Valter je napisao/la:Stara dobra izreka iz serije Tale "Ja kakve je Pešta nekad imala kupleraje" danas glasi "Ja kakve je Željo nekad imao navijače". Ona grupa što nekom greškom nosi dresove i šalove našeg kluba bilo bi najbolje da više nikada ne dođe na utakmicu. Naravno da se to neče desiti, ali na žalost desiće se da mi ostali ne dolazimo više da ovo gledamo. Iako znam da oni to ustvari i hoće očito da nema drugog izlaza. Bilo je ili mi ili oni. OK pobjedili su oni. A kako i nebi kada je Adžem poslije prošle utakmice rekao da je najveći dobitak na toj utakmici Jug. Pa evo mu prilika da opet da kakvu veliku opservaciju po pitanju Juga.
barbarez je napisao/la:volim ja nasu raju kakva god da su,ali na stranu sad to,kako ba mozete toliko toleristi necije gluposti.
Bolan Zeljo je iznad svakog navijaca,I njegov interes je najvazniji.
Ako smo u teskoj situaciji,sa mladom ekipom,igras dobro,sto nam trebaju sranja dodatna.
Zasto da klub iz kola u kolo placa kazne radi njihovih kurcenja.
**** mi se ba jel ga neko maltretira,sto mu neko neda uci I slicno.
Argumenti u skladu sa balavim razmisljanjem djecurlije.tipa ono cuj sto sam ga rokno,pa gledo me ruzno. Eto tako se u tom smislu pravdaju sranja koja se prave.
Bitno je pricat da sjever ne valja,a ljudi bar placaju skuplje,a I od verbalnih sranja,klub nema nikakvu stetu.
Volim ja nase momke,ali bogami u zadnjih godinu I pol smo mnogo puta strepili za prekid utakmice,I placali velike kazne.
Uredu huja,ali netreba nam dodatnih sranja,kazni ili nedaj boze gubitka zivota.
Svaka cast momcima,odlicna stvar od 4 pobjede zaredom,3 u gostima,anulirali su onaj poraz I remi na grbavici.
Idemo dalje punit samopouzdanje,to nam najvise treba.