Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

soko
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la soko » 08 mar 2010, 03:56

Eto nam jos jednog dobrog stopera, Cocalic. Mlad.
Gledao sam neki dan Teplice. Mahmutovic izgleda veoma dobro. Brz, prolazi igrace, definitivno ga treba zvati.
Ljevakovica nisam nesto primjetio puno, sem sto je visok 180 i kusur i slicno se pomjera kao Rahimic a 7-8 godina mladji. Treba i njega zvati da nesto nauci od Rahimica.

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 08 mar 2010, 04:25

mahalas je napisao/la: Eh, da je Ibro kojim slučajem Hrvat vrijedio bi 25 miliona, ali ovako nevrijedi ništa, nažalost po mišljenju večine na ovom forumu. U tome je razlika izedju ljudi, koji redovno igraju na svijetskim i evropskim prvenstvima i izmedju nas koji svako redovno gledamo preko TV-a. Oni svoje kuju u zvijezde, a mi jedva dočekamo da pljujemo po Ibri, vedi i ostalima. Žalosno zaista žalosno............
navikni se na ovo bar dok ne odemo ona svjetsko ili euro.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 09 mar 2010, 13:26

_forzamilan_ je napisao/la:
mahalas je napisao/la: Eh, da je Ibro kojim slučajem Hrvat vrijedio bi 25 miliona, ali ovako nevrijedi ništa, nažalost po mišljenju večine na ovom forumu. U tome je razlika izedju ljudi, koji redovno igraju na svijetskim i evropskim prvenstvima i izmedju nas koji svako redovno gledamo preko TV-a. Oni svoje kuju u zvijezde, a mi jedva dočekamo da pljujemo po Ibri, vedi i ostalima. Žalosno zaista žalosno............
navikni se na ovo bar dok ne odemo ona svjetsko ili euro.
Ibricic nepokazuje onoliko kolike su mu mogucnosti,mozda 50%,Zec i jos mnogi isto tako...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 09 mar 2010, 13:48

Ibričić je uvijek ostati polovan nogometaš. Za njega je vrh vrhova osrednji njemački klub.

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 09 mar 2010, 13:56

Ja mislim da Ibricic nema zelju da napusti Hrvatsku jer mu je zena iz Hrvatske a izgleda u njihovom braku ona vodi glavnu rijec.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 mar 2010, 14:18

Mrgood je napisao/la:Ibričić je uvijek ostati polovan nogometaš. Za njega je vrh vrhova osrednji njemački klub.
Cuj ovog BBQ da nisi malo postao dosadan sa tim svojim upadicama.
I to malo vise. :roll:
Eto ti Temisvara pa se igraj vozova. :mrgreen:
Da nemate Mamica Dinamo bi bio kanta za nabijanje a ionako vazda po usima od Hajduka dobijate.
I to vas bas vas taj polovni igrac puni.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 mar 2010, 14:38

Mrgood je napisao/la:Ibričić je uvijek ostati polovan nogometaš. Za njega je vrh vrhova osrednji njemački klub.
Kakiš po ostalim temama, nemoj i po ovoj.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Legenda_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Legenda_BiH » 09 mar 2010, 14:40

Znam da nije vise reprezentativac, ali eno Hrgovic ode u Sirikom brijegu!
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 mar 2010, 14:46

Legenda_BiH je napisao/la:Znam da nije vise reprezentativac, ali eno Hrgovic ode u Sirikom brijegu!
A klasicni lijevak :mrgreen: :D Mislite li ono sto ja mislim,e onda je bolje da ne mislite. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 10 mar 2010, 21:38

mahmutovic opet strijelac za teplice,,bravo momcino :mrgreen:
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 11 mar 2010, 02:01

Phill Jackson je napisao/la:mahmutovic opet strijelac za teplice,,bravo momcino :mrgreen:
Mangupski go' . Iskoristio je brzinu na najbolji mogući način. Evo ima na ovom linku.

http://www.ct24.cz/sport/83492-teplice- ... plzen-2-1/
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 11 mar 2010, 02:48

Željovac je napisao/la:
Phill Jackson je napisao/la:mahmutovic opet strijelac za teplice,,bravo momcino :mrgreen:
Mangupski go' . Iskoristio je brzinu na najbolji mogući način. Evo ima na ovom linku.

http://www.ct24.cz/sport/83492-teplice- ... plzen-2-1/
Treba njega zvati protiv Svedske.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 11 mar 2010, 15:25

Volio bih da mi neko odgovori. Kako se zove je najmlađi fudbaler koji je nastupio za A reprezentaciju BiH, znamo da je Miralem nastupio sa 18 godina, e sad zna li iko jeli još neko s tim godinam nastupio, ili čak mlađi ?
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 mar 2010, 16:04

