Postano kroz Forum SportSport.ba app.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Lijepo je dan poceo
hvala opcini i nacelniku, ovo su neke realne investicije koje znace puno, a to da opcina isfinansira gradnju stadiona je iz domena naucne fantastike... da su se svojevremeno federalni i drzavni nivo ukljucili mozda bi i bilo nesto, ovako cekaj cudo.. Koldzi samo zamjeram sto je "obecao" nesto za sto je i on znao da nije realno.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
joj Koldze sto predizborno ulozi svoju platu u Grbavicu, a svi znamo da je on licno stopito izgradnju stadiona zbog vlstitih interesa, ne moze to tako Koldzo
FKŽ !
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
Te pare od "države" su bile uslov da UEFA da svoje pare preko 200 hiljada, sad kad je to ispunjeno čeka se uplata uefinih parabordobijeli je napisao/la:ja na ovom nekom portalu procita da 37 hiljada samo ulazu u stadion i to u svlacionice .ZELJOx4xlife je napisao/la:Da su nam izbori svake godine Grbavica bi bila ko Ljudski vrt!avlami97 je napisao/la:http://www.novosarajevo.ba/press/19256- ... r-lige-bih
Investirat će se ukupno 300 000,00KM u stadion, u najkraćem mogućem roku.Bit će još pozitivnih vijesti
- corleone87
- Kontakt:
Je li ovi sa sportsport.ba bacaju bombe da malo zakuhaju situaciju pred utakmicu ili bas mozemo ocekivati makar pribliznu cifru Manijaka u Tuzli?
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
nije bas milja manje je od toga,ali je fina brojkacorleone87 je napisao/la:Je li ovi sa sportsport.ba bacaju bombe da malo zakuhaju situaciju pred utakmicu ili bas mozemo ocekivati makar pribliznu cifru Manijaka u Tuzli?
Antolović u konkurenciji za utakmicu protiv Slobode
Prvi golman Plavih, Marijan Antolović, zaradio je crveni karton u susretu sedmog kola BHT Premijer lige protiv Viteza.
Dobra vijest za navijače Željezničara je da je Antolović suspendovan samo za jedan susret te je svoju kaznu odradio u Kupu BiH i sutra će u biti u konkurenciji za utakmicu protiv Slobode.
Prvi golman Plavih, Marijan Antolović, zaradio je crveni karton u susretu sedmog kola BHT Premijer lige protiv Viteza.
Dobra vijest za navijače Željezničara je da je Antolović suspendovan samo za jedan susret te je svoju kaznu odradio u Kupu BiH i sutra će u biti u konkurenciji za utakmicu protiv Slobode.
Hasanovic mora igrat u Tuzli, prvo sto ce oni ici ko na radnoj akciji drugo sto je jedini defanzivni vezni, on i Tomić kad igraju mi ne gubimo
Zadnja izmjena: lisander, dana/u 19 sep 2014, 12:18, ukupno mijenjano 1 put.
Zna li neko jel Hiros potpisao,posto ne mogu da se sjetim je li..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
- themaniaks
- Kontakt:
momak je bolestan i nije trenirao na zadnjem treningu,sumnjam da ce on krenuti od prve.lisander je napisao/la:Hasanovic mora igrat u Tuzli, prvo sto ce oni ici ko na radnoj akciji drugo sto je jedini defanzivni vezni, on i Tomić kad igraju mi ne gubimo
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Ne razumijem zašto bi neki voljeli vidjeti Kjosevskog na golu u Tuzli.
Staviti na gol igrača koji ima 19 godina i 30 premijerligaških minuta u utakmici koja će biti, kako stvari stoje, najteže gostovanje poslije Koševa je ipak malo neozbiljno i nerezonski. Kad kažem najteže gostovanje, mislim na atmosferu i pristisak sa tribina.
Antolović je odličan golman u okvirima PL, jedan od najboljih. Istina je da je imao par loših intervencija ove sezone, ali isto tako je istina da je on najzaslužniji za bodove iz Bijeljine, u utakmici koja je bila najvažnija u dosadašnjem dijelu sezone.
Za Kjosevskog ima vremena.
Staviti na gol igrača koji ima 19 godina i 30 premijerligaških minuta u utakmici koja će biti, kako stvari stoje, najteže gostovanje poslije Koševa je ipak malo neozbiljno i nerezonski. Kad kažem najteže gostovanje, mislim na atmosferu i pristisak sa tribina.
Antolović je odličan golman u okvirima PL, jedan od najboljih. Istina je da je imao par loših intervencija ove sezone, ali isto tako je istina da je on najzaslužniji za bodove iz Bijeljine, u utakmici koja je bila najvažnija u dosadašnjem dijelu sezone.
Za Kjosevskog ima vremena.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Prođite kroz ove cirkusante. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ako ne bude Eldar igrao,mislim da ce Tomo odlicno zatvorit tu poziciju. Nama je sutra jedino bitno da igramo u bijelim dresovima,sretni su nam,pobjeda sama dolazi..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Jeste..Minjore je napisao/la:Zna li neko jel Hiros potpisao,posto ne mogu da se sjetim je li..
Željezničar
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund
Izgleda da će ovo biti jedno od brojnijh gostovanja.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
hvala tuzlacima na podgrijavanju atmosfereVirtu4l je napisao/la:Izgleda da će ovo biti jedno od brojnijh gostovanja.
habib
ovako uvijek i treba biti, u BiH se rijetko napune stadioni i napravi vrhunska atmosfera! na stranu što vas mrzim, drago mi je što ćete doći u velikom broju, jer to će samo uveličat' ovaj derbi i dat' mu još veći nabojhabib je napisao/la:hvala tuzlacima na podgrijavanju atmosfereVirtu4l je napisao/la:Izgleda da će ovo biti jedno od brojnijh gostovanja.
- corleone87
- Kontakt:
U koliko je polazak sutra?
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Zna li neko gdje je Željko Pavlović, on je bio naš golman, u utakmici protiv Crvene Zvezde 1989 svi golmani su nam bili povrijeđeni a Željko je bio junior i bio je na moru i sa mora smo ga zvali da odigra tu utakmicu, dobili smo Zvezdu 3:0 a on je bio igrač utakmice, sad me zanima gdje je, šta radi ?
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.