FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kjosevski(Antolović)
Stanic, Zeljkovic(Bogdanović) , Kosoric , Kvesic
Hasanovic, Tomic
Memija Basa(Nuspahic)
Varea
Turkovic(Bajić)
da sam trener ovo bi moja postavka bila za utakmicu protiv Slobode, ne bi smio u prvih 11 doći Sadiković jer on jednostavno nije za ovakvih utakmica, on nije fajter,možda u drugom poluvremenu pred kraj mu dati šansu,isto tako mislim da bi bilo dobro da u drugom poluvremenu uđe svjež Nuspahić, kad se njihovi bekovi umore jer ima brzinu i prodornost, i treća izmjena bi bio Bajić mada vidjet cemo za koga ce se Adžem odlučiti ili za njega ili za Turkovića a možda i za oba pa će Varea dobiti šansu sa klupe..
Stanic, Zeljkovic(Bogdanović) , Kosoric , Kvesic
Hasanovic, Tomic
Memija Basa(Nuspahic)
Varea
Turkovic(Bajić)
da sam trener ovo bi moja postavka bila za utakmicu protiv Slobode, ne bi smio u prvih 11 doći Sadiković jer on jednostavno nije za ovakvih utakmica, on nije fajter,možda u drugom poluvremenu pred kraj mu dati šansu,isto tako mislim da bi bilo dobro da u drugom poluvremenu uđe svjež Nuspahić, kad se njihovi bekovi umore jer ima brzinu i prodornost, i treća izmjena bi bio Bajić mada vidjet cemo za koga ce se Adžem odlučiti ili za njega ili za Turkovića a možda i za oba pa će Varea dobiti šansu sa klupe..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
FOTO: Turković, Kosorić i Zubanović posjetili Dom na Bjelavama
http://fkzeljeznicar.ba/foto-turkovic-k ... ama/11634/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/foto-turkovic-k ... ama/11634/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
RiverPlate
- Kontakt:
fkzeljeznicarba je napisao/la:FOTO: Turković, Kosorić i Zubanović posjetili Dom na Bjelavama
Grbavica naš je Hram!!!
-
RiverPlate
- Kontakt:
Ne vjerujem, pa danas je Adžem rekao da neće moći računati na Antolovića!arelinho je napisao/la:Evo maloprije sam saznao jednu vijest koja neke nece obradovati kao sto nije ni mene,ali sta je tu je.
Antolovic ipak dobio jednu utakmicu suspenzije koju je odradio u utorak i brani u Tuzli osim ako ga Adzem ne ostavi
na klupi.
Grbavica naš je Hram!!!
- pintol_TM87
- Kontakt:
kakve su sanse da se sutra uplati za tuzlu ?
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Evo meni maloprije 2 igraca rekose da ja dobio 1 tekmuRiverPlate je napisao/la:Ne vjerujem, pa danas je Adžem rekao da neće moći računati na Antolovića!arelinho je napisao/la:Evo maloprije sam saznao jednu vijest koja neke nece obradovati kao sto nije ni mene,ali sta je tu je.
Antolovic ipak dobio jednu utakmicu suspenzije koju je odradio u utorak i brani u Tuzli osim ako ga Adzem ne ostavi
na klupi.
Antolovic je dobar golman, samo sto malo luta sa formom i sa komunikacijom sa odbranom, u ovoj utakmici je bolje rjesenje od malog Kjosevskog radi iskustva ako nista
Jarane to njegovo "malo" lutanje nas je kostalo bas fino ove sezone.lisander je napisao/la:Antolovic je dobar golman, samo sto malo luta sa formom i sa komunikacijom sa odbranom, u ovoj utakmici je bolje rjesenje od malog Kjosevskog radi iskustva ako nista
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
nema se sta nagadjat za sastav...danas na treningu su narandze bile kjosevsi-stanic-bogdanovic-kosoric-kvesic-dado-tomic-memija-varea-turkovic-bajic.....i to je to....tako igramo idemo dole napadacki igrat necemo se prepast fukara.....
sto se marjana tice ne moze igrat jos tuzlu....nasih vec najavljeno bruku autobusa....sve u svemu pravi derby...
P.S. Svaka cast Nedi i Aleksandru na ovom danas sto su uvelicali sa nasim zubanom maloj djeci urucili poklone i posjetili ih...
VOLIM TE ZELJOo
sto se marjana tice ne moze igrat jos tuzlu....nasih vec najavljeno bruku autobusa....sve u svemu pravi derby...
P.S. Svaka cast Nedi i Aleksandru na ovom danas sto su uvelicali sa nasim zubanom maloj djeci urucili poklone i posjetili ih...
