Tako je. Vidimo se danas. Za sad, pozdrav iz tmurnih ŽivinicaProbisvjet je napisao/la:Svako je Fukara ako se tako osjeca. Ne mora biti na sjeveru, moze i na zapadu...Virtu4l je napisao/la:Hmm, znači ako neko iz Živinica dođe na sjever, on nije Fukara?Tuzlak04 je napisao/la:Kako je lijepo vidjeti popunjen sjever i steći dojam da su to sve Fukare . . .
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ovdje nema ništa od toga, nikakve politike širenja. I tu se završava sva priča.Željooooo je napisao/la: u pravu si kad kažeš da Želju gleda u prosjeku 3 hiljade ljudi ali moraš shvatiti da su to navijači, a simpatizere teško privlacimo u zadnje vrijeme jer nam je marketing loš, pitari npr. imaju propagandu boli glava .. ne možeš reći da je to u pet deka jer Želju i na gostovanju prati za naše uslove veliki broj ljudi, dok vi npr. odete u Bihać protiv najvećeg rivala u ligi i dođe vas 3, isto tako se osipam kad neko kaže liga je u pet deka, nije liga u pet deka jer bi onda i Drina da je tako mogla da je osvoji,ili Travnik ili neki klub iz donjeg dijela tabele,ipak postoji razlika u kvalitetu..
Što se tice sutrašnje utakmice volio bih da vidim lepršavu igru, sa puno golova pa ko bude bolji nek pobijedi, nadam se da će to biti moj Željo..
Što se Živinica tiče, tu ima podjednako i jednih i drugih i trećih. Međutim koliko kužim TM je najbolje organizovan i najviše eksponiran u navijačkom svijetu. Dok ostale frakcije nemaju trenutno neku organizaciju.
Može se privući TK nazad, samo treba volje, rada i truda.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Malo je pravih Fukara u odnosu na broj stanovništva . . .Virtu4l je napisao/la:Hmm, znači ako neko iz Živinica dođe na sjever, on nije Fukara?Tuzlak04 je napisao/la:Kako je lijepo vidjeti popunjen sjever i steći dojam da su to sve Fukare . . .
Ja na sjeveru, a koji sam Tuzlak unazad 70 i više godina, nisam ni "F" od Fukara. Nema to veze sto je neko iz Živinica . . .
samo da kiša ne padne
pokisnut' će nam sarajlijice
Čuj, postoje Fukare i " Fukare".Ovi prvih je zanemariv broj u odnosu na broj stanovništa koji gravitira . . .Probisvjet je napisao/la:Svako je Fukara ako se tako osjeca. Ne mora biti na sjeveru, moze i na zapadu...Virtu4l je napisao/la:Hmm, znači ako neko iz Živinica dođe na sjever, on nije Fukara?Tuzlak04 je napisao/la:Kako je lijepo vidjeti popunjen sjever i steći dojam da su to sve Fukare . . .
Po kiši je obično najbolje,Chinaglia je napisao/la:samo da kiša ne padnepokisnut' će nam sarajlijice
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- mentalitet87
- Kontakt:
Chinaglia je napisao/la:samo da kiša ne padnepokisnut' će nam sarajlijice
jednom pitar-uvijek supak

CRVENA JE ZNAČKA-ZVIJEZDA NA NAŠIM REVERIMA
CRVENA JE BOJA U NAŠIM VENAMA
I JOŠ OVO ČUJTE, NE TREBA VAM KRITI
I POBJEDA NAŠA, CRVENA ĆE BITI.
AVANTI AVANTI AVANTI ROSONERO
(pjeva se kao ja hebem samo selju i sarajvo)
Ja volim FK Tuzla City
da ne pređete na sjever ako padne? 
Pa da se zagrlimo i svi zajedno navijamo 
Parovi i satnica:Probisvjet je napisao/la:Nema 100%NkBratstvoGracanica je napisao/la:Jel ovo neke zajebancija il fkt nema prenosa nigdje?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Subota
Sloboda – Željezničar 16:00 sati (prijenos na Moja TV)
Zvijezda – Radnik 16:00 sati
Drina – Vitez 16:00 sati
Velež – Slavija 16:00 sati
Travnik – Čelik 16:00 sati
Mladost – Široki Brijeg 16:00 sati
Sarajevo – Olimpic 17:00 sati (prijenos na BHT1)
Nedjelja
Borac – Zrinjski 19:00 sati (prijenos na Arena Sport)
Dolazi jedna grupa iz srebrenika,Sloboda do pobjede...
hoćel bit snimak nekad kasno navečer večeras ili sutra ujutru??Tuzlak04 je napisao/la: Sloboda – Željezničar 16:00 sati (prijenos na Moja TV)
SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...
ja sam vidio sinoc na rezultatima da prenosi arena sport srbija tako da je sve moguce
Dobro nam doslicrni89 je napisao/la:Dolazi jedna grupa iz srebrenika,Sloboda do pobjede...
Suljo killer

-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
placemmmmmChinaglia je napisao/la:da ne pređete na sjever ako padne?
strumfete su poznate po tome da ih se skupi saka jada ako pada kisa....tacno bi treabali dogovorit da im sjever dadnemo ako procuri
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Kiša je upravo počela da pada a jbt jest mračno morat će reflektore upaliti. 12 sati a moraš svjetlo upaliti
true storyThranduil je napisao/la:12 sati a moraš svjetlo upaliti