FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Nerminovic
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Nerminovic » 20 sep 2014, 16:20

Sacir jedan jedini igrac koji je probao i nesto pokazao.
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 20 sep 2014, 16:21

Poceo ja gledat' utakmicu,gledam tako...i sledece sto znam,probudise me ona dvojica sa ES2 koliko vrisnuse da je kraj.
#miasanmia

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 20 sep 2014, 16:32

Teško je od ovog sastava i očekivati nešto, ali biće da treba rasteretiti igrače jer i ovako pucaju nedovoljno pripremljeni...

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 20 sep 2014, 16:58

Jel ga to bas nemeremo metnut, nisam pri telki, sta se desava???

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 20 sep 2014, 17:00

bavaracmujo je napisao/la:Jel ga to bas nemeremo metnut, nisam pri telki, sta se desava???
Na poluvremenu su ušli Lewa, Alonso i Gotze, tako da ovo izgleda bolje ali još nije to to.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 20 sep 2014, 17:23

Briga me za rezultat, kiksevi se dešavaju tokom sezone, navikli smo na pobjede, a zaboravili smo kako je to gubiti bodove.

Mene zabrinjaje igra Bayern-a, ovo što igramo na početku sezone je sve osim fudbala. Igramo utakmice na kojima ne možemo stvoriti priliku iako imamo tako kvalitetnu ekipu.

Glavni krivac za trenutni anti - fudbal je:
slika
Igra je fuj.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 20 sep 2014, 17:23

Bez rijeci.
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 20 sep 2014, 17:26

Yebo te taktika i formacija sa 4 beka u sredini, katastrofalno odrađena utakmica. :evil:

Manu za igranje rukom na centru dobija žuti. :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

robben
Kontakt:

Post Postao/la robben » 20 sep 2014, 17:27

moj gvardiola pa sta radis covjece vise vidis li da ne mozemo stvoriti prilike najlosijoj ekipi u ligi gade mi se vise njegove formacije nisam nimalo optimista sto se tice nastavka sezone sreca nnemammo tezak raspored :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:
joj hamo vidi mu glave

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 20 sep 2014, 17:27

Od 4 minute nadoknade, dvije su se izgubile na valjanje i prepirku. :facepalm:

Neuer. :lol:
Cist crveni karton no eto ocigledno da ima mnogo autoriteta.

Zalosno je da se jednom HSV-u nije mogao dato gol. Uzgred receno, oni danasnji bod slave skoro kao titulu.

Muller mi je stvarno katastrofalan i sigurno da zasluzije da malo grije klupu. Cak bih i Alabu uvrstio u njegovo drustvo.

Prosle sezone smo imali problema sa odbranom, ove sezone nam je problem napad ali nije ni cudo kad fale dva glavna krila.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 20 sep 2014, 17:28

Čist penal nije sviran ali opet prosuti bodove protiv ovih paćenika :think: :think:

Bezidejno guranje lopte u sredinu, bez neke prevelike težnje da se probije preko krila, loše Pepune loše ...

Mahanje za one koji su hvalospjeve pisali o Pepu nakon utakmice sa Citya a sada pljuju iste te postupke koje je imao protiv Citya :clap: :clap:

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 20 sep 2014, 17:32

Ma samo da pocnu igrat igraci koji su nosioci i kojima je zadatak da naprave akcije, realno kad vidim da samo kruzimo sa Bernatom, Alabom , Lahmom i Rafinhom, ko na terminu nekom, lose Boga mi..

Bolje pocet sa Rodeom covjek bar kvari za ekipu.. al et sad u utorak derbi protiv Padeborna bar gledajuci stanje na tabeli :)

:thumbup:
FC Bayern !!!!!

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 20 sep 2014, 17:34

Nisam nista vise ocekivao od ove tekme...... :kafa:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 20 sep 2014, 17:58

Potcijenjivacki Guardiola se ponio prema HSV-u, i to je to, ovo je njegova krivica i nicija druga.
Nezapamceno losa utakmica, ne mogu da spoje 3 pasa :facepalm:

Ovakvom protivniku za 90min. ne napravit' izglednu priliku je velika sramota.

