Ako u klubu znaju o kakvom se potencijalu radi onda ne vidim način da ga puste tek tako osim na posudbu.muamerc je napisao/la:U svijetu gdje papir vlada sve je moguce. Ipak mislim da imamo vise sansi da ostane kod nas.Saurman je napisao/la:Mali Gaudino će produžiti ugovor sa Bayernom tako da se iz Juventusa nemaju čemu nadati.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- MidhatVelicanstveni
- Kontakt:
Nacin je da mu istekne ugovor a momak ne zeli produziti.Simple as that !
Mislio sam na to da mu Juventus ne može ponuditi uslove koje može Bayern.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ma Gaudino 99,99 % ostaje u Bayernu jako, jako dugo. Eto momak tek sada je tu oko prvog tima i nekako sad ne znam toliko o njegovom karakteru, da bi rekao 100 %, ko što sam uvijek bio uvjeren za jednog Mullera, Schweinija i druge. Ali i ovo gore je veliki postotak...
Jako, jako sam siguran da će on dugo, dugo vremena ostat kod nas i biti čak jedan bitan faktor u timu u budućnosti....
Uli je jučer par sati napustio zatvor i bio sa svojom porodicom. To je bila prva prava olakšica za Ulija, a uskoro vjerovatno će dobiti narednu...Ta naredna je da će dobiti slobodu tokom dana i obavljat će posao na slobodi, a navečer se vraćati u zatvor. Početkom 2016. godine će najvjerovatnije Uli dobiti i prijevremenu slobodu i biti u potpunosti slobodan čovjek....
Uli je jučer par sati napustio zatvor i bio sa svojom porodicom. To je bila prva prava olakšica za Ulija, a uskoro vjerovatno će dobiti narednu...Ta naredna je da će dobiti slobodu tokom dana i obavljat će posao na slobodi, a navečer se vraćati u zatvor. Početkom 2016. godine će najvjerovatnije Uli dobiti i prijevremenu slobodu i biti u potpunosti slobodan čovjek....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Osvojiš bod protiv HSV-a i opet napraviš napredak u odnosu na najveće konkurente (BvB, Leverkusen), 
Bayer je zilav, mozda oni i uzmu koji bod... :p
Bek Vukova dva gola, dobro jedan je iz penala.
I na kraju ipak i sa bodom smo povećali prednost u odnosu na najveće konkurente iako se Bayer ne može smatarati pravim konkurentom.
I na kraju ipak i sa bodom smo povećali prednost u odnosu na najveće konkurente iako se Bayer ne može smatarati pravim konkurentom.
Nikad efikasniji bod. Nikad nismo vise dobili sa bodom, odmarali igrace, povecali prednost na dortmund iako je to smjesno govoriti nakon 4 kola.Neutral je napisao/la:Bek Vukova dva gola, dobro jedan je iz penala.
- Omerbavarac
- Kontakt:
@effe: u slucaju da se Ulliju odobri ta sloboda tokom dana hoce li imati pravo dolaska na Bayernove utakmice, barem one koje se igraju u standardnom terminu od 15:30?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Mislim da bi imao pravo dolaska, ali je pitanje da li će on to činiti zbog javnosti. Mediji bi se previše vrtili oko njega, ne bi to baš bila zgodna situacija. Ali vidjet ćemo kad dobije tu djelimičnu slobodu, kakvi će sve uslovi biti postavljeni...Omerbavarac je napisao/la:@effe: u slucaju da se Ulliju odobri ta sloboda tokom dana hoce li imati pravo dolaska na Bayernove utakmice, barem one koje se igraju u standardnom terminu od 15:30?
Inače evo jedna Ulijeva slika od jučer:

Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- gerdmuller
- Kontakt:
Pobjeda amatera u Garchingu rezultatom 2:1.Strijelci Wegkamp(8.gol ove sezone
) i Sallahi.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
-
Nerminovic
- Kontakt:
Sallahi je strasan igrac.gerdmuller je napisao/la:Pobjeda amatera u Garchingu rezultatom 2:1.Strijelci Wegkamp(8.gol ove sezone) i Sallahi.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Ylli ima "već" 20 godina, dobio je ranije par prilika u prvom timu i to je to. Da je tako veliki talenat bio bi tu umjesto Gaudina.
Hojbjerg je naš najveći talenat, igra već u danskoj reprezentaciji gdje je i zabio jedan gol. Ruku na srce, mnogo bolji igrač od Emre Can-a.
Hojbjerg je naš najveći talenat, igra već u danskoj reprezentaciji gdje je i zabio jedan gol. Ruku na srce, mnogo bolji igrač od Emre Can-a.
Ni meni Sallahi nije ništa posebno.
Ne kažem da je loš igrač i da će neće biti dobar, ali teško da je sad na bundesligaškom nivou, kamoli nivou koji je potreban za jednog igrača Bayerna.
Mada ko zna, možda se ponovi slučaj Lahm.
