I d bit će prenos na BHT 1 pa je red da odigramo odličnu tekmu.
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
nama je najbitnije što mo uhvatili priključak za vrhom, a uz to i ove godine će biti znimljiva trka za prva 4 mjesta kao i prošle godine, i zato treba marljivo sakupljati bodove, jer nam je i protiv kon bod dobar, ako ne uspijemo pobijediti. Plus vraćaju nam se Maleta i Dragojević, tu je novi igrač Barišić, znači Feja od slijedećeg kola će imati full squad.
Rezultati na stranu meni je milina vidjeti kada neko napreduje i razvija se kao igrac. Ono sto sam primijetio u ovih par tekmi do sada Pejic, Zolj ,Skahic. Momci ugodno i pozitivno iznenadjenje meni. Bez obzira na Skahicevu gresku proslo kolo vidi se da je momak i kao osoba i kao igrac dobro pojacnje i treba g odma vezati ugovorom na par godina.
Pejic me je impresirao svojom defanzivnom igrom. Imamo u ekipi par ALIBI igraca a Peja je opsta suprotnost. Svaki trk i svaku situaciju ako je fizicki moguce ne prepusta slucaju. Isprati igraca svog , ide u skok igru da ometaa , krpi druge ako moze. Ta neka disciplina kojiu vidim kod njega iskreno veoma rijetko vidim u ovoj nasoj ligi generalno.
Ja ne znam Feja izgleda ima slifa da napravi dobru odbrambenu taktiku. Jer ono sto vidim je da nam cijela odbrana igra jedan za drugog a iako nisu nesto fizicki dominantni krpe to skolskom i oganizvonom igrom. Kao i koncntracijom.
Amir Zolj. Imamo zeznutu osobinu da slabosti uocimo i kritikujemo a losi smo bogami da pohvalimo. Ovaj momak je meni prije sveg super dijete vidi se i tihi igrac radilica. Fejaa i snjim radi fin posao. Svaka cast.
Pejic me je impresirao svojom defanzivnom igrom. Imamo u ekipi par ALIBI igraca a Peja je opsta suprotnost. Svaki trk i svaku situaciju ako je fizicki moguce ne prepusta slucaju. Isprati igraca svog , ide u skok igru da ometaa , krpi druge ako moze. Ta neka disciplina kojiu vidim kod njega iskreno veoma rijetko vidim u ovoj nasoj ligi generalno.
Ja ne znam Feja izgleda ima slifa da napravi dobru odbrambenu taktiku. Jer ono sto vidim je da nam cijela odbrana igra jedan za drugog a iako nisu nesto fizicki dominantni krpe to skolskom i oganizvonom igrom. Kao i koncntracijom.
Amir Zolj. Imamo zeznutu osobinu da slabosti uocimo i kritikujemo a losi smo bogami da pohvalimo. Ovaj momak je meni prije sveg super dijete vidi se i tihi igrac radilica. Fejaa i snjim radi fin posao. Svaka cast.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- RezervniGolman
- Kontakt:
Nama je vazno da zadrzimo prikljucak za vrhom bar na 6-7 bodova i onda se na polusezoni pojacat sa dva-tri igraca jer nam svi bolji dolaze a idemo losijimAlemC85 je napisao/la:nama je najbitnije što mo uhvatili priključak za vrhom, a uz to i ove godine će biti znimljiva trka za prva 4 mjesta kao i prošle godine, i zato treba marljivo sakupljati bodove, jer nam je i protiv kon bod dobar, ako ne uspijemo pobijediti. Plus vraćaju nam se Maleta i Dragojević, tu je novi igrač Barišić, znači Feja od slijedećeg kola će imati full squad.
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
Blagojević svakim danom pokazuje da je majstor fudbala, zbog onakvih se igrača ide na utakmice.
A baklje nisu trebale!Par milja izbijeno klubu iz džepa bez veze.
A baklje nisu trebale!Par milja izbijeno klubu iz džepa bez veze.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Prošli smo u kupu i završili lagano sa Slavijom,dobra sedmica,unatoč svemu.
Rođeni se bude!
Rođeni se bude!
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Evo da i ja nesto napisem .Po onakvom terenu hvala bogu pa se niko nije povrijedio.Solidna igra ali jos uvijek imamo problema kad se protivnicka ekipa brani.Momci su dali maximum i napokon pobjeda.One vode sto nisu izpumpali vatrogasci pokupio je POP stvarno se trudi ali nece ga gol.I ne znam koja je furka sa onim bakljama ode 2-3 hiljade savezu bez ikakvog povoda.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
public enemy no1.
- Kontakt:
je l' opet ide zrijebanje za osminu finala kupa ?
Maria Kirilenko fan !
SAMO JEDAN KLUB !
SAMO JEDAN GRAD !
peRFection... love 18
SAMO JEDAN KLUB !
SAMO JEDAN GRAD !
peRFection... love 18
Ide drug,sad u Utorak 23.09 ,i od ovog stepena takmicenja se igraju dvije utkmicepublic enemy no1. je napisao/la:je l' opet ide zrijebanje za osminu finala kupa ?
