Olympique Lyonnais
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Olympique Lyonnais
Pozdravljam vas u studiju i reziji..Puno pozdrava za dragog Florentina Pereza uz pjesmu od Zabranjenog Pusenja "Dobre igrace para kupit ne moze",il ako nema ta moze ona od Bijelog Dugmeta:"Tako ti je moj Ronaldo kad igra Bosanac"! 

cestitke od srca. a za pjanica nista nemoram govorit.
Izbjeći Arsenal i Barcelonu... ostalo se sve može pobjedit..
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
FC BAYERN je napisao/la:Evo prvogA vec je 5 minuta

Zbog takvi bih volio da izvuku Bajern i da ga sutnu ko' konzervu.Ovrebo ne sudi slijedeci mec.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Hare, nemoj tako.
Covjeka vodili osjecaji, kao i vecinu populacije. Volio bih vidjeti nekoga da je iskreno vjerovao u prolaz Lyona. Naravno, osim navijaca ovog kluba.
Lyonu cestitke, i kada bih mogao birati sljedeceg rivala (za Bayu), vise bih volio Real nego Vas.
Necemo se valjda sresti.

Lyonu cestitke, i kada bih mogao birati sljedeceg rivala (za Bayu), vise bih volio Real nego Vas.
Necemo se valjda sresti.

Vom Jäger zum Gejagten
Ja nisam navijac tog kluba,ali sam simpatizer iz normalnog razloga.Mozes na par postova prije tekme naci moj isaret koji rece sta ce se na kraju desiti.geronimo je napisao/la:Hare, nemoj tako.Covjeka vodili osjecaji, kao i vecinu populacije. Volio bih vidjeti nekoga da je iskreno vjerovao u prolaz Lyona. Naravno, osim navijaca ovog kluba.
Necemo se valjda sresti.

Ono je bilo neminovno jer hebo klub koji vrijedi 300 miliona u ofanzivi i 15 u defanzivi

A njima nikad iz guzice u glavu doci.
Ovaj tvoj indijanac iz tvog plemena je inace malo vise bucan.I stavlja ratnicke boje iako smo zakopali sjekiru

Inace huja je vise govorila nego nesto izmedju usiju sto bi tvoji indijanci rekli.
Kad covjek skonta otprilike mozda kakve jadnike bolje dobiti.Ali i to je mac sa dvije ostrice.
Dobijes zvjezde otreses ih od pod i babo ruco.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ma poznato mi je sve sta si izjavljivao pred ovaj mec (svaka cast) kao i kolega ti/nam sa tvog potpisaharishp je napisao/la:Ja nisam navijac tog kluba,ali sam simpatizer iz normalnog razloga.Mozes na par postova prije tekme naci moj isaret koji rece sta ce se na kraju desiti.geronimo je napisao/la:Hare, nemoj tako.Covjeka vodili osjecaji, kao i vecinu populacije. Volio bih vidjeti nekoga da je iskreno vjerovao u prolaz Lyona. Naravno, osim navijaca ovog kluba.
Necemo se valjda sresti.![]()
Ono je bilo neminovno jer hebo klub koji vrijedi 300 miliona u ofanzivi i 15 u defanzivi![]()
A njima nikad iz guzice u glavu doci.
Ovaj tvoj indijanac iz tvog plemena je inace malo vise bucan.I stavlja ratnicke boje iako smo zakopali sjekiruKao poglavica trebao bi da ga vezes za totem.
Inace huja je vise govorila nego nesto izmedju usiju sto bi tvoji indijanci rekli.
Kad covjek skonta otprilike mozda kakve jadnike bolje dobiti.Ali i to je mac sa dvije ostrice.
Dobijes zvjezde otreses ih od pod i babo ruco.

Kazu tradicije postoje da bi se rusile, ali neke ipak moraju pricekati.

Za moje indijance ja ne odgovaram

Vom Jäger zum Gejagten
harishp je napisao/la:Ovaj tvoj indijanac iz tvog plemena je inace malo vise bucan.I stavlja ratnicke boje iako smo zakopali sjekiruKao poglavica trebao bi da ga vezes za totem.

Uvijek sam cijenio dobru mastu.

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Jesam popularan ovdje
Salu na stranu, to je bilo moje misljenje i naravno ovo je forum ima svako pravo na svoje misljenje kako god je bilo, nakon one utakmnice sa Sevilom mislio sam da ce Real gaziti sve redom al' ipak
Nastavlja se tradicija da Real nemoze proci 1/8
Iskreno mi je drago sto je Lyon prosao
Jos sto ga je Pjana uvalio
Ali rijetko se ko nadao tome sad kao odjednom svi su bili ubijedzeni u prolaz Lyona 

Joj Puel me je opet iznenadio svojom taktikom,tako hrabro uradjen posao.Zaradio si jos kredita. 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Lyon mi je drag samo radi Pjanića i ničeg drugog, volio bih da prođu u kvalifikacije za LP jer hoču da Miralem igra i dalje u LP
Al mislim da je više Bordeaux zaslužio titulu...