VOLIM TE ZELJOo
- JoseMourinho
- Kontakt:
meni se svidja ovaj tim, jbg nema eldara, al ne ocekujem ni od slobode nista posebno, do sad nisu pokazali nista, u ocajnoj su formi (tuzlaci ne peglajte) i jbg sta fali nek se napadne pa sta bude 
vidjet cemo ja bi iskreno volio vidjet 4-3-3 umjesto 4-4-2 sa memijom-dadom-tomicem vezni red a gore bajic-nedo-varea, al jbg to je do mene nisam naviko nikako na ove 4-4-2 formacije
kako god po pobjedu u tuzlu

vidjet cemo ja bi iskreno volio vidjet 4-3-3 umjesto 4-4-2 sa memijom-dadom-tomicem vezni red a gore bajic-nedo-varea, al jbg to je do mene nisam naviko nikako na ove 4-4-2 formacije
kako god po pobjedu u tuzlu
-
old school
- Kontakt:
nisam vidio jel se negdje pisalo,ali veceras na vijestima gledam Koldzo potpisao 50.000 za obnovu svlacionica sto je bio kao preduslov da se aktivira jos 250 hiljada iz uefe za stadin cime ce se urediti cini mi se teren i svlacionice
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
To nije loše nikako, mislim bolje išta nego ništa.old school je napisao/la:nisam vidio jel se negdje pisalo,ali veceras na vijestima gledam Koldzo potpisao 50.000 za obnovu svlacionica sto je bio kao preduslov da se aktivira jos 250 hiljada iz uefe za stadin cime ce se urediti cini mi se teren i svlacionice
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
fkzeljeznicarba je napisao/la:FOTO: Turković, Kosorić i Zubanović posjetili Dom na Bjelavama
Ovo mi je draže viditi nego ligu šampiona, bravo !
- BolanBolan
- Kontakt:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
http://www.novosarajevo.ba/press/19256- ... r-lige-bih" onclick="window.open(this.href);return false;
Investirat će se ukupno 300 000,00KM u stadion, u najkraćem mogućem roku.
Bit će još pozitivnih vijesti 
Investirat će se ukupno 300 000,00KM u stadion, u najkraćem mogućem roku.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
To je ono što sam ja jučer spominjao da je nočana podrška opštine bila uslov za lovu od UEFE. Samo ne znam jel u ovih 300.000 uključeno i ono što su svi dobijali tj one pare koje je recimo Slavija dobila pa sad renovira travnjak ali nema veze. Ne mogu više da se sjetim. ovo je odgovaralo i NSBiH koji je zbog svlačionica ostao bez Grbavice a realno tu im je najbolje što se tiče mladih kategorija manji stadion, a Bilino ne mogu koristiti jer je tamo A repka.avlami97 je napisao/la:http://www.novosarajevo.ba/press/19256- ... r-lige-bih
Investirat će se ukupno 300 000,00KM u stadion, u najkraćem mogućem roku.Bit će još pozitivnih vijesti
Što se tiče tekme Adžem nek izvede koga on misli da treba, a moje mišljenje je da u početku trbaju igrati oni koji igraju malo jače u duelima. Kasnije uvesti Dadu i Nuspahića da ih razbiju. Bojim se i dodatnih povreda ove dvojice tako da ih nebi od početka uvodio.
- ZELJOx4xlife
- Kontakt:
Da su nam izbori svake godine Grbavica bi bila ko Ljudski vrt!avlami97 je napisao/la:http://www.novosarajevo.ba/press/19256- ... r-lige-bih
Investirat će se ukupno 300 000,00KM u stadion, u najkraćem mogućem roku.Bit će još pozitivnih vijesti
SEXA, PIVE I HULJEVA IVE!
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
Željezničar protiv Peleovog Santosa
http://fkzeljeznicar.ba/zeljeznicar-pro ... a-2/11659/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/zeljeznicar-pro ... a-2/11659/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Neandertalac
- Kontakt:
Javna je tajna da komsije namijestaju sudije protiv nas ...asko75 je napisao/la:Ako je tako kako ti kažeš onda će mu ukinut suspenziju prilikom pregeledavanja snimka sve jasno ko dan.FKZ1921 je napisao/la:Bio četvrti protiv Viteza.On rekao Obradovicu da mu dadne crveni. Objašnjenje mu je bilo da je igrač u izglednoj prilici,Antolovic zadnji.Kako je on bolje vidio od glavnog o od pomoćnog na istoku da je Marijan zadnji. U momentu starta rukom na loptu, najbliži našem golu je Bogdanovic.To odlično vidi pomoćni na istoku i nista ne signalizira,a on sa pola terena na zapadu,signalizira.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
-
bordobijeli
- Kontakt:
ja na ovom nekom portalu procita da 37 hiljada samo ulazu u stadion i to u svlacionice .ZELJOx4xlife je napisao/la:Da su nam izbori svake godine Grbavica bi bila ko Ljudski vrt!avlami97 je napisao/la:http://www.novosarajevo.ba/press/19256- ... r-lige-bih
Trenutno korisnika/ca: Giba87, SjeverGrbavica i 29 gostiju.