Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Prvih pola sata Villa bila bolja. Da nije bilo Vojceka i njegove genijalne odbrane tesko da bi se ovo dobilo. Nisam zadovoljan opet. Moraju poceti bolje igrati.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Miševi pobjegli u rupetopnik1 je napisao/la:Nedaj boze da smo mi izgubili ovdje bi bilo ispisano vec 10 stranica najmanje,a ovako dobili smo i nema zive duse,nista se lijepo ne pise,ali kad treba popljuvati ima nas i previse
Arsenal All The Way !
Poljska dvorska luda kako ga Seaman naziva je ponovo izvadio zito iz vatre. Covjek briljira i pored bukva odbrane. Koss doduse je majstor ali ono sto me brine jeste sto ce on i Per morati iznijeti bar polusezonu sami a ne bih se iznenadio da se jos jedan stoper ne dovede.
Ako vam je ovo bila Ramseyeva solidna igra onda stvarno....
Pa ko Arteta je bio, imao je problema iznijet loptu na protivnicku polovinu da se Ozil mora vracati. Danas je napravio vise netacnih nego tacnih paseva, bar 3 izgledne prilike za nas on je prekinuo... Covjek nije ni 50% onog od prosle godine, ispao je debelo iz forme i zreo je za klupe par utakmica dok dodje sebi.
Wenger pokazao ponovo koliko je takticki los kada ostavlja u igri Chambersa koji je bio na jedan prekrsaj do crvenog a izvodi totalno lijeve igrace. E sada da je dobio crveni ko bi igrao naredne 2 utakmice u dijelu gdje smo debelo u igrackom deficitu. I za izmjenu se ponovo ceka 70 minut. U drugom dijelu nije bilo ni najmanje zelje da se krene napred.
Opet u kakvoj smo formi usli u sezonu ovo bi mogla biti naznaka boljih dana.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pa ko Arteta je bio, imao je problema iznijet loptu na protivnicku polovinu da se Ozil mora vracati. Danas je napravio vise netacnih nego tacnih paseva, bar 3 izgledne prilike za nas on je prekinuo... Covjek nije ni 50% onog od prosle godine, ispao je debelo iz forme i zreo je za klupe par utakmica dok dodje sebi.
Wenger pokazao ponovo koliko je takticki los kada ostavlja u igri Chambersa koji je bio na jedan prekrsaj do crvenog a izvodi totalno lijeve igrace. E sada da je dobio crveni ko bi igrao naredne 2 utakmice u dijelu gdje smo debelo u igrackom deficitu. I za izmjenu se ponovo ceka 70 minut. U drugom dijelu nije bilo ni najmanje zelje da se krene napred.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Sczesny na visini zadatka, Kos otprilike, samo što su on i Meresacker previše imali dodavanja, vraćanja lopti unazad, Per nije imao toliko prilika za intervenciju, ali nije on za nas, treba nam neki bolji, ili da on igra pametnije. Gibbs i Chambers za pohvalu, Ramsey nije onaj stari. Arteta stara priča. Ox na početku dosta loši i neprecizni dodavanja kasnije se probudio. Ozil kada proradi i mi proradimo, Cazorla donjeo dosta "ideja u igru", Welbeck napreduje, dosta se otkriva, čeka lopte iza odbrane, želi da iskoristi brzinu i dobre pasove naše odbrane. Ako Bog da sutra Chelsea i City podjela bodova i eto nas opet u trci. Samo sada ne pomisliti da smo riješili sve probleme u igri i taktici, ima tu još dooooosta posla. No nadamo se da je ovo znak dobrih rezultata.
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"
Meša Selimović
Meša Selimović
Mesut Özil covered more ground than any other Arsenal player today.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Šta je reći pa je Voajer gurnuo Oezila na svoju prirodnu poziciju pa Arsenal i bez pol muke pobjedi? Jel se to i on opametio?
Čestitam u svakom slučaju.
Čestitam u svakom slučaju.
http://sportsport.ba/poster/916" onclick="window.open(this.href);return false;
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
-
HenryandBergkamp
- Kontakt:
Sve si rekao Ramsey je bas bio slab, netacnih pasovabas dosta (ona jedna umjesto chambersu (ja msm) on u korner) :/ takodjer i izmjene boze sacuvaj u 76 ulaze trojica, ostaj chambers wtf :SGunner4 je napisao/la:Poljska dvorska luda kako ga Seaman naziva je ponovo izvadio zito iz vatre. Covjek briljira i pored bukva odbrane. Koss doduse je majstor ali ono sto me brine jeste sto ce on i Per morati iznijeti bar polusezonu sami a ne bih se iznenadio da se jos jedan stoper ne dovede.
Al sve u svemu Ozil i Welbeck extrica, inspiracija 3 min i demostracija sile protivnik gotov...Da potraje Boze sto vise !
The Invincibles
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Ramsey je rovit i treba predah, jos kad se i on vrati u formu bice to dosta bolje.. 

Pazi ovo zivota ti, koliko su svirali qrcu. Dosadni smo ko Barcelona.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
ramsey je katastrofa od početka sezone izuzev par golova,lik nula bodova zasad ali bolje i njega trpiti nego napuhanog wilsharea
http://lineupbuilder.com/?sk=4n92
http://lineupbuilder.com/?sk=4n92
Pa kad vodiš 3:0 normalno da ćeš svirati qurcu i privoditi utakmicu kraju.Gunner4 je napisao/la:
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Bili su svugdje po terenuanell je napisao/la:Pa kad vodiš 3:0 normalno da ćeš svirati qurcu i privoditi utakmicu kraju.Gunner4 je napisao/la:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
u utorak capital one kup protiv southamptona,prilika da se ekipa pošteno izrotira 
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
" onclick="window.open(this.href);return false;
Jel stavio ko ovo već? Oplako sam.

Jel stavio ko ovo već? Oplako sam.
Marcus je napisao/la:
Jel stavio ko ovo već? Oplako sam.![]()
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Pregledah snimak i poprilično sam zadovoljan prikazanim protiv Ville.
Villa igra dobro ove sezone i nisam uopšte očekivao laganu pobjedu.
Sa Artetom (umjesto Flaminiem) ekipa djeluje bolje. Paradox u pm!
Ezel se zagrijava,Ramiz za sad vrlo loše a Gibbs-a treba čuvat ko oko u glavi. Strašan bek.
Welbeck OK.
I nešto off topic. Samo da se sjetim familije onom sudcu što mi je danas sudio na turniru!
Villa igra dobro ove sezone i nisam uopšte očekivao laganu pobjedu.
Sa Artetom (umjesto Flaminiem) ekipa djeluje bolje. Paradox u pm!
Ezel se zagrijava,Ramiz za sad vrlo loše a Gibbs-a treba čuvat ko oko u glavi. Strašan bek.
Welbeck OK.
I nešto off topic. Samo da se sjetim familije onom sudcu što mi je danas sudio na turniru!
A.F.C. Bournemouth!
Nije moglo bolje ovo kolo ispast za nas. Rutinski pobjedili, iako pocetak utakmice nije bio obecavajuc. Wengasu doslo u guzicu Ezela stavit gdje treba, carobnjak proradio... Crna mamba zabio. Konkurenti propustili bodove.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.