Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 18 sep 2014, 16:38

Bassha je napisao/la:Vedad Ibišević gol za Stuttgart na zvaničnoj utakmici nije postigao od 29. januara ove godine
:roll: :roll:
Ne smeta mi. Za repku zabija kao u najboljim danima :bow:

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 18 sep 2014, 21:16

Bassha je napisao/la:Vedad Ibišević gol za Stuttgart na zvaničnoj utakmici nije postigao od 29. januara ove godine
:roll: :roll:
Kriza ga dere. Ali Vedo će prokinut' opet. Ne sumnjam ni sekunde u njeg'. :bih:

radamel1994
Kontakt:

Post Postao/la radamel1994 » 18 sep 2014, 23:27

Jedan od najgorih napadaca u ligama petice godinu dana bez gola pa to je bruka nevidjena veci golgeter je marko pantelic... stavljam ruku u vatru da na ljeto ide u katar ili kinu, eventualno msl

ocajan napadac, tehniku bolju ima adilovic

milekitic
Kontakt:

Post Postao/la milekitic » 18 sep 2014, 23:29

radamel1994 je napisao/la:Jedan od najgorih napadaca u ligama petice godinu dana bez gola pa to je bruka nevidjena veci golgeter je marko pantelic... stavljam ruku u vatru da na ljeto ide u katar ili kinu, eventualno msl

Hajmo nazad na klix,ubleho
IZBACIVANJE SAFETA I KRIMINALACA U SAVEZU...ZA BOLJE SUTRA!!!

pama
Kontakt:

Post Postao/la pama » 18 sep 2014, 23:30

radamel1994 je napisao/la:Jedan od najgorih napadaca u ligama petice godinu dana bez gola pa to je bruka nevidjena veci golgeter je marko pantelic... stavljam ruku u vatru da na ljeto ide u katar ili kinu, eventualno msl

:rol: kakav vrsni poznavalac nogolopta

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 19 sep 2014, 07:11

@DzemoVoliMarmeladu - ne smeta ni meni dok on zabija za repku nego navijaci Stuttgarta su postali nestrpljivi.

@radamel1994 :zzz: :zzz:
#Bosnianbeast

#DLOading

#WeGoHard

Tulln1
Kontakt:

Post Postao/la Tulln1 » 19 sep 2014, 07:26

Radamel=Susic

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 19 sep 2014, 09:06

kad sam ja prije par mjeseci govorio, da vedo nije nikakav igrac, ljudi me ovdje vrijedali i napadali.......jednostavno nikakav igrac, cak ispod prosjeka!.....nikakva tehnika, nikakav dribling, nikakav prijem lopte....ama bas nista.....jedino sto zna, to je u sesnaestercu da uleti kad mu neko servira loptu......

0oo0
Kontakt:

Post Postao/la 0oo0 » 19 sep 2014, 09:21

gringonjaOnajDrugi je napisao/la:kad sam ja prije par mjeseci govorio, da vedo nije nikakav igrac, ljudi me ovdje vrijedali i napadali.......jednostavno nikakav igrac, cak ispod prosjeka!.....nikakva tehnika, nikakav dribling, nikakav prijem lopte....ama bas nista.....jedino sto zna, to je u sesnaestercu da uleti kad mu neko servira loptu......
Smori ti više...kako tebi više ne dosadi pisati ovakve gluposti na temi svakog našeg igrača...znam da nemaš pametnija posla, al idi nađi poso, djevojku, uradi nešto korisno u životu.
🔵⚪

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 19 sep 2014, 09:30

0oo0 je napisao/la:
gringonjaOnajDrugi je napisao/la:kad sam ja prije par mjeseci govorio, da vedo nije nikakav igrac, ljudi me ovdje vrijedali i napadali.......jednostavno nikakav igrac, cak ispod prosjeka!.....nikakva tehnika, nikakav dribling, nikakav prijem lopte....ama bas nista.....jedino sto zna, to je u sesnaestercu da uleti kad mu neko servira loptu......
Smori ti više...kako tebi više ne dosadi pisati ovakve gluposti na temi svakog našeg igrača...znam da nemaš pametnija posla, al idi nađi poso, djevojku, uradi nešto korisno u životu.

imam pravo da izjasnim svoje misljenje...neznam sta ti smeta?!?! mora da volis vedu toliko, da si sad isfrustiran zbog toga....uostalom, ozenjen sam, hvala bogu imam i poso i radim redovno......