Ne kažem da je loš igrač i da će neće biti dobar, ali teško da je sad na bundesligaškom nivou, kamoli nivou koji je potreban za jednog igrača Bayerna.
Mada ko zna, možda se ponovi slučaj Lahm.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
-
Nerminovic
- Kontakt:
Jest', jedino samo sto sad Gaudino igra drugu poziciju i Sallahi igra beka i krila. Sallahi je i proslu sezonu bio jedan od bolji (ako ne najbolji) i opet je strasan ovu sezonu i to bez Schopfa, Rankovic (strasan je bio jedan period) tako da se dobro dokazao u drugom timu. Sad hoce li dobiti priliku u prvom timu, nisam bas siguran ali nesto mi je zao, i ovako smo Schopfa izgubili sto nije nikad dobio priliku u prvom timu, steta...to je igracina. 
BackSpace United
BackSpace United
- Omerbavarac
- Kontakt:
Malo mi je Ulli ofalio na ovoj slici, da se ne bavi kakvim sportskim aktivnostima dok je iza resetaka? 
Gaudino je buducnost Bayerna i igrac kojeg prvenstveno Pep nece pustiti jer ga je on i otkrio i vjerujem da ce od njega napraviti vrlo korisnog veznjaka.
Gaudino je buducnost Bayerna i igrac kojeg prvenstveno Pep nece pustiti jer ga je on i otkrio i vjerujem da ce od njega napraviti vrlo korisnog veznjaka.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- povratakotpisanih
- Kontakt:
Mislim da ove sezone u drugom timu Sallahi igra na poziciji stopera al nisam siguran, imal ko od vas tacnijih informacija?Nerminovic je napisao/la:Jest', jedino samo sto sad Gaudino igra drugu poziciju i Sallahi igra beka i krila. Sallahi je i proslu sezonu bio jedan od bolji (ako ne najbolji) i opet je strasan ovu sezonu i to bez Schopfa, Rankovic (strasan je bio jedan period) tako da se dobro dokazao u drugom timu. Sad hoce li dobiti priliku u prvom timu, nisam bas siguran ali nesto mi je zao, i ovako smo Schopfa izgubili sto nije nikad dobio priliku u prvom timu, steta...to je igracina.
Ylli Sallahi je odigrao devet utakmica od toga svaka po 90 min a tri je propustio. Sedam je odigrao kao ljevi bek i dvije kao krilo!povratakotpisanih je napisao/la:Mislim da ove sezone u drugom timu Sallahi igra na poziciji stopera al nisam siguran, imal ko od vas tacnijih informacija?Nerminovic je napisao/la:Jest', jedino samo sto sad Gaudino igra drugu poziciju i Sallahi igra beka i krila. Sallahi je i proslu sezonu bio jedan od bolji (ako ne najbolji) i opet je strasan ovu sezonu i to bez Schopfa, Rankovic (strasan je bio jedan period) tako da se dobro dokazao u drugom timu. Sad hoce li dobiti priliku u prvom timu, nisam bas siguran ali nesto mi je zao, i ovako smo Schopfa izgubili sto nije nikad dobio priliku u prvom timu, steta...to je igracina.
- povratakotpisanih
- Kontakt:
Znaći Steinhart je igrao stopera a Sallahi beka!ady91 je napisao/la:Ylli Sallahi je odigrao devet utakmica od toga svaka po 90 min a tri je propustio. Sedam je odigrao kao ljevi bek i dvije kao krilo!povratakotpisanih je napisao/la:Mislim da ove sezone u drugom timu Sallahi igra na poziciji stopera al nisam siguran, imal ko od vas tacnijih informacija?Nerminovic je napisao/la:Jest', jedino samo sto sad Gaudino igra drugu poziciju i Sallahi igra beka i krila. Sallahi je i proslu sezonu bio jedan od bolji (ako ne najbolji) i opet je strasan ovu sezonu i to bez Schopfa, Rankovic (strasan je bio jedan period) tako da se dobro dokazao u drugom timu. Sad hoce li dobiti priliku u prvom timu, nisam bas siguran ali nesto mi je zao, i ovako smo Schopfa izgubili sto nije nikad dobio priliku u prvom timu, steta...to je igracina.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Pricao sam sa drugom prije nekoliko dana i mnogo je bio ljut sto nije igrao protiv Volfsburga. Kaze da je to bilo zbog ''politike'' tako da je igrao Gaudino i ne on. Ovako bih klub mogao reci ''Vidi, igramo sa igracem sto ima samo 17 godina, treba nam jedan vrhunski igrac'' i nekoliko dana/sedmicu dana kasnije nam je dosao Xabi Alosno.
Bio sam i juce na utakmicu sa njegov najbolji drug i rekao da mu je zao sto nije otisao na posudbu.
Glavu gore, Pierre - bice bolje.
Bio sam i juce na utakmicu sa njegov najbolji drug i rekao da mu je zao sto nije otisao na posudbu.
Glavu gore, Pierre - bice bolje.
BackSpace United
BackSpace United
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.