FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Drugaaaaa ligaaaaaa
- zubanovic89
- Kontakt:
VAREEEEEAAAAAA
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
to lutko!
genijalan potez i asistencija dade

genijalan potez i asistencija dade

Sadiković. 

hajde hejteri, da vas cujemo sada.... satro navijaci, hahahahah... samo znate blatit, sram nek vas bude
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
Kako ćemo se registrovati na ovaj glupi lajvstrim??? MOLIM VAAAASSS? Ocjećamo se debilno, u čemu je caka za registraciju??? Gol sam vidio samo kroz maglu kuknjava
Osim - drugo ime za Želju !
-
- Kontakt:
Toooooooooooo, sviraj kraj.
Orii se Zeljina pjesma na Tusnjuu, haaajdeeee Zeeeljooooo
Hoce li dolaziti ostali nasi sto su krenuli...?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
Čim gol sve uredu, nemamo igre bolan nije to problem slaba je sloboda da bi se radovao, a opet ima posjed e to je caka, malo razmisli glavom!starigrad je napisao/la:hajde hejteri, da vas cujemo sada.... satro navijaci, hahahahah... samo znate blatit, sram nek vas bude
slusaj i uzivaj heh..isti sam ti ocoravit curossoner je napisao/la:Kako ćemo se registrovati na ovaj glupi lajvstrim??? MOLIM VAAAASSS? Ocjećamo se debilno, u čemu je caka za registraciju??? Gol sam vidio samo kroz maglu kuknjava
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Hajmo sad još jedan i ćao raja.. Jesu li ušli svi naši?
Pa preko fejsbuka hahahgodrina je napisao/la:slusaj i uzivaj heh..isti sam ti ocoravit curossoner je napisao/la:Kako ćemo se registrovati na ovaj glupi lajvstrim??? MOLIM VAAAASSS? Ocjećamo se debilno, u čemu je caka za registraciju??? Gol sam vidio samo kroz maglu kuknjava

Dado Sadiković je napravio pravi dar-mar te proigrao Vareu kojem nije bilo teško matirati Fejzića
-
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
- storm_raider
- Kontakt:
GOL!!! VAREA!!! BRAVO MAJSTORA, kako mangupski gol, prosao Dado Sadikovic po strani ubacio i Varea zakucao loptu u mrezu!!
Sport je lijek za tijelo i duh.
Izgleda jos i nije dosla raja iz sarajeva.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.