/la:0oo0 je napisao/la:Smori ti više...kako tebi više ne dosadi pisati ovakve gluposti na temi svakog našeg igrača...znam da nemaš pametnija posla, al idi nađi poso, djevojku, uradi nešto korisno u životu.gringonjaOnajDrugi je napisao/la:kad sam ja prije par mjeseci govorio, da vedo nije nikakav igrac, ljudi me ovdje vrijedali i napadali.......jednostavno nikakav igrac, cak ispod prosjeka!.....nikakva tehnika, nikakav dribling, nikakav prijem lopte....ama bas nista.....jedino sto zna, to je u sesnaestercu da uleti kad mu neko servira loptu......
imam pravo da izjasnim svoje misljenje...neznam sta ti smeta?!?! mora da volis vedu toliko, da si sad isfrustiran zbog toga....uostalom, ozenjen sam, hvala bogu imam i poso i radim redovno......
Jes, jes... Babo mu nasao radno mjesto u Bundesligi i jos ga nije bilo stid da ga stavi prvi vrhu liste strijelaca svake godine. A, stotine diplomiranih napadaca na birou.gringonjaOnajDrugi je napisao/la:kad sam ja prije par mjeseci govorio, da vedo nije nikakav igrac, ljudi me ovdje vrijedali i napadali.......jednostavno nikakav igrac, cak ispod prosjeka!.....nikakva tehnika, nikakav dribling, nikakav prijem lopte....ama bas nista.....jedino sto zna, to je u sesnaestercu da uleti kad mu neko servira loptu......
Consigliere je napisao/la:Jes, jes... Babo mu nasao radno mjesto u Bundesligi i jos ga nije bilo stid da ga stavi prvi vrhu liste strijelaca svake godine. A, stotine diplomiranih napadaca na birou.gringonjaOnajDrugi je napisao/la:kad sam ja prije par mjeseci govorio, da vedo nije nikakav igrac, ljudi me ovdje vrijedali i napadali.......jednostavno nikakav igrac, cak ispod prosjeka!.....nikakva tehnika, nikakav dribling, nikakav prijem lopte....ama bas nista.....jedino sto zna, to je u sesnaestercu da uleti kad mu neko servira loptu......
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bhfanatic14, CAGarfia i 22 gosta.