Virtu4l je napisao/la:Ma neka se ovo završilo, patnja za gledati, još u tb su ostali bez snage, sutra će ovaj biti pometen s' kim god da bude igrao.
Hvala virtual4A tomo ce danas da nas obraduje
Usput da se sudiji nayebem mamice za onu grešku kod 0:30 u zadnjem gemu.
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Želi da izbori onaj završni challenger turnir, tako je rekao u onom intervjuu pred US Open. Pa kao da će pred kraj godine preći na ATP turnire.shminka je napisao/la:vjerovatno mijenja raspored...treba se držati challengera do kraja godine, nekako izboriti top 100
Nego, je li iko saznao što je predao meč? Da nije i Damiru bila ovakva situacija kao kod Mirze kod 00-30 pa puko i predao meč.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ma predao je iz nekog samo njemu poznatog revolta, ne postoji drugo objašnjenje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Uskoro Tomo počinje " onclick="window.open(this.href);return false;
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Tomo vrlo loše počeo, gubi 1-4 uz dva breaka zaostatka.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Izgubio prvi 6-2, a ništa od ovoga meča, previše promašuje i nakon toga se, kao i svaki naš tenisač, previše živcira. Svaka čast za QF, fino je i to.
Ništa ni od Tome, pa nije Ilhan tolika klasa da mu ovako lako uzima brejkove... uff 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Slaba igra Tome, servira gore nego Damir. Uzima mu breakove s lakoćom. Fh slab, nisu prodorni i ovaj ih lagano vrača a o bh da i ne govorimo.
EDIT: 5 duplih, na 2. servis osvojenih samo 11% poena to jest 1 poen odd 9 mogučih.
EDIT: 5 duplih, na 2. servis osvojenih samo 11% poena to jest 1 poen odd 9 mogučih.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Gotovo, 2-6, 6-7 (3). Šta je puta bacio reketu i nastavio igrat s njom, pa **** ga led, ako nemaš para da kupiš 70 reketa ko Gulbis, šta se **** koji ****
Nikad mi nisu jasni naši igrači, nemaju para ni da odu na turnir, a ponašaju se bahato.
Nikad mi nisu jasni naši igrači, nemaju para ni da odu na turnir, a ponašaju se bahato.
Od kog je, dosta je. Ja prezadovoljan ovu heftu. Tomo napredovo. Mirza počeo igrati.
Zna li se ista za iduću sedmicu, gdje igraju naši?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Da je Mirzi Tomina konstantnost protiv ovih slabih igrača, dobije Donskoya i Kravčuka i onda izgubi od Ledovskiha.
Uglavnom zadovoljan sam Tominim nastupom, nastavlja niz (3 Futuresa, svaki po 18 bodova, i QF jakog Challengera i novih 20 bodova), Mirzom baš i nisam, sve dobro je pokvario porazom sad, mora je njega iskoristiti za ulazak u polufinale. Od Aldina nisam ništa očekivao, pružio je dobar otpor Marčenku, solidno. Damir ko i Mirza, od njeg možeš SVE očekivati. To je to od BH tensia za ovaj tjedan, a sad uživat u meču Tsonge i Goffina i izliječit živce
Uglavnom zadovoljan sam Tominim nastupom, nastavlja niz (3 Futuresa, svaki po 18 bodova, i QF jakog Challengera i novih 20 bodova), Mirzom baš i nisam, sve dobro je pokvario porazom sad, mora je njega iskoristiti za ulazak u polufinale. Od Aldina nisam ništa očekivao, pružio je dobar otpor Marčenku, solidno. Damir ko i Mirza, od njeg možeš SVE očekivati. To je to od BH tensia za ovaj tjedan, a sad uživat u meču Tsonge i Goffina i izliječit živce
setkic rumunija , damir maroko , a ne znam za basica i brkica , mozda wc u rumuniji ---al nije mi jasno za setkica , jednu sedmicu igra na hard-u a drugu na zemljibhsport je napisao/la:Od kog je, dosta je. Ja prezadovoljan ovu heftu. Tomo napredovo. Mirza počeo igrati.
Nastupi nasih tenisera/teniserki iduce sedmice:
Morocco Tennis Tour – Kenitra (€42,500 – Clay)
Damir Dzumhur(3)
BRD Sibiu Challenger (€42,500+H – Hard)
Aldin Setkic
Alt: Mirza Basic & Tomislav Brkic
ITF Circuit Sokobanja ($10,000 - Clay)
Nerman Fatic
* * *
ITF Circuit Podgorica ($25,000 - Clay)
Q: Anita Husaric & Dea Herdzelas

Morocco Tennis Tour – Kenitra (€42,500 – Clay)
Damir Dzumhur(3)
BRD Sibiu Challenger (€42,500+H – Hard)
Aldin Setkic
ITF Circuit Sokobanja ($10,000 - Clay)
Nerman Fatic
* * *
ITF Circuit Podgorica ($25,000 - Clay)
Q: Anita Husaric & Dea Herdzelas
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 19 sep 2014, 16:20, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Tomo baš loš tajming ima, izgradi poen, onda se prerano namjesti na naredni udarac i uspije na njega zakasniti...jer se namjestio loše
Servis ne koristi dovoljno dobro, ustvari mu servis i nije oružje...samo je FH dobar udarac...ostalo prosjek, da ne kažem nešto teže...nije dovoljno dobar za ovaj nivo...
Al nek` se bore...to je bitno...lijepo ih je sviju vidjeti da igraju

Servis ne koristi dovoljno dobro, ustvari mu servis i nije oružje...samo je FH dobar udarac...ostalo prosjek, da ne kažem nešto teže...nije dovoljno dobar za ovaj nivo...
Al nek` se bore...to je bitno...lijepo ih je sviju vidjeti da igraju
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sporo se namješta, dok se on namjesti na udarac ovaj se već postavio kako treba. Koliko je bilo situacija kada je trebao izaći na mrežu ali on ostane na osnovnoj. Bh vrlo loš, baš kao što kažeš samo fh valja, ali nije ni on nešto posebno, mora taj fh biti prodorniji.shminka je napisao/la:Tomo baš loš tajming ima, izgradi poen, onda se prerano namjesti na naredni udarac i uspije na njega zakasniti...jer se namjestio loše![]()
Al nek` se bore...to je bitno...lijepo ih je sviju vidjeti da igraju![]()
![]()
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Fale mu sitni koraci prije udarca...više oslanjanja na prste...on se prije udarca baš ukopa u mjestu
Ne znam dal sam ikad prije vidio da neko baci reket izmedju svoja dva servisa, to nam Tomo danas pokaza
Ne znam dal sam ikad prije vidio da neko baci reket izmedju svoja dva servisa, to nam Tomo danas pokaza
I ja istoshminka je napisao/la:on se prije udarca baš ukopa u mjestu![]()
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sutra život na Jazirija, ne znam kako igra, ali ako ga ovaj Ledovskikh pobijedi neka ostavi tenis.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bašić otkazao, umjesto njega u MD je Brkić.sajo10 je napisao/la: BRD Sibiu Challenger (€42,500+H – Hard)
Aldin Setkic
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Istrosio je se puno zadnji sedam dana sto jest jest. Zasluzio je mjesec dana odmora.Virtu4l je napisao/la:Bašić otkazao, umjesto njega u MD je Brkić.sajo10 je napisao/la: BRD Sibiu Challenger (€42,500+H – Hard)
Aldin Setkic
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.