FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 19 sep 2014, 14:32

zao mi je sto ce ih murija ubit bgm..ne volim to ni jednoj navijackoj grupi, posebno posto s njima nemamo problema, ali ne vidim kako ce se to izbjeci sutra

a mali su oni bili da se sjecaju bjezanja po gradu ili skidanja transova sa ograde na Tusnju tako da nema se sta o tome pricati :D

a eto posto najavljuje se veliki broj manijaka nadam se da ce ovaj put oni iz Sarajeva biti u vecini, do sad je to retardirano i izgledalo i zvucalo kad je vecina iz Zivinica, Kalesije, Celica, Lukavca itd itd jbt zavija tribina ko sirena :mrgreen:
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 19 sep 2014, 14:32

Penaltik je napisao/la:Hocel mozda bit prenosa utakmice na tv?
mojatv prenosi
1946

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 19 sep 2014, 14:32

Gorki je napisao/la:Kada su nas manijaci napali na Sonom trgu,najstariji momak je imao NE više od 22 godine( kojih je btw.bilo oko desetak u grupici,koji su preko Sonog trga išli prema stadionu) ,jer je okupljanje Fukara bilo na skroz drugoj lokaciji,tako da ovi štrumovi koji pričaju da su napali Fukare neka napišu da su ganjali djecu,jer manijaci oni koji su ih ganjali ne bi rekao da su bili djeca ;)

Što se tiče momaka iz Živinica (Manijaci),oni su manji od makovog zrna,brukaju samo prave manijake mislim na ove sarajlije,to mogu reći i za ove lukavčane/siouxe ;) Nafuraju se na nas,onda kad dođe taj dan...nigdje ih.
Tako da neka bace majmuna u wc šolju i u miru pogledaju utakmicu :bih:
Nek se malo sjete alipasinog i maratonaca po sarajevu :urnebes:

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 19 sep 2014, 14:50

Imaju se oni cega sjecati samo sto mi ne cekamo da dodjemo kuci i objavimo na internetu sta je bilo....... sve mi mirise na to da ce ih vratiti...... iako bi volio da budu na stadionu sa navijacke strane.......
samo da igraci ne izgore veliki je pritisak na njima djeca su to........

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 19 sep 2014, 14:53

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:

Ne volim da se hvalim,pogotovu ne preko tastature..dovoljno je da oni znaju neke stvari između nas i njih ;)
Što se tiče ovih indijanaca npr.živinice/lukavac,oni su konstantno po Tuzli pogotovu radnim danima,škola/fax eventualno posao,tako da to nije neka novina.Bitno je da šute i kad ih pitaš za koga navijaju u BiH pognute glave kažu ne prate naše klubove ali eto Sloboda im je draga :lol: :wave: :wave:
Pobjeda je bolja od orgazma!

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 19 sep 2014, 14:58

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
Gorki je napisao/la:Kada su nas manijaci napali na Sonom trgu,najstariji momak je imao NE više od 22 godine( kojih je btw.bilo oko desetak u grupici,koji su preko Sonog trga išli prema stadionu) ,jer je okupljanje Fukara bilo na skroz drugoj lokaciji,tako da ovi štrumovi koji pričaju da su napali Fukare neka napišu da su ganjali djecu,jer manijaci oni koji su ih ganjali ne bi rekao da su bili djeca ;)

Što se tiče momaka iz Živinica (Manijaci),oni su manji od makovog zrna,brukaju samo prave manijake mislim na ove sarajlije,to mogu reći i za ove lukavčane/siouxe ;) Nafuraju se na nas,onda kad dođe taj dan...nigdje ih.
Tako da neka bace majmuna u wc šolju i u miru pogledaju utakmicu :bih:
Djeco, smirite strasti! Ja vam priče, ko je koga ganj´o :roll: ... još se u priču uključio i moderator, divno! Svak´ može doći organizovano u bilo koje mjesto i napasti prolaznike, a kasnije ... Primjer navijača Maribora i Hajduka, kasnije su jedva uz pratnju policije izvukli žive glave, hvala bogu pa nije mrtvih bilo. Bodrite svoj klub, pustite se gluposti, furanja i internetskog huliganstva.

