Safet Sušić - Pape

hogarstrasni

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la hogarstrasni » 19 sep 2014, 20:31

Bojim se da bi, ako ga ne otjeraju nakon Belgije, ovo mogao biti prvi put, nakon dugo vremena, da poslije 4 utakmice , zavrsavamo kvalifikacije, bar kada su u pitanju sanse za plasman. :(
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 19 sep 2014, 20:33

Jeli teleča glava došla na vrijeme na sjednicu?

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 19 sep 2014, 20:33

hogarstrasni je napisao/la:BiH - Licht----- 0 bodova
Vels - Bih--------1
Belg- Bih---------1 Susic ostaje, svi zadovoljni :lol:
---------------------------------------------
Izr - Bih--------- 0 ili 1 bod novembar, kvalifikacije :wave:

:lol: :lol: :lol: :lol:

A onda ce Seadovi Tigrovi reci "pa kad vec nemamo sanse da se plasiramo, neka ostane Susic, da mu ne placamo penale" :lol:
Ne znas ni ko je u nasoj grupi.... :facepalm:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 sep 2014, 20:34

RezervniGolman je napisao/la:Ma brate bolje je da nas Vels dobije a mi Belgiju nego da igramo nerijeseno i protiv jednih i protiv drugih. Na to sam mislio. Necu ulaziti u kalkulacije na osnovu prva tri kola jer ce svasta bit do kraja. Brato ako me ti ne mozes skontat onda neznam. Kretenske izjave daje lik da se citava drzava ogradi od njega
Kontam ja tebe savršeno, više jeste bolje, naravno, ali ne bi bila tragedija i da se uzmu ta dva boda. Tragedija bi bila da nas Vels pobijedi, onda nam odoše na 6 bodova, i onda ćemo ih poprilično teško sustići i zavisićemo od ostalih :salut: Ako se mi budemo vadili protiv Belgije, odosmo u tri lijepe.

@ damir_82 :tokralju: :tokralju:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Kuko
Kontakt:

Post Postao/la Kuko » 19 sep 2014, 20:34

Doveo nas je covjek (???) do toga da moramo raspravljati da li je u dvije utakmice bolje osvojiti dva ili tri boda. Kad smo vec kod toga najbolja kombinacija je nasa pobjeda nad Velsom i poraz od Belgije, sto nam donosi TRI boda.

Sto se Vranjesa tice-no comment. On ima kredit? Na osnovu cega? Odigrao nekoliko vrhunskih utakmica u dresu reprezentacije? :crazy:

I kao slag na tortu devet istih igraca u prvih 11. Po svakom normalnom kriteriju Tino, Prcic i Avdija ne mogu biti u prvih 11. Prevara od igraca u liku Avdije Vrsajevica ne smije ni na sirem spisku, ali...

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 19 sep 2014, 20:35

komax je napisao/la:Niko ne obraca paznju na Izrael, a ja sam od prvog dana ubijedjen da ce nam oni pomrsiti konce. Prije cemo dobiti Belgiju nego njih. Nas mentalni sklop ce nas u obje utakmice protiv Izraela koštati bodova, max 1 bod iz te dvije utakmice. Živi bili pa vidjeli.
Da , potpuno si u pravu. Napaljeni, fanaticni, tesko gube na svom terenu, ako odemo pod pritiskom, tesko da cemo ih dobiti , a idemo poslije, vjerovatnog, poraza protiv belgije...
Pozitivan sok, promjena trenera bi mogla biti taj potreban manevar

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 19 sep 2014, 20:36

Telecu glavu je trebalo otjerati nakon prve izjave, odnosno odgovora na postavljeno pitanje zasto ranije nije pristao da bude selektor. A tek ova matematika od veceras koje je mnoge zbunila... Dragi selektore mozda bi vi bili sretni da mi ne osvojimo niti jedan bod? A za vas angazman se bore mnoge reprezentacije i klubovi...Ali zivi bili pa vidjeli . Ovo ce sve trajati sve dok se ne prodaju Svena Tin Tino i njih jos nekoliko iz majstorske radionice Seada Susica.