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
- RezervniGolman
- Kontakt:
A gdje nam je drug @ kadet
za brata gdje god bio
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
- ficobahtic
- Kontakt:
rodjenisa je napisao/la:Ide drug,sad u Utorak 23.09 ,i od ovog stepena takmicenja se igraju dvije utkmicepublic enemy no1. je napisao/la:je l' opet ide zrijebanje za osminu finala kupa ?
Pozdrav za RAju iz Mostara i cestitke na pobjedi ali nisam ni sumnjao.Evolution87 je napisao/la:Izvlačenje parova 1/8 finala Kupa BiH za sezonu 2014/2015 za seniore, seniorke i malonogometaše biće obavljeno u srijedu 24. septembra 2014. godine u 12 sati u hotelu Terme na Ilidži.
Kad imas jakog golmana na klupi sve ide puno lakse...
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
- RezervniGolman
- Kontakt:
Fico
brat i živio
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
Brate, je l' ovo bila jaka kiša ili je drenaža loša ?
- pravnik1981
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;Coraco je napisao/la:Brate, je l' ovo bila jaka kiša ili je drenaža loša ?
Svaka čast igračima kad su se snašli po onakom terenu
Odbrana nije imala previše posla i sve napade Slavija su lako riješili.
Možda se Vlada malo popravio, trudio se dosta imao i par prodora ali može on to još puno bolje sigurno.
Vidilo se opet koliko nam fali Blagojević, prije njegovog ulaska jedan period uopšte nismo napadali, prepustili bili Slaviji sredinu i kad su ušli on i Hajdarović cijela ekipa se popravila i uspjeli su zabiti još jedan gol.
Sad kad se svi oporave, Blagojevića staviti iza špica, a špic nek bude Janković, prošle sezone je tu bio odličan. A može i Pop uletit. Pop je dosta borben i samo mu go fali ništa više.
Maletić bek, Hebibović krilo, na drugoj strani Pejić bek a krilo Dino ili Vlada. Samo da nam Blagojević ostane zdrav bar do polusezone
Odbrana nije imala previše posla i sve napade Slavija su lako riješili.
Možda se Vlada malo popravio, trudio se dosta imao i par prodora ali može on to još puno bolje sigurno.
Vidilo se opet koliko nam fali Blagojević, prije njegovog ulaska jedan period uopšte nismo napadali, prepustili bili Slaviji sredinu i kad su ušli on i Hajdarović cijela ekipa se popravila i uspjeli su zabiti još jedan gol.
Sad kad se svi oporave, Blagojevića staviti iza špica, a špic nek bude Janković, prošle sezone je tu bio odličan. A može i Pop uletit. Pop je dosta borben i samo mu go fali ništa više.
Maletić bek, Hebibović krilo, na drugoj strani Pejić bek a krilo Dino ili Vlada. Samo da nam Blagojević ostane zdrav bar do polusezone
- RezervniGolman
- Kontakt:
Kad zagrmi iduce kolo
[youtube][/youtube]
Odo otvorit bocu loze
[youtube][/youtube]
Odo otvorit bocu loze
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
Jel istina da na tribini iza gola nije nitko bio jer je padala kiša?
Sampioni: 2004/2005, 2008/2009 , 2013/2014
Prvi u gradu,logicno!
Prvi u gradu,logicno!
-
drakensang
- Kontakt:
Ne, toliko vode je bilo ispred da se iza gola nije moglo uci ni sa vaterpolo kapicama. Ali navijanja je bilo na centralnoj tribini !crnov je napisao/la:Jel istina da na tribini iza gola nije nitko bio jer je padala kiša?
Ovaj put sam bila opravdano odsutna što uz utakmicu u Foči čini zabrinjavajući niz od 2 (uživo) neodgledane utakmicerodjenisa je napisao/la:@RedOne cekamo te djavolice![]()
PS fala Bogu RAja mi optimisticnija![]()
Evo @gost, @drakensang, @vm22 su odlično odradili izvještaje s ove utakmice, svaki na svoj način... Znači kako sam shvatila Ani je malo "prizemljen" na svojoj bekovskoj poziciji, stoperi nastavljaju biti solidni, Janka je pokazao svoje pravo lice, Haurda igra neki svoj fudbal, Pop se i dalje trudi
P.S. Pošto se nisam javila ni iz Širokog da dam malo pojašnjenje- TV prenosi Veleža ove sezone čine pisanje kilometarskih izvještaja sasvim bespotrebnim. Svi vidite sve, na osnovu toga donosite zaključke, mišljenja što je odlično...Npr. već unaprijed ne vidim ni svrhu izvještavanja s BB-a i Grbavice. Tuzla će već biti druga priča
Svi žele biti voljeni i prihvaćeni, samo Dejana Jankovića boli *urac 
- RezervniGolman
- Kontakt:
Barem tri puta
[youtube][/youtube]
Da slavimo. Forzaaaaaaaa
[youtube][/youtube]
Da slavimo. Forzaaaaaaaa
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.