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 20 sep 2014, 18:10

Dobro sam se naspavao uz današnju utakmicu. :zzz: :kafa:

Uprava napolje! :tralala: :guz:
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 20 sep 2014, 19:20

I od ono malo igraca sto je imao na raspolaganju Pep nije poslao najbolje na teren i to mu se osvetilo. Igra je bila nikakva i na kraju se moze reci da smo vise mi zadovoljni sa ovim bodom nego domacini. Pep mora shvatiti da dolazi dio sezone u kome ne smije biti eksperimenata, vec moraju igrati najbolji igraci.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 20 sep 2014, 19:24

Pa sta vi mislite igrati sa pola tima na 3 fronta ? :nene: :nene: :nene:

Jest prosipanje bodova al Boze moj prosut ce ih i drugi,valja nam do Maja igrati :kafa:

Nego mi zao Bernia,dusa draga :mrgreen:

slika

Jel Rode malo povrijedjen ili Pep misli da on ne zasluzuje igrati :wtf:

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 20 sep 2014, 20:00

Omerbavarac je napisao/la:Od 4 minute nadoknade, dvije su se izgubile na valjanje i prepirku. :facepalm:

Neuer. :lol:
Cist crveni karton no eto ocigledno da ima mnogo autoriteta.
NIJE CRVENI. I ja sam malo o tome razmišljao da li je trebao dobiti crveni. A poslije sam došao do zaključka da nije. A isto to je poslije potvrđeno na SKY-u, gdje su rekli da nije crveni.
Iako je i ovaj Veličanstveni malo prosipao pamet na temi BuLi, kako je smiješno što nije pokazan crveni a golman igra na centru rukom, upravo u tome što je igrao tako daleko od gola rukom i nije dobio crveni.
Da bi se golmanu pokazao crveni, on mora igrati izvan šesnaesterca rukom i pri tome spriječiti čistu šansu za gol.
Znači da je bilo blizu šesnaesterca i protivnički igrač ide prema golu, a Neuer igra rukom izvan šesnaesterca crveni je čist ko suza.
E u ovom današnjem slučaju Neuer je bio daleko od gola i gol jeste faktički prazan, ali može li sudija to onda tretirati kao 100 % šansu? Pa čak je HSV-ov igrač, kada je sudija prekinuo već igru ošutao pa nije pogodio. :) Toliko o 100 % šansi. Ja ne vjerujem da bi od 10 sudija ijedan pokazao crveni u onoj situaciji. Hajmo reći maksimalno 1. Barem ako govorimo o ozbiljnim vrhunskim sudijama.

A danas je i Pizarro izgledao blijedo, jer nije imao pravih lopti. Jednostavno napravili su naši puno grešaka, bilo je nepovezanosti. Poslije se diglo u brzinu više, ali nedostajalo je preciznosti.
Omerbavarac je napisao/la:Zalosno je da se jednom HSV-u nije mogao dato gol. Uzgred receno, oni danasnji bod slave skoro kao titulu.
Da je u HSV-u sve normalno, kao što nije, oni bi cijelu sezonu Bayernu bili mnogo ravnopravniji takmac, jer imaju solidnu ekipu i dobro su se pojačali. A kod promjene trenera prošle sezone BVB-a su isprašili. Danas su oni svo vrijeme naše igrače duplirali kada su ovi prilazili opasnoj zoni. I nevjerovatno snage im nije ponestalo do kraja. Trčali su HSV-ovi igrači nevjerovatno mnogo, bukvalno su srce na terenu ostavili.
S obzirom na individualni kvalitet naša ekipa je trebala pobijediti. Ali jednostavno ovakve se stvari dešavaju i naravno da svaku ekipu treba ozbiljno shvatit u BuLi.
Ne vjerujem da je Pep potcijenio HSV, ali mora se rotirat, pa u narednih 7 dana nas očekuju još dvije utakmice. Ubitačan je tempo.
A ako će se malo eksperimentirat, onda kad, ako ne sad....

A jedan od problema o kojem sam govorio pred sezonu, sada se i pokazuje izgleda, a to je da smo mi prodali špica, a doveli polušpica. Lewa je par partija odigrao vrlo dobro, ali se više pokazao u ulozi asistenta. A na drugoj strani zabio je samo jedan gol. Iako će i on sigurno odčepit i zabit još dosta golova. Ali zbog ovakvih situacija sam ukazivao zašto taj transfer ne treba toliko dizat u nebo.... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 20 sep 2014, 20:03

Teško je igrati bez pola tima srijeda - subota - utorak... Bayern već u utorak igra s Padebornom. Evo BVB ima -2 kod Mainza.

HeavensWonder
Kontakt:

Post Postao/la HeavensWonder » 20 sep 2014, 20:35

Bavarci, pošto ne pratim vašu ligu, može li mi neko ukratko objasniti ko je i šta je Paderborn ?
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti

33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []