za mustuluk bi pozlatio

hogarstrasni je napisao/la: Oni su spremni na taj rizik i kocku, na koncu, puno je snaga u NFSBiH, koji ne zele plasman na EP. Uprkos parama.
Poraz u Velsu , pa protiv belgije je spas Bih reprezentacije. iako ni tada ne treba biti siguran.
kad očekuješ prve vijesti?aleksandar_veliki je napisao/la:Vodi se uzbudljiva rasprava, nista se jos ne zna, tako da ovi kao sto znaju ekskluzivno, ustvari samo prate svoje srcepobjedesve je napisao/la:aco vidim da si tu, ima li ikakvih informacija![]()
za mustuluk bi pozlatio![]()
.
Jedino me raduje sto je Bajevic tamo. Nece on dopustit seljacima da kolo vode.Neutral je napisao/la:Ne bi sastanak ovako dugo trajao da je otkaz u pitanju. Sada oni meze tamo, a mi mislimo da napadaju Papeta,
Spominju li se majke, bratici i toaleksandar_veliki je napisao/la:Vodi se uzbudljiva rasprava, nista se jos ne zna, tako da ovi kao sto znaju ekskluzivno, ustvari samo prate svoje srcepobjedesve je napisao/la:aco vidim da si tu, ima li ikakvih informacija![]()
za mustuluk bi pozlatio![]()
.
Neutral je napisao/la:Ne bi sastanak ovako dugo trajao da je otkaz u pitanju. Sada oni meze tamo, a mi mislimo da napadaju Papeta,
nabijemo transparent na motka i demostracija mogu početipobjedesve je napisao/la:zar su organizovanebordobijeli je napisao/la:niste na demonstracijama protiv safeta![]()
![]()
![]()
gledaju kasetu sa zadnje utakmiceNeutral je napisao/la:Ne bi sastanak ovako dugo trajao da je otkaz u pitanju. Sada oni meze tamo, a mi mislimo da napadaju Papeta,
E je.bi ga druze, svi pricaju o 8 miliona dolara premije za plasman, a zaboravljaju kolike milione Dodik i drustvo trose na lobiranje protiv i opstrukciju BiH, ove pare su sica , a samo 10-20 posto ce zavrsiti u RS.SPY je napisao/la:hogarstrasni je napisao/la: Oni su spremni na taj rizik i kocku, na koncu, puno je snaga u NFSBiH, koji ne zele plasman na EP. Uprkos parama.
Poraz u Velsu , pa protiv belgije je spas Bih reprezentacije. iako ni tada ne treba biti siguran.
Zašto ?
undefined007 je napisao/la:nabijemo transparent na motka i demostracija mogu početipobjedesve je napisao/la:zar su organizovanebordobijeli je napisao/la:niste na demonstracijama protiv safeta![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.