Bezidejno guranje lopte u sredinu, bez neke prevelike težnje da se probije preko krila, loše Pepune loše ...
Mahanje za one koji su hvalospjeve pisali o Pepu nakon utakmice sa Citya a sada pljuju iste te postupke koje je imao protiv Citya
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

NIJE CRVENI. I ja sam malo o tome razmišljao da li je trebao dobiti crveni. A poslije sam došao do zaključka da nije. A isto to je poslije potvrđeno na SKY-u, gdje su rekli da nije crveni.Omerbavarac je napisao/la:Od 4 minute nadoknade, dvije su se izgubile na valjanje i prepirku.
Neuer.
Cist crveni karton no eto ocigledno da ima mnogo autoriteta.
Da je u HSV-u sve normalno, kao što nije, oni bi cijelu sezonu Bayernu bili mnogo ravnopravniji takmac, jer imaju solidnu ekipu i dobro su se pojačali. A kod promjene trenera prošle sezone BVB-a su isprašili. Danas su oni svo vrijeme naše igrače duplirali kada su ovi prilazili opasnoj zoni. I nevjerovatno snage im nije ponestalo do kraja. Trčali su HSV-ovi igrači nevjerovatno mnogo, bukvalno su srce na terenu ostavili.Omerbavarac je napisao/la:Zalosno je da se jednom HSV-u nije mogao dato gol. Uzgred receno, oni danasnji bod slave skoro kao titulu.
fudbalski klub.HeavensWonder je napisao/la:Bavarci, pošto ne pratim vašu ligu, može li mi neko ukratko objasniti ko je i šta je Paderborn ?
I ja sam Mario, pardon Hantro, fino kunjao uz ovu Pepovu romantiku.JetSet_Hantraga je napisao/la:Dobro sam se naspavao uz današnju utakmicu.
JetSet_Hantraga je napisao/la::
Uprava napolje!
Aha, hvala. I hvala mileru za info.rikimo je napisao/la:fudbalski klub.HeavensWonder je napisao/la:Bavarci, pošto ne pratim vašu ligu, može li mi neko ukratko objasniti ko je i šta je Paderborn ?
Evo ti opširnije http://en.wikipedia.org/wiki/SC_Paderborn_07" onclick="window.open(this.href);return false;HeavensWonder je napisao/la:Aha, hvala. I hvala mileru za info.rikimo je napisao/la:fudbalski klub.HeavensWonder je napisao/la:Bavarci, pošto ne pratim vašu ligu, može li mi neko ukratko objasniti ko je i šta je Paderborn ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.