FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ajmoooooooooooooooooooooooooooooo

I ti njemu našao pričati, gori je od pola onih likova sa sjevera (s tim da oni bar pomažu klubu nekako, a ovaj ni to), pusti ga i ne nerviraj se radi budalestarigrad je napisao/la:papak, sin mi je gore i pripazi sta pricas jadnice. nisi otisao na utakmicu od videotona i samo seres ovdje na formu, prosipas nezadovoljstvo, jer ne smijes kuci pisnut zeni. ako ti sta nije jasno, na pp, pa da ti kazem sta imam, a i da se nadjemo ako treba.asko75 je napisao/la:Neka je bravo za policiju nek se poguše smeća od kvazi navijača, i drogeraša.pintol_TM87 je napisao/la:Ljudi kolko je rezultat, teror policije nad nama..suzavac bacen u bus..
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Dosta! Tri boda su tri boda, a ova su najsladja, jer smo ih uzeli protiv ekipe...nemam rijeci da napisem kakve. E sad opet nek cekaju kosto su cekali od 2012.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Kako smo samo glupo zakomplikovali sami sebi život. Prije ulaska naših navijača, 2:0 za nas, Sloboda ne zna gdje udara, pokušavaju na silu. Poslije prekida patnja. Da sve bude još teže, primamo odmah gol, i umjesto da ih dobijem 4:0, za šta su bili zreli, mi moramo da strepimo do samog kraja. Minut prije kraja, Sloboda zamalo da izjednači, sreća Stanić i E. Sadiković dobro reagovali.
Sloboda je poslije prekida pokazala zašto smo ih ovdje danima prije utakmice prozivali da su mesari. Mislim da su Memija i Turković dobili najviše udaraca.
Ali najvažnije je da smo pobijedili, i to prije svega zbog odličnog otvaranja drugog poluvremena.
Peta pobjeda zaredom, četvrta zaredom u prvenstvu.
Sloboda je poslije prekida pokazala zašto smo ih ovdje danima prije utakmice prozivali da su mesari. Mislim da su Memija i Turković dobili najviše udaraca.
Ali najvažnije je da smo pobijedili, i to prije svega zbog odličnog otvaranja drugog poluvremena.
FK Željezničar 1921
Kakva su stoka ovi sto su bili na stadionu, necu da govorim tuzlaci jer su pravi tuzlaci fin narod.
Pa majko draga najavljuju 10 dana pun stadion, osvetu, 10000 ljudi, da ce nas poderati, mi se hladno prosetamo tuzlom.Manijaci pokazali da su No1 u drzavi, momcima svaka cast, ovi sto pricaju iz topline svoga doma kako ne valja bacati baklje neka se poklope, kada si na tribini sve se zaboravi i nevin postane je*an!
Sve u svemu sam zadovoljan, moze jos bolje.
Hvala zeljo na ovom danu.
Volim te Zeljo!!!
Pa majko draga najavljuju 10 dana pun stadion, osvetu, 10000 ljudi, da ce nas poderati, mi se hladno prosetamo tuzlom.Manijaci pokazali da su No1 u drzavi, momcima svaka cast, ovi sto pricaju iz topline svoga doma kako ne valja bacati baklje neka se poklope, kada si na tribini sve se zaboravi i nevin postane je*an!
Sve u svemu sam zadovoljan, moze jos bolje.
Hvala zeljo na ovom danu.
Volim te Zeljo!!!
-
KontraNogama
- Kontakt:
Uh zavrsi i ovo. Tri bobe se ubrale al bogami nebi ovo bas sa pjesmom. Svaka cast momcima,borili su se svim srcem. Ova stoka mal im noge ne polomi .
Samo brate opet stara boljka mi poslije 70te minute nemamo snage ni za sta.
O tribini necu raspravljati , nemam pravo, na gostovanju nisam bio godinama.
Tuzla mirno.Knozi.Nedirajte nam navijace to je nasa svetinja.Nek su ih gadjali sta ih zalis.