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 19 sep 2014, 20:37

Teleca glava je napisao/la:"Mislim da nema niko ko može obećati i garantovati šest bodova iz sljedeće dvije utakmice. Ako ima, ja sam odmah spreman napustiti selektorsku poziciju. Zadovoljan bi bio sa tri, a čak i zadovoljniji sa dva osvojena boda".
Jesam ja ovo nesto pogresno razumio ili se frajer fakat trudi da ne idemo na EP? :urnebes:

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 19 sep 2014, 20:40

theboss_RD07 je napisao/la:
Teleca glava je napisao/la:"Mislim da nema niko ko može obećati i garantovati šest bodova iz sljedeće dvije utakmice. Ako ima, ja sam odmah spreman napustiti selektorsku poziciju. Zadovoljan bi bio sa tri, a čak i zadovoljniji sa dva osvojena boda".
Jesam ja ovo nesto pogresno razumio ili se frajer fakat trudi da ne idemo na EP? :urnebes:
Dobro si čuo buraz. Valjda konta da se u kvalifikacijama za EP skupljaju šišarike a ne bodovi
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 19 sep 2014, 20:40

Nazalost, covjek je totalno upropastio reprezentaciju i godinama nas pravi budalama, smije nam se direktno u lice i opet je nekako ostao kao selektor. Nadao sam se petarde i slavlje, ali nista od toga. Ocekujem pobjedu protiv Velsa, te lijep i atraktivan fudbal i ocekujem tri boda protiv Belgije.
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 19 sep 2014, 20:41

theboss_RD07 je napisao/la:
Glup je on za ikakvog truda.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 sep 2014, 20:44

Nerminovic je napisao/la:Ocekujem pobjedu protiv Velsa, te lijep i atraktivan fudbal i ocekujem tri boda protiv Belgije.
slika
Voli te tvoje Sarajevo.

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 19 sep 2014, 20:45

Semir Stilic igrac mijeseca u Poljskoj ...Teleca glava odgovara nije mi potreban...

Koja ironija covjek koji je u formi.... tesko ga pozvat medju ta 23 igraca da ga makar vidi!!!

Osto sam bez rijeci!!!!!
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 19 sep 2014, 20:47

Pazi kako je glup
Kao prizeljkuje dva boda, da mu direktni konkurenti ne pobjegnu bodovno , umjesto da prizeljkuje da nokautira jednog direktnog konkurenta i nada se da ce u revansu izvuci nerijeseno i izbaciti ih.
Porazom od Kipra mi gubimo luksuz kalkulacije nerijesenim rezultatima i cekanjem kiksa diretnih protivnika, protiv slabih ekipa !

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 19 sep 2014, 20:49

Virtu4l je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la:Ocekujem pobjedu protiv Velsa, te lijep i atraktivan fudbal i ocekujem tri boda protiv Belgije.
slika
:lol: :rol:

Tako je, @Virtu4l. Poludio sam, oprosti. :beba:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 sep 2014, 20:50

hogarstrasni je napisao/la:Porazom od Kipra
Od Kipra ili od Lihtenštajna :rol:
Voli te tvoje Sarajevo.

warenge
Kontakt:

Post Postao/la warenge » 19 sep 2014, 20:51

Ne igraju najbolji ne zovu se najbolji ne zna se postaviti taktika, niti formacija, nema se osjećaja za igru kad su nas parmaci iz kipra onako iz kontri ubili i kako su se sa nama igrali šta očekuješ tek od balea?????????[/quote]

Nasa repka je uvjek sa 9(kao sto selektor kaze da vecinu znamo)najboljih na terenu u ovom trenutku,e sad ako 2 igraca naprave toliku razliku to je druga stavar!
Ti najbolji koji se trebaju zvati uz ove su?
Bale je bio isti igrac u Engleskoj kao sto je sada u Spaniji pa smo ih dobili 2:0 NA NJIHOVOM TERENU!

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 19 sep 2014, 20:52

Ka mislim kad bi mu otvorili mozak našli bi samo opušak od drine :urnebes: :urnebes:
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 19 sep 2014, 20:53

odo ja maznuti koju pivu napolje a vi pljujte po safetu .dobit cemo wels :bih: :bih: :bih:

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 19 sep 2014, 20:56

warenge je napisao/la:
Ne igraju najbolji ne zovu se najbolji ne zna se postaviti taktika, niti formacija, nema se osjećaja za igru kad su nas parmaci iz kipra onako iz kontri ubili i kako su se sa nama igrali šta očekuješ tek od balea?????????
Nasa repka je uvjek sa 9(kao sto selektor kaze da vecinu znamo)najboljih na terenu u ovom trenutku,e sad ako 2 igraca naprave toliku razliku to je druga stavar!
Ti najbolji koji se trebaju zvati uz ove su?
Bale je bio isti igrac u Engleskoj kao sto je sada u Spaniji pa smo ih dobili 2:0 NA NJIHOVOM TERENU!
Zato je Ramsey postao masina. I Bale je puno bolji odkako je u Realu.

Ipak pricao sam sa prijateljima Hrvatima koji su ih imali u grupi i kazu da su stvarno prelosa ekipa...

Sumnjam u pobjedu, ali neka me prevari skepticizam.
Zadnja izmjena: Pirke, dana/u 19 sep 2014, 20:56, ukupno mijenjano 1 put.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.