Sutra nek´ pobjedi bolji, nadam se da će to bit´ Željo. :D
Što manje budete očekivali manje ćete se razočarati! ;)
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 19 sep 2014, 15:17

Vec ranije sam napisao i opet cu ponovit, iz sigurnosnih razloga Manijaci nece moci uci na stadion, nazalost nismo mi krivi za to i to trebate da znate, MUP-Tk odlucuje o tome i to je to.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 19 sep 2014, 15:22

fukara87 je napisao/la:Vec ranije sam napisao i opet cu ponovit, iz sigurnosnih razloga Manijaci nece moci uci na stadion, nazalost nismo mi krivi za to i to trebate da znate, MUP-Tk odlucuje o tome i to je to.
Zna se dobro ko stoji iza toga ako nas vrate sa puta nije niko lud ba.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 19 sep 2014, 15:23

ko stoji bas me zanima :mrgreen:
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 19 sep 2014, 15:26

fukara87 je napisao/la:Vec ranije sam napisao i opet cu ponovit, iz sigurnosnih razloga Manijaci nece moci uci na stadion, nazalost nismo mi krivi za to i to trebate da znate, MUP-Tk odlucuje o tome i to je to.
Koliko sam upoznat (sto ne znaci da je to amin) izmedju dva MUP-a je saglasno da u Tuzlu navijaci zeljeznicara nece proci, isto tako je "valjda" saglasno da se ni Fukare ne pojave na proljece u Sarajevu. To sam neki dan napisao.
Ko zna mozda se desi cudo pa da ne bude kako sam napisao. Za MUP-ove je najbitnije da se izbjegne incindent koji je vrlo tesko izbjeci. Nisam za nedolazak protivnickih navijaca, ali mozda je tako najbolje.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 19 sep 2014, 15:29

Probisvjet je napisao/la:
Koliko sam upoznat (sto ne znaci da je to amin) izmedju dva MUP-a je saglasno da u Tuzlu navijaci zeljeznicara nece proci, isto tako je "valjda" saglasno da se ni Fukare ne pojave na proljece u Sarajevu. To sam neki dan napisao.
Ko zna mozda se desi cudo pa da ne bude kako sam napisao. Za MUP-ove je najbitnije da se izbjegne incindent koji je vrlo tesko izbjeci. Nisam za nedolazak protivnickih navijaca, ali mozda je tako najbolje.
Fukare se i ne pojavljuju, ili se pojavljuju u neznatnom broju

flwz
Kontakt:

Post Postao/la flwz » 19 sep 2014, 15:29

Vi ste kod nas uvijek dobrodosli, samo sto nekako bas u to vrijeme svi imate neke obaveze, ono slab s parama ovo ono, imam fakultet, moram drva cjepati :rol:
Zeljeznicar 1921

One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 19 sep 2014, 15:30

To zahtjevali reciprocitet ja cirkusa majko moja :urnebes:

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 19 sep 2014, 15:33

na AS 4

slika
Pobjeda je bolja od orgazma!

play6
Kontakt:

Post Postao/la play6 » 19 sep 2014, 15:34

imal neko dres od slobode XL,da proda ??? po mogucnosti Joma dugi rukav.
nek mi pise u pp
Zivot bez Slobode nije zivot

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 19 sep 2014, 15:34

Joooj imal' gore stoke od ove policije, pa oni misle da navijači dzaba dobijaju buseve da idu na utakmice, pa mora se to platiti i jos me ti vratis sa ulaza u grad pa ybem ti mater policijsku. Volio bi da Manijaci dodju radi ugodjaja (a nadam se da ce i ulaznice platiti pa da i klub zaradi dodatnu 1000-2000 KM). A ove price kao nahebat ce i to glupe djecije furke...

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 19 sep 2014, 15:35

19:00 Fudbal
BH TELEKOM PREMIJER LIGA: Sloboda - Zeljeznicar

na areni1 :)

savatihotece
Kontakt:

Post Postao/la savatihotece » 19 sep 2014, 15:37

Domaćin je dužan obezbijediti sigurnost gostujućih navijača. Ukoliko to nije u stanju, kako će obezbijedit sigurnost igrača. Ako ste takva mraka, a bacali ste stijene na igrače Želje, zašto bi naši igrači bili u opasnosti da im neko ugrozi sigurnost.

Prema tome, ukoliko se ne obezbijedi sigurnost manijacima, neće ni ekipa igrati pa neka bude 3-0 za vas.

Uostalom sjetite se Banja Luke i napada lešinara na navijače Željezničara. Igrači ni pod kojim uslovima nisu htjeli na teren. I ko prati fudbal, zna kako je završilo.

Prema tome, pamet u glavu.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 19 sep 2014, 15:41

kakvi su idioti ovi drotovi, pa koji **** se igra utakmica ako ne mozes obezvjediti **** utakmicu, sa grbavice nije nikad niko vracen... gdje je ta tribina gdje cemo biti, je li to ono gdje budu siouxi skroz na kraju ili ?
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 19 sep 2014, 15:46

amko27 je napisao/la:19:00 Fudbal
BH TELEKOM PREMIJER LIGA: Sloboda - Zeljeznicar

na areni1 :)
:nene: :nene: :nene: :nene:
Sloboda - Zeljeznicar ide samo na Arena sport 1 za Srbiju
Borac - Zrinjski na Arena sport 1 BiH ;)

A u ponudi vecina kablovskih i IPTV operatera u BiH je Arena Sport BH

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.