da malo podgrijem atmosferu

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
davno su vasa trebinjska braca promijenila taj grb...zar jos niste upratilifedeltafrotta je napisao/la:
![]()
Poslije onog psovanja glavnog grada na utakmici sa srbijom vi imate najmanje pravo da odlucujete ko je patriot.samke12345 je napisao/la:Sutra nam u goste dolazi bosansko-patriotski klub & " " "...
samo da kazem da nisu manijaci najavili 1000 ljudi, nego su najavili 400 do 500SaltCityAttack je napisao/la:Fakat glupost to da MuP zabrani dolazak navijaca Zelje..fakat Fukare jedva cekaju da budu tu I Manijaci u toj brojci koju oni najavljuju..citam komentare I pisu ljudi kako Fukare se raduju tome I da smo mi krivi ako se vrate Manijaci....Prvo MUP zna iz utakmice sa Zrinjskim da su se dole.na ulazu u Tuzku bacali komteli, razbijala auta I da se ganjalo I pritome Fukare nisu bile na stadionu jer su vise gledali da dodju do sukoba sa Ultrasima ...jednostavno ljudi misle da sad moze biti puno gore..ja se nadam da ce TM biti tu I da uvelicamo ovaj derbi
I ljud li zar ne prenosi utakmicu sutra Moja TV ja sam negdje vidjeo to prije heftu dvije neko je postavio sve prenose utakmica..daj ako bude dajte kakav link ebiga
Ima još zapada, a i mene zanima ovo za sjever jer je kod Mide izgleda nestalo. Ako je neko upućen, neka nam pomogne.Slobodas je napisao/la:da li ima jos karti u prodaji , da li ce sutra biti na sjeveru karti prije tekme nekad ? kad se otvara ona biletarnica na sjeveru ? Hvala
MrWhite je napisao/la: Poslije onog psovanja glavnog grada na utakmici sa srbijom vi imate najmanje pravo da odlucujete ko je patriot.
sto se onda ljutute zbog leotara pa i oni su nasiGorki je napisao/la:MrWhite je napisao/la: Poslije onog psovanja glavnog grada na utakmici sa srbijom vi imate najmanje pravo da odlucujete ko je patriot.
" опет ' & & $
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.