Igrač se postaje na tekmama a ne na treninzima.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dženo reče "nisu se nametnuli na treninzima".
FKS 1946 !
Ovakv trener treba manekenima trenutno
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
-
TheSpecialOne
- Kontakt:
Napadaci proradite,i sve brige cemo rijesiti time.Sutra glavom kroz zid ako treba ali se mora dobiti,nakon toga ce sve bolje biti,sretno momci...pere me adrenalin opasan,ali pozitivan onaj pravi sa velikm zeljom za utakmicom i pobjedom naseg Sarajeva,bek trunke bijesa prema ikome,samo sa velikom dozom ljubavi i zelje da napokon krenemo prema onome u sto sam siguran na kraju sezone uzimamo.
Nadam se brzom golu cisto da da nebude negative od starta,jezim se od pomisli te automatski
SVAKU KO DA JE ZADNJA!!!
Nadam se brzom golu cisto da da nebude negative od starta,jezim se od pomisli te automatski
SVAKU KO DA JE ZADNJA!!!
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Napokon razum preovladava to mi je drago pročitati
Sutra svi ko jedan!!!
Kao da je zadnja!!!
Sutra svi ko jedan!!!
Kao da je zadnja!!!
nekome bi i mogla bitihilmo je napisao/la:Napokon razum preovladava to mi je drago pročitati![]()
![]()
![]()
Sutra svi ko jedan!!!
Kao da je zadnja!!!
Hajde momci proradite konacno protiv vucica! Idemo ludo u seriju dobrih rezultata!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
DA bi pobjedili sutra oni koji budu u startnih jedanaest, pa ko god bio, treba svih 90 minuta da pogine na terenu, da SVIH 90 minuta bude koncentrisan, da igramo smireno i onako kako znamo.
Moramo malo igrati smirenije, ne mora se gol zabiti u prvih 10 minuta, jer kad god smo srljali da na početku poentiramo uvijek smo prvi primili gol, a onda se valja vaditi i nervoza postaje veća.
Moramo malo igrati smirenije, ne mora se gol zabiti u prvih 10 minuta, jer kad god smo srljali da na početku poentiramo uvijek smo prvi primili gol, a onda se valja vaditi i nervoza postaje veća.
-
farukzidane
- Kontakt:
da su isti arsini,,,ta zadnja,,,je bila poodavno,,,koliko se sjecam,,a mozda me i pamet izdalarammstein je napisao/la:nekome bi i mogla bitihilmo je napisao/la:Napokon razum preovladava to mi je drago pročitati![]()
![]()
![]()
Sutra svi ko jedan!!!
Kao da je zadnja!!!![]()
![]()
Kalassi sutra startuije (99,9999999999999) cim Dzeno kaze da je zadovoljio
inace ako Berberovic bude starter ovakva ce biti reakcija navijaca " onclick="window.open(this.href);return false;

inace ako Berberovic bude starter ovakva ce biti reakcija navijaca " onclick="window.open(this.href);return false;
sutra ce komentari biti, bravo momci, bravo Dzeno... to je ta igra, osvojit cemo titulu itd...takvi smo jbg
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
e tako tako, neki su skontali da mu nece platu dati ni bandovic ni bilbija ni berberovic 
Neka pricaju moraju pobjedit i da vise to ne govorimo znaju sta im je zadatak sutra 
04.10.2009 !!
- Burberry46
- Kontakt:
ali (moram malo
) ako sutra ne dobijemo olipic i vucove, gospodar klupe odlazi 100%
nadam se da se to nece desiti jer bi onda zaglavili ito dobroooo zaglavili, zato dobro nek igraci skontaju koliki je ulog sutra, a da su dobili ove fenjerase mogli su sutra hladne glave uci u tekmu!
nadam se da se to nece desiti jer bi onda zaglavili ito dobroooo zaglavili, zato dobro nek igraci skontaju koliki je ulog sutra, a da su dobili ove fenjerase mogli su sutra hladne glave uci u tekmu!
ne ponovilo seblizaqFCS je napisao/la:Kalassi sutra startuije (99,9999999999999) cim Dzeno kaze da je zadovoljio
inace ako Berberovic bude starter ovakva ce biti reakcija navijaca " onclick="window.open(this.href);return false;![]()
al ovaj je snimak legendaran , kako se varesanovic prepade , kad trener sirokog za njim kreni
" onclick="window.open(this.href);return false;
zato na 1:01 kako ga Deda spuca štocemmravojed je napisao/la:al ovaj je snimak legendaran , kako se varesanovic prepade , kad trener sirokog za njim kreni![]()
-
Sarajevo22
- Kontakt:
Deda ludjak, meni omiljena situacija kad Alihodzica nogom u dupe spuca.aS_Roma je napisao/la:zato na 1:01 kako ga Deda spuca štocemmravojed je napisao/la:al ovaj je snimak legendaran , kako se varesanovic prepade , kad trener sirokog za njim kreni![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, AuroraBorealis i 35 gostiju.