atmosfera na našoj temi nakon gola Turkovića i vodstva 0:2
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Mislim da bi Željo da nije bilo prekida uvalio još najmanje dva komada, al et desilo se šta se desilo. Razumijem da su navijači isfrustrirani bili cjelodnevnim mrcvarenjem TK policije, ali bolje je bilo da su gospodski i dostojanstveno sačekali kraj i onda pred očima "mesara" proslavili pobjedu, što bi ih zaboljelo više nego ijedan ikad poraz. Nažalost, veliku krivicu snosi i naš savez koji je još jednom pokazao da ga boli neka stvar za našim klupskim fudbalom, koji se prema svemu sudeći ne igra zbog navijača.RobertoBaggio je napisao/la:Kako smo samo glupo zakomplikovali sami sebi život. Prije ulaska naših navijača, 2:0 za nas, Sloboda ne zna gdje udara, pokušavaju na silu. Poslije prekida patnja. Da sve bude još teže, primamo odmah gol, i umjesto da ih dobijem 4:0, za šta su bili zreli, mi moramo da strepimo do samog kraja. Minut prije kraja, Sloboda zamalo da izjednači, sreća Stanić i E. Sadiković dobro reagovali.
" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Mi danas nismo stigli ni pokazati kako ustvari izgledamo poslije 70. minute. Do prekida je to djelovalo dobro, nismo pali, izgledali smo mirno, branili svoj gol i čekali kontru. Poslije prekida ulazimo onako ohlađeni i odmah primamo gol. I poslije gola smo bili bolji. Sloboda je pokušavala dugim loptama, nikakve igre nisu imali, nadali su se još nekoj našoj greški ili penalu, što su nekoliko puta tražili. Bilo je malo panike, jer zamalo od gotovog da napravimo veresiju, ali i nakon prekida lopta je bila puno više kod nas. Tako da to da nemamo snage poslije 70. minute za ovu utakmicu ne stoji.KontraNogama je napisao/la:Uh zavrsi i ovo. Tri bobe se ubrale al bogami nebi ovo bas sa pjesmom. Svaka cast momcima,borili su se svim srcem. Ova stoka mal im noge ne polomi .
FK Željezničar 1921
hahahahahŽeljooooo je napisao/la:
atmosfera na našoj temi nakon gola Turkovića i vodstva 0:2
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
zbog ovakvog suđenja nam je liga takva kakva jeste.shminka je napisao/la:Bravo momci![]()
![]()
![]()
Mesari će valjda opet u drugu ligu, nevjerovatno da je Kuduzović završio utakmicu uopšte![]()
![]()
memija treba da se razvija u budućeg reprezentativca, a ovdje izudaran kao na kickboxu. nekoliko startova je bilo za direktnog crvenog kartona, a nije bio ni žuti.
sloboda je realno trebala završiti utakmicu sa 2-3 igrača manje. ono nije humano.
- storm_raider
- Kontakt:
Ne znam kako neko moze da opravda ono divljanje danas s nase strane. "Cime se budala ponosi, pametan se stidi." Ove price balavurdije ovdje, kao oni su vidjeli gostovanja, sto opravdavaju to samo svrstavaju u red budala. Pa ne treba nam jos jedno ratno stanje ni u Tuzli, a Boga mi ni u Sarajevu, dosta tih sranja vise.
Pa njih bi puno vise zaboljelo da je Tuzlom i Tusnjem odjekivala pjesma Zeljnih Manijaka dok proslavljaju zajedno sa igracima jos jednu rutinsku pobjedu. Ovako smo im dali krila, a seljacine naravno su pocele i da udaraju. Do tada su igraci bili veoma korektni i nisu bili grubi kao sto sam ocekivao. To su nasa djeca, nasa omladina i ne treba policiji ni dati razloga da se izivljavaju nad njima. Ovako su im ruke bile odrijesene i hvala Bogu pa nije doslo do ozbiljnijih nevolja.
Pa njih bi puno vise zaboljelo da je Tuzlom i Tusnjem odjekivala pjesma Zeljnih Manijaka dok proslavljaju zajedno sa igracima jos jednu rutinsku pobjedu. Ovako smo im dali krila, a seljacine naravno su pocele i da udaraju. Do tada su igraci bili veoma korektni i nisu bili grubi kao sto sam ocekivao. To su nasa djeca, nasa omladina i ne treba policiji ni dati razloga da se izivljavaju nad njima. Ovako su im ruke bile odrijesene i hvala Bogu pa nije doslo do ozbiljnijih nevolja.
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 20 sep 2014, 18:38, ukupno mijenjano 1 put.
Sport je lijek za tijelo i duh.
-
mukitmovac
- Kontakt:
Ajjjjjj jest Dado onog bacio na usta hahahhahahah

Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
ako moze pp ovo vezano za navijace sta je bilo
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
VIDEO: Pogledajte golove i propuštene prilike Plavih protiv Slobode
http://fkzeljeznicar.ba/video-pogledajt ... ode/11701/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/video-pogledajt ... ode/11701/" onclick="window.open(this.href);return false;
Stara dobra izreka iz serije Tale "Ja kakve je Pešta nekad imala kupleraje" danas glasi "Ja kakve je Željo nekad imao navijače". Ona grupa što nekom greškom nosi dresove i šalove našeg kluba bilo bi najbolje da više nikada ne dođe na utakmicu. Naravno da se to neče desiti, ali na žalost desiće se da mi ostali ne dolazimo više da ovo gledamo. Iako znam da oni to ustvari i hoće očito da nema drugog izlaza. Bilo je ili mi ili oni. OK pobjedili su oni. A kako i nebi kada je Adžem poslije prošle utakmice rekao da je najveći dobitak na toj utakmici Jug. Pa evo mu prilika da opet da kakvu veliku opservaciju po pitanju Juga.
Ti ionako ne dolazis ni na domace tako da se nece osjetiti tvoj nedostatak.Valter je napisao/la:Stara dobra izreka iz serije Tale "Ja kakve je Pešta nekad imala kupleraje" danas glasi "Ja kakve je Željo nekad imao navijače". Ona grupa što nekom greškom nosi dresove i šalove našeg kluba bilo bi najbolje da više nikada ne dođe na utakmicu. Naravno da se to neče desiti, ali na žalost desiće se da mi ostali ne dolazimo više da ovo gledamo. Iako znam da oni to ustvari i hoće očito da nema drugog izlaza. Bilo je ili mi ili oni. OK pobjedili su oni. A kako i nebi kada je Adžem poslije prošle utakmice rekao da je najveći dobitak na toj utakmici Jug. Pa evo mu prilika da opet da kakvu veliku opservaciju po pitanju Juga.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, AhmedNurudin, Alipasino, Austinpowers, DUVNO1921, Ferroviere1987, GavranBeli, Pact1921, Proximic, rimljanin90, WeekendOffender i 124 gosta.