Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Tako nekako je i bilo...

Dajte mu karton, proso je...
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Wengeru se popišam usta budel i sutra Ozil izigravo krilo i budul Ramsey i Wilshere zajedno u sastavu opet.

ma Wengera trebaju navijaci malo obici i priupitati za zdravlje
postavio je sebe iznad Arsenala ili Arsenal ispod sebe (svejedno, kako ko želi gledati)
ko fol on postao neka identifikacija kluba koji je star preko 100 godina, a rezultati mu vazda 4 mjesto
Wenger je najpoželjniji trener ovoj konkurenciji iz vrha...zato ga je Ferguson i hvalio svojevremeno
Fergi nije Jozo style. On ako je nekog hvalio onda taj čovjek vrijedi.
Druga stvar je što ti gledaš stvari iz svog tupog ugla ne razmišljajući o onom što je Profa napravio za vrijeme svog mandata u Arsenalu.
Druga stvar je što ti gledaš stvari iz svog tupog ugla ne razmišljajući o onom što je Profa napravio za vrijeme svog mandata u Arsenalu.
A.F.C. Bournemouth!
Danas se nadam barem remiju,ako imadnemo sreće možemo do 3 boda
- QUARTERBACK
- Kontakt:
same hereRosicky je napisao/la:Danas se nadam barem remiju,ako imadnemo sreće možemo do 3 boda
Moramo traziti 3 boda bez obzira na sve
Arsenal k'o Arsenal, svaka tekma presudna, bilo ga to na pocetku ili na kraju sezone.
Danas je bitno pobijediti zbog mira u kuci. A Boga mi, ni bodovno stanje nije bas idealno.
Danas je bitno pobijediti zbog mira u kuci. A Boga mi, ni bodovno stanje nije bas idealno.
U dansanjoj utakmici uzeti 3 boda bi bilo odlicno,i nebi ni bilo tako strasno bodovno stanje,imali bi 2pobjede i 3 remija,u 5 kola,znaci bez poraza to nije loseSamoZeljo je napisao/la:Arsenal k'o Arsenal, svaka tekma presudna, bilo ga to na pocetku ili na kraju sezone.![]()
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Sa nasom igrom ja ne vidim nacin kako mi mozemo dobiti Villu? 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
U zadnjih par sezona, teže mi je kad igramo protiv Aston Ville ili Evertona, nego Citya, Chelsea, Uniteda. Tradicionalno teški mečevi i počesto ostanemo bez plijena.
Ili debakl, ili ako Bog da spektakl danas.
CoyG!
CoyG!
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"
Meša Selimović
Meša Selimović
-
BigBigBang
- Kontakt:
Kako si to zakljucio kad ne pamtim kad smo zadnji put dobili u ligi Citya, Chelsea i United dok sa ovim uvijek imamo ili 2 od 2 ili 1 od 2 pobjede...Amarildo je napisao/la:U zadnjih par sezona, teže mi je kad igramo protiv Aston Ville ili Evertona, nego Citya, Chelsea, Uniteda. Tradicionalno teški mečevi i počesto ostanemo bez plijena.
CoyG!
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Szcz, cham, mert, koss, gibb, ram, ozil, caz, alexis, welbz i naravno legenda kluba
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
he confirmed Arsenal team for the today is as follows:
Wojciech Szczęsny; Calum Chambers, Per Mertesacker, Laurent Koscielny, Kieran Gibbs; Mikel Arteta; Alexis Sánchez, Aaron Ramsey, Mesut Özil, Santi Cazorla; Danny Welbeck
Substitutes: David Ospina, Francis Coquelin, Abou Diaby, Alex Oxlade-Chamberlain, Tomáš Rosický, Jack Wilshere, Lukas Podolski
Brad Guzan; Alan Hutton, Phillipe Senderos, Ciaran Clark, Aly Cissokho; Andreas Weimann, Tom Cleverley, Ashley Westwood, Fabian Delph, Kieran Richardson; Gabby Agbonlahor
Substitutes: Shay Given, Matthew Lowton, Jores Okore, Leandro Bacuna, Carlos Sanchez, Grealish, Charles N’Zogbia
valjda će staviti cazorlu na krilo a ozila na 10,makar moguće je i obratno
Wojciech Szczęsny; Calum Chambers, Per Mertesacker, Laurent Koscielny, Kieran Gibbs; Mikel Arteta; Alexis Sánchez, Aaron Ramsey, Mesut Özil, Santi Cazorla; Danny Welbeck
Substitutes: David Ospina, Francis Coquelin, Abou Diaby, Alex Oxlade-Chamberlain, Tomáš Rosický, Jack Wilshere, Lukas Podolski
Brad Guzan; Alan Hutton, Phillipe Senderos, Ciaran Clark, Aly Cissokho; Andreas Weimann, Tom Cleverley, Ashley Westwood, Fabian Delph, Kieran Richardson; Gabby Agbonlahor
Substitutes: Shay Given, Matthew Lowton, Jores Okore, Leandro Bacuna, Carlos Sanchez, Grealish, Charles N’Zogbia
valjda će staviti cazorlu na krilo a ozila na 10,makar moguće je i obratno
Ponovo campbella nema na klupi, a izgleda da ce danas cazorla igrati na lijevoj strani a ozil u sredini.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ovako bi to trebalo izgledati

Mislim da je i Wenger cuo poruku cijelog svijeta haman.
Ozil ce danas igrati desetku vjerujem, mogao bi biti prevaga u vasu korist protiv Ville.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Djaba sve kad sredinu i dalje drzi spanski traktor a krilo glumi peglator Cazorla dok Joel Campbell nema mjesta ni na klupi gdje sjedi panjina Podolski i izlapjeli Rosicky...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Samo se kod nas ljudi povrjedjuju na zagrijavanju
Alex out Ox in
Alex out Ox in
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.