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 19 sep 2014, 09:34

Imas ti pravo i da pohvalis nase igrace kad su u formi, a to ne radis. Nego sad kad vecina igraca nisu u top formi ides od teme do teme i kao nesto pametujes
DD

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 19 sep 2014, 09:46

Burundi je napisao/la:Imas ti pravo i da pohvalis nase igrace kad su u formi, a to ne radis. Nego sad kad vecina igraca nisu u top formi ides od teme do teme i kao nesto pametujes
pa naravno da ih hvalim kad su u formi, naprimjer DZEKU sam (skoro) uvijek hvalio i smatram ga nasim najboljim igracem......a sto se tice Vede, nikad nije bio igrac, i dan danas mi nije jasno, kako je uspio da dogura.....treba biti realan, a mnogi to ovdje nisu....i ja sam bosanac i volim nase igrace, ali brate mili, sto da sam sebe lazem.....

dentist
Kontakt:

Post Postao/la dentist » 19 sep 2014, 09:50

gringonjaOnajDrugi je napisao/la:
0oo0 je napisao/la:

imam pravo da izjasnim svoje misljenje...neznam sta ti smeta?!?! mora da volis vedu toliko, da si sad isfrustiran zbog toga....uostalom, ozenjen sam, hvala bogu imam i poso i radim redovno......
Bolje da j.e.b.e.s. sta redovno.....

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 19 sep 2014, 09:59

Jes, jes... Babo mu nasao radno mjesto u Bundesligi i jos ga nije bilo stid da ga stavi prvi vrhu liste strijelaca svake godine. A, stotine diplomiranih napadaca na birou. :roll:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 19 sep 2014, 10:04

Consigliere je napisao/la:
Jes, jes... Babo mu nasao radno mjesto u Bundesligi i jos ga nije bilo stid da ga stavi prvi vrhu liste strijelaca svake godine. A, stotine diplomiranih napadaca na birou. :roll:

neki ljudi su realni, a neki zive u zabludi ;).......da je toliko dobar, nebi mu navijaci stuttgarta zvizdali....gola nije dao skoro pa ce godina proci....i to da bude pravi napadac? ma daj.....

kobac
Kontakt:

Post Postao/la kobac » 19 sep 2014, 10:46

Koji je vama curac više sa Vedom?Te Vedo kloc,ubleha,ne zna gola dat,a čovjek je u formi,u reprezentaciji je dokazao.To što Štutgartu ni Mesi ne bi pomogao da daju bar 1 gol na utakmici to je drugi par cipela.Uglavno on svake sezone završi sa 10+ golova u bundesligi,dok je ovde vrhunac ,,stručnjaka,, uspješna sezona na menadžeru!!!

Dok navijači već polako gube strpljenje, Ibišević ima ogromnu podršku od trenera.
"Naravno da mu nije lako, ali ne treba zaboraviti da nam je bezbroj puta spasio zadnjicu u veoma važnim utakmicama. Mi kao ekipa mu trenutno ne olakšavamo posao nimalo, jer kada pogledamo statistiku, nismo imali svega 5-6 pravih prilika u prve tri utakmice " - kazao je Veh !

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 19 sep 2014, 18:18

Vedo ce se polako vracati u golgetersku formu vec od sljedece utakmice ;)
Ti si opet šampion !

kobac
Kontakt:

Post Postao/la kobac » 19 sep 2014, 20:09

Sutra Hoffenheim,stalna mušterija. GO VEDO GO VEDO

kobac
Kontakt:

Post Postao/la kobac » 20 sep 2014, 14:55

Nema ga ni na klupi :oops: :crazy:
EDIT: Bolestan.Brz oporavak Vedo :bih: :bih:
Zadnja izmjena: kobac, dana/u 20 sep 2014, 15:02, ukupno mijenjano 1 put.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 20 sep 2014, 14:58

Vedo ima temperaturu, zato nije u konkurenciji za meč

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bhfanatic14, CAGarfia i 22 gosta.