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Bodro izgubio kod kuce od Axurre-a sa 2:1,tako da su i oni u padu.GunnerS je napisao/la:Lyon mi je drag samo radi Pjanića i ničeg drugog, volio bih da prođu u kvalifikacije za LP jer hoču da Miralem igra i dalje u LPAl mislim da je više Bordeaux zaslužio titulu...

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ma Monpo tu uzima ko' da gledam.Nek se i Spaha malo omasti.GunnerS je napisao/la:Lyon mi je drag samo radi Pjanića i ničeg drugog, volio bih da prođu u kvalifikacije za LP jer hoču da Miralem igra i dalje u LPAl mislim da je više Bordeaux zaslužio titulu...

Bordeaux i lyon u LS i to bi bilo to.Dva nasa lava u LS kud ce bolje.
Ionako ih onaj Marsej bruka po LS.U grupi Reala i Milana obadva izletili ko i cep a ovi tek treci.
A ko biva hoce titulu,ma bjazi.
P.S Ako Monpo dobije ''Exxera'' slijedecu tekmu svasta ce da bude.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Moguće je da Montpellier osvoji al mislim da je Boredaux jaći na klupi

Ja sam njih zapikirao za ArsenalWonderkid je napisao/la:Naravno da mozemoBIHfan je napisao/la:Wonderkid je napisao/la:Rutinski odradjen posao
Mozemol brate do trofeja LP? Sta mislis?![]()
Sad bi volio one bavarce u 1/4 finala da rezervama damo sansuRealno, imaju najslabiju ekipu

Ja bi najvise volio Bordo da dobijemo.Da svima ovi koji sumnjaju da je Lyon najaci Francuski klub zacepimo usta.Wonderkid je napisao/la:Naravno da mozemoBIHfan je napisao/la:Wonderkid je napisao/la:Rutinski odradjen posao
Mozemol brate do trofeja LP? Sta mislis?![]()
Sad bi volio one bavarce u 1/4 finala da rezervama damo sansuRealno, imaju najslabiju ekipu

FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Wonderkid je napisao/la:Ma, volio bih da prodje i Bordeaux sto dalje.
Moras priznat da je Bayern ipak puno slabiji. Eno i kolega @GunnerS se slaze sa mnom.
EDIT:
Toulalan je najbolji DM na svijetu
Potpis za ovo bildovano,mozda je Essien bolji od njeg samo.Ko je gledao sinoc utakmicu mogao je vidjeti kako Jeremy cuva Ronalda kao krpelj uz njega.

Za dobrobit Francuskog fudbala je dobro da oba kluba prodju i ja bi volio.Bayerna je lako spustit na zemlju,jedino sto tamo vrijedi su Robben i Ribery ostali svi su kante za nabijanje.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Essien je prije igrao u Lyonu tako da nema razloga da ga mrzim.Ipak je on za mene najbolji DM,glavni je igrac Chelsea,samo sto neki nevide svi misle Drogba,Terry i Lampard su glavni,al Essien im je najvazniji igrac i da je molio Abramovicha da ga kupi,ovaj se sigurno nije pokajao sto ga je uzeo,a na racun Lyona su stigle lijepa svota novca.Mi cemo uvjek dovodit igrace do 10 miliona i iz nase omladine momke,pa ih kasnije prodamo za 20-30 miliona i opet smo u vrhu Evropskog fudbala,netrebaju nam zvijezde,imamo ono sto Real nema timska igra,svako gine za svakog i to se danas u fudbalu cijeni.Wonderkid je napisao/la:Seljacina, meni ubjedljivo najmrzi igrac, kako je samo molio Abramovica da ga kupiBIHfan je napisao/la:Wonderkid je napisao/la:Ma, volio bih da prodje i Bordeaux sto dalje.
Moras priznat da je Bayern ipak puno slabiji. Eno i kolega @GunnerS se slaze sa mnom.
EDIT:
Toulalan je najbolji DM na svijetu
Potpis za ovo bildovano,mozda je Essien bolji od njeg samo.Ko je gledao sinoc utakmicu mogao je vidjeti kako Jeremy cuva Ronalda kao krpelj uz njega.![]()
Za dobrobit Francuskog fudbala je dobro da oba kluba prodju i ja bi volio.Bayerna je lako spustit na zemlju,jedino sto tamo vrijedi su Robben i Ribery ostali svi su kante za nabijanje.![]()
Toule je bolji i od njega, cak je protiv Reala i stopera igrao
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
pjanic im je daleko najbolji igrac.
Wolverine je napisao/la:pjanic im je daleko najbolji igrac.
tesko cemo njega zadrzat,mozda jos 2-3 sezone i ode on za 50 miliona funti

FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.