Zagor je napisao/la:Volio bih da mi neko odgovori. Kako se zove je najmlađi fudbaler koji je nastupio za A reprezentaciju BiH, znamo da je Miralem nastupio sa 18 godina, e sad zna li iko jeli još neko s tim godinam nastupio, ili čak mlađi ?
Pjana je najmladji kao jos jedan nesudjeni Bosanac i u Hrvatskoj Delac.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 11 mar 2010, 17:05

UEFA: Stadion "Asim Ferhatović Hase" ne zadovoljava standarde ;)

Naime, Koševo zadovoljava kategoriju 2 UEFA propisa o infrastrukturi, ali u narednim kvalikacijama utakmice će biti igrane isključivo na stadionima iz kategorije 3, u koju je svrstano Bilino polje.

Ukoliko rekonstrukcija ne bude urađena, problem će imati i FK Sarajevo, koje na svom domaćem stadionu neće moći igrati evropske utakmice (ukoliko izbori nastup). ;)
A C A B !

adnan_hz
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hz » 11 mar 2010, 17:09

harishp je napisao/la:
Zagor je napisao/la:Volio bih da mi neko odgovori. Kako se zove je najmlađi fudbaler koji je nastupio za A reprezentaciju BiH, znamo da je Miralem nastupio sa 18 godina, e sad zna li iko jeli još neko s tim godinam nastupio, ili čak mlađi ?
Pjana je najmladji kao jos jedan nesudjeni Bosanac i u Hrvatskoj Delac.
ipak mislim da je hasan najmladji..
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 11 mar 2010, 17:14

Emir_ZENICA je napisao/la:UEFA: Stadion "Asim Ferhatović Hase" ne zadovoljava standarde ;)

Naime, Koševo zadovoljava kategoriju 2 UEFA propisa o infrastrukturi, ali u narednim kvalikacijama utakmice će biti igrane isključivo na stadionima iz kategorije 3, u koju je svrstano Bilino polje.

Ukoliko rekonstrukcija ne bude urađena, problem će imati i FK Sarajevo, koje na svom domaćem stadionu neće moći igrati evropske utakmice (ukoliko izbori nastup). ;)

Hvala na informaciji,naravno ako je ovo tacno.Ali ne vidim razlog,zasto BP vise ispunjava od Koseva...Mozda sto je natrkiven ili sta?
NON MOLLARE MAI

adnan_hz
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hz » 11 mar 2010, 17:15

Alen Škoro je napisao/la:
Emir_ZENICA je napisao/la:UEFA: Stadion "Asim Ferhatović Hase" ne zadovoljava standarde ;)

Hvala na informaciji,naravno ako je ovo tacno.Ali ne vidim razlog,zasto BP vise ispunjava od Koseva...Mozda sto je natrkiven ili sta?
imaju čanife koje lice na čanife.. nisu kao nase na kosevu.. pisas gdje stignes.. imaju stolice sa naslonjacima i uredjene svlacionice... kosevo nema nista...
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 11 mar 2010, 17:16

adnan_hz je napisao/la:
Alen Škoro je napisao/la:

imaju čanife koje lice na čanife.. nisu kao nase na kosevu.. pisas gdje stignes.. imaju stolice sa naslonjacima i uredjene svlacionice... kosevo nema nista...

Hvala i tebi,i jest tako nazalost...
Zadnja izmjena: Alen Škoro, dana/u 11 mar 2010, 17:17, ukupno mijenjano 1 put.
NON MOLLARE MAI

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 mar 2010, 17:17

Po recenim problemima koje Kosevo mora da ispuni kao 17 000 stolica sa naslonom da zamijeni ove stare.1.500 da nadopuni koje fale.Nadzorne uredjaje fakticki skroz da zamjene,Toaleti koji su skoro pa unisteni.t
Teren koji smo vec vidjeli protiv Gane
Onda bi bilo najbolje ili ga kompletno opet izpocetka napraviti ili sav taj novac koji bi se trebao uloziti
da se ulozi na BP i dogradnju stadiona kao i terena.
Ne mislim samo na grad vec zbog konfiguracije stadiona.Vec sam govorio da ce se vjerovatno htjeli ne htjeli tekme vratiti u Zenicu 8-)
Sta je tu je idemo dalje. :mrgreen:
P.S Edit- kako ce Hasan biti najmladji ako je debitirao 96 a on godiste 77 :roll:
Pjana je je vec igrao sa 18 godina pa ti izracunaj.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: greenwood i 12 gostiju.