Elegant je napisao/la:I opet nismo platili vodu.rodom s Mejtaša je napisao/la:To je to, samo da se gine. Nemamo para, nemamo nekog kvaliteta, ali imamo srce. To je Željo skoro 100 godina.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Daj neko link, onaj stade 
a ne u teren bacat baklje ****. te vodimo
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Pod hitno potpisati sa vareom na još 2 god
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Belaj, nasi gadjaju njihove bakljama, bice svega ovdje
FKŽ !
TeaM87 je napisao/la:Belaj, nasi gadjaju njihove bakljama, bice svega ovdje
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 20 sep 2014, 17:35, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
ne kontamTeaM87 je napisao/la:Belaj, nasi gadjaju njihove bakljama, bice svega ovdje
- RobertoBaggio
- Kontakt:
75. minuta, Sloboda je počela malo da igra organizovanije, par minuta su nas malo stisnuli. Trenutno prekid, naša bakljada. Sudija povukao igrače u svlačionicu. 
Zadnja izmjena: RobertoBaggio, dana/u 20 sep 2014, 17:36, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar 1921
Pa nemojte tooo raditi ccc vodimo 2-0..J*** je u baklju i majku! 
Prekinuta utakmica zasad, belaj na tribinipinki je napisao/la:ne kontamTeaM87 je napisao/la:Belaj, nasi gadjaju njihove bakljama, bice svega ovdje
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Nadam se da ce svaka biti precizna. Ovo je ono vec kad sam doso na kraju utakmice, da i ja nesto kazemTeaM87 je napisao/la:Belaj, nasi gadjaju njihove bakljama, bice svega ovdje
Nasih je toliko da ne mogu svi stat na onaj dio, prekinuta utakmica, nasi igraci smiruju navijace
FKŽ !
Čim su stigli Manijaci iz Sarajeva odmah prekid
pa ne znam zašto nam je ovo trebalo, ekipa ti vodi, još 20 minuta do kraja i ti prekid napraviš 
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
pa ne znam zašto nam je ovo trebalo, ekipa ti vodi, još 20 minuta do kraja i ti prekid napraviš 
- streetfootball
- Kontakt:
Evo vam momci babuka napravio.
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Forza Zeljo le!!
Boca Juniors!!
David Luiz!!!!
Boca Juniors!!
David Luiz!!!!
- storm_raider
- Kontakt:
Igraci u svlacionicama, ulaze specijalci na tribinu
FKŽ !
Valjda će se nastaviti utakmica, glupo bi bilo da umjesto 0:2 bude 3:0 na kraju...Željooooo je napisao/la:pa ne znam zašto nam je ovo trebalo, ekipa ti vodi, još 20 minuta do kraja i ti prekid napraviš
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina