AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

milanist
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la milanist » 20 sep 2014, 22:43

ko kaze da je ovo nas sudija uceram mu ku*ac, pa lik nije normalan. ni jedan prekrsaj za nas u zoni suta nije svirao a bilo ih je kamara, Penal na menezu ocigledan on nista... ubise ljudi boga u nama on nista, a za juve je sve svirao, cak im i par crveni oprostio.

Da su kvalitetnija ekipa jesul. ali mogl oje ovo i drugacije, gursuz Abate jos jednom reziser veliki utakmica Milana..
nista idemo dalje, sad slijedi perio laksi utamica pa se nadati novim bodovima

Forza Milan
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

jopa17
Kontakt:

Post Postao/la jopa17 » 20 sep 2014, 22:44

i meni žao ljudi što je tako došlo ali draže mi izgubiti ono ko sedoorf 0 -2 ali da ne napadaš a ne ovako cijelu utk se braniš i izgubiš,glupi inzaghi vadi el shaarawy misli da je loš a nije dobio lopte od onih invalida u sredini.

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 20 sep 2014, 22:46

Zasluzeno, izdominirali su nas kvalitetno. Nasa sredina ne postoji, nema ideje, kao da se boje loptu preuzeti. Poli, Muntari previse defanzivni, nema kreativnosti nimalo.. Napad odsjecen.. Na kraju krajeva previse kukavicki odigrano, previse snage izgubljeno na defanzivu. Juve zasluzeno slavio, odlicno odradjeno. :oops:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

TuSeiTuttaLaMiaVita
Kontakt:

Post Postao/la TuSeiTuttaLaMiaVita » 20 sep 2014, 22:47

Od 3 eventualna penala mogao je svirati jedan. :D + još nekoliko nedosuđenih faula. Šta se dešava?
Hoću naplatu u narednim kolima.

Sve u svemu, zaslužili su 3 boda. I daj mi 442 molim te, odmah smo postali ofanzivniji i opasniji.
Ventura bolji od polija i muntarija skupa.

IlGuerriero
Kontakt:

Post Postao/la IlGuerriero » 20 sep 2014, 22:49

Kao što je većina juventina i najavljivala. Euforija vam zamazala oči, večeras se vidjela ''snaga'' Milana. Igrači loše pripremljeni, kukavička igra, padanje na svaki kontakt sve obilo o glavu.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 20 sep 2014, 22:49

Kao sto sam i rekao, necu nikoga ni sekunde kriviti, sad slijede lakse utakmice koje ce se sigurno dobiti i na kojim se mora vratiti izgubljeno samopouzdanje. Bili nabrijani, izgorili od zelje, al' presudila je ogromna razlika medju veznjacima, nisu ovi nasi ni krivi sto ne znaju.

Jedinu prolaznu ocjenu dobijaju Jong i Menez, ovo ostalo tanko.
Od pocetka je bila greska staviti Saravija od prve, onaj grc poslije sat vremena igre i u drugoj utakmici sezone sve govore. Al' brat bratu, nije imao bukvalno nijednu upotrebljivu loptu, kao i kolega mu sa strane.

Pippo otrca ljutit u svlacionicu, yebat ce im majku :lol:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Hattrick123
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick123 » 20 sep 2014, 22:50

jbg nije imao ko u sredini povuci prema naprijed i to ce nam u svim jacim utakmicama biti problem, sredina motor ekipe a mi to nemamo trenutno dok ne vidimo na djelumozda neke sa klupe ili promjene u formaciji :)
FORZA MILAN

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 20 sep 2014, 22:51

IlGuerriero je napisao/la:Kao što je većina juventina i najavljivala. Euforija vam zamazala oči, večeras se vidjela ''snaga'' Milana. Igrači loše pripremljeni, kukavička igra, padanje na svaki kontakt sve obilo o glavu.
trolu Pogba je jedini padao, menez je bio oboren vidis u tome je razlika trolu :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 20 sep 2014, 22:51

muha milanez je napisao/la:Zasluzeno, izdominirali su nas kvalitetno. Nasa sredina ne postoji, nema ideje, kao da se boje loptu preuzeti. Poli, Muntari previse defanzivni, nema kreativnosti nimalo.. Napad odsjecen.. Na kraju krajeva previse kukavicki odigrano, previse snage izgubljeno na defanzivu. Juve zasluzeno slavio, odlicno odradjeno. :oops:
+1. Dodao bih samo da Poli i Muntari nikad više ne smiju zajedno igrati, to je komedija kako igraju. Muntari je bio apsolutna katastrofa, ko na terminu libo ga taki gubi lopte onako ležerno pa idi u 3 pm. Polia je Pogba silovao i ne kontam kako Pippo nije reagovao na sredini sa tim zamjenama. Znam da nema nekih riješenja ali je Muntari večeras bio štetan za ekipu i bolje da nije ni igrao. Takva sredina prolazi protiv Parme možda ali svaki jači tim u Italiji će bez problema dobiti bitku na sredini. Šta sutra da ti dođe De Rossi, Naingollan, Pjanić i Strootman jbt.
Menez jedini od mene dobiva prolaz jer je igrao odlično i borio se ko lav i možda De Jong jer je odigrao korektno. Ostali 0.
Čestitke juventinima na zasluženoj pobjedi. Idemo dalje nakon ovog prizemljenja.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 20 sep 2014, 22:53

Imamo Ginkela koji bi napokon trebao svrgnuti onog hadalja Polija, a nadam se da ce se i Honda pomjeriti ka sredini. Iduca utakmica je nesto laksa i idealna za isprobavanje novih stvari, od nekud se mora napokon poceti.

FORZA MILAN !

jopa17
Kontakt:

Post Postao/la jopa17 » 20 sep 2014, 22:55

Što ne spominjete abatea,covjek ima 4 5 godina u milanu ,a najgori igrač u povijesti,da mi je znati ko je njega guro u nogometu ,smiješno standarno riješava ove derbije u protivnicku korist svojim pogreškama,nadam se armeru i vanginkelu u sljedećim utakmicama

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 20 sep 2014, 22:58

Nadam se da su veceras jasne bile dvije stvari,,,prvooo,,,mi smo najacaaaaaaaaa ekipa na cizmi i nema potrebe da se ostali dizu,,da se loze isl,, isl ,,,itd ,,,itd...kao drugo,,,ocekivao sam veceras ipak malo vise od milana,,,e sada dali oni stavrno nisu mogli ili nisu znali uraditi vise,,,nezz,,,ali ako nista drugo fino su zaradili,,,i nadam se da ce zeljeti da nas na izvlacenju u kupu opet dobiju,,,pa ako nista drugo opet zarade dosta novca,,jer mi smo JUVENTUS,,,,FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 20 sep 2014, 22:59

Nije sramota izgubiti od sampiona :D
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 20 sep 2014, 23:02

milanist je napisao/la:
IlGuerriero je napisao/la:Kao što je većina juventina i najavljivala. Euforija vam zamazala oči, večeras se vidjela ''snaga'' Milana. Igrači loše pripremljeni, kukavička igra, padanje na svaki kontakt sve obilo o glavu.
trolu Pogba je jedini padao, menez je bio oboren vidis u tome je razlika trolu :D
Brate dragi,,uzmi snimak pa odmah poglefdaj opet tekmu,,od Pogbe se odbijaju kao od beton,,i ono sto je najvaznije,,nelozite se previse,,kad stize juventus,,,gace su pune,,,doktor Moggji bio rekao na sve ovo,,,,,vidi se da su se us,,,i :D :D :D :D :D :D :D

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 20 sep 2014, 23:05

farukzidane je napisao/la:
milanist je napisao/la:
Brate dragi,,uzmi snimak pa odmah poglefdaj opet tekmu,,od Pogbe se odbijaju kao od beton,,i ono sto je najvaznije,,nelozite se previse,,kad stize juventus,,,gace su pune,,,doktor Moggji bio rekao na sve ovo,,,,,vidi se da su se us,,,i :D :D :D :D :D :D :D

brate. osim pasa za teveza nista vise spektatularno nije pokazao.. cak sta vise kad smo kod odbijanja i on je se odbijao od Abatea ( kud ces gore ) i rami ga je par put otresao. :D

jopa17
Kontakt:

Post Postao/la jopa17 » 20 sep 2014, 23:06

**** te moggi,talijanska liga postala najgora,derbi a dva šuta po goli,zbog moggija morratija i takih liga i jest propala

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 20 sep 2014, 23:07

Ma svi su bili za ku'rac, ne mozes bas sad nikoga konkretno ni okriviti. Abate je donekle ok odigrao, Siljo je postao mrtvi prosjek od igraca, pa hiljadu puta su kraj njega prosli k'o da ga bog nije stvorio. Da ne pricam o igri naprijed, suvisno je...

Al' ajde ljudi malo pozitive, iz tri teska meca imamo 6 bodova, Juventus je trenutno prejak za sve klubove tako da ni s te strane ne mozemo biti razocarani i slijedi bas lagan raspored gdje ce se vecinom kupiti bodovi.
Malo kukavicka taktika, al' boze moj. Sad su odigrali ovako, iducu nece jer ce se iskupiti i to je to. Ovo je fina lekcija i za Pippa i za igrace, idemo dalje. ;)

FORZA MILAN !

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 20 sep 2014, 23:07

Naravno da nije sramota izgubiti, nego brine ovakav pristup. Totalno bezidejno, vec odavno nemamo organizacije, posebno otkad Montoliva nema. Nista se nije uradilo po tom pitanju i to je ono najgore. U ovakvoj utakmici osloniti se na kontru, ne ide. Morala je kazna doci, kad tad. Pippo mjenjaj nesto dok je vrijeme, ne ide sa ovakvom postavom definitivno.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 20 sep 2014, 23:07

Na kraju ipak rutinska pobjeda juventusa, nadaam se da su mnogi od vas spušteni na zemlju što se tiće snage Milana i kvalitete pojedinih igraca.
Neosnovano krivite vezni red. Igramo 3 def. vezna koji nisu jaki ofanzivno ne znam sta ste ocekivali. Oni su defanzivno odradili dobar posao, pomagali stoperima. Proslo kolo vam je bio dobar ovaj vezni red sad odjednom ne valja. Odbrana je solidno odradila posao.
Ili ne vidite ili necete da vidite ali veceras su najvise podabacili ElS i Honda. Ja mislim da ukupno nisu imali 5 kontakata sa loptom. Od njih se ocekuje da ofanzivno nesto naprave, ali ElS je zakazao a Honda objektivno ne može. Menez se trudio ali nije imao saigraca prema naprijed.

jopa17
Kontakt:

Post Postao/la jopa17 » 20 sep 2014, 23:17

kad se vraća montolivo ?

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.