U utorak odmoriti Kroosa i ubaciti Illaru.
Nacho bi trebao na desnog beka. Ako je itko trenutno gori od Marcela, to je Arbeloa.
Legenda Real Madrida. Zivio ti nama.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko

Nemoj hebat.barca_87 je napisao/la:a nece se taj novi stadion graditi od tih 25 miliona godisnje to je sigurno,nema se sta neko zahvaljivati perezu,to nece biti nikakav poklon ,
valja dic veeeliki kredit od banke ,zaduzit se pravoo ,to bi mogo svaki predsjednik .

Sveti je napisao/la:pišljivih 25 miliona![]()
![]()
![]()
ne mogu da vjerujem
pa covjece dragi samo zadnju godinu 60 miliona vise imaju zaduzenja prema svima ,tih 25 miliona godisnje ne moze ni to pokriti a pogotovo tu izgradnju stadiona ,Raul_64 je napisao/la:Covjece dragi , jel ti ugovori na dresu budu garantovani 20 godina ?
500 miliona za 20 godina
sta je trebao , za 10 godina izvuc 500 miliona jbt
Nemoj hebat.barca_87 je napisao/la:a nece se taj novi stadion graditi od tih 25 miliona godisnje to je sigurno,nema se sta neko zahvaljivati perezu,to nece biti nikakav poklon ,
valja dic veeeliki kredit od banke ,zaduzit se pravoo ,to bi mogo svaki predsjednik .
Sama rekonstrukcija ce vrijediti 300-400 mil.
Na kraju bilo koje zaduzenje ce biti isplaceno od ovog preimenovanja , eventualno.
smij se ti bezze a fudbal je sve vise i vise biznis ,za 10 godine ce se makar trouplo vise uzimati od sponzora jer fudbal ide prema tome sve vise vise ,sve je komercijala ,ja ti kazem barca kad je prije 3-4 godine potpisala sponzorski ugovor na dresovima bio rekordan ugovor ,sad poslije 3 godine je malo reci smijesan naspram mancesterovog,liverpoolovog ... a da ne kazem kakve ce se pare vrtiti za 10 godina , a ti se cudi i dalje tuRaul_64 je napisao/la:Ja ne znam u kom šizo svijetu zivis.
Pogledaj prvobitni ugovor Arsenala sa Emiratima , pogledaj ugovor Alianz Arene(30 godisnji) sa Bayernom.
"Ljudi ce uzimati 100 miliona godisnje za ime stadiona , dok ce Real zaradjivati 25 miliona"
Hvala ti , jer si me natjerao da konacno ugasim comp i uradim nesto pametno danas.
MidhatVelicanstveni je napisao/la:U Svijetu ljudi izmislili aneks ugovora ili ti izmjenu uslova istog.
Generalno 500 miliona nije mala cifra ali one mora biti temporarna u koliko obe strane pristanu na bolji deal sto nije iskljuceno.Prednost aneksa je sto strana koja isplacuje nije duzna placati 100% porez te se vrlo cesto koristi u biznis sferi.
Dakle ovih 500 miliona nije fiksno , tu se otvara mnogo drugih opcija , posebno za Peru i njegov malvezacija stajl da izvuce sto vise love na brend Real Madrida
Raul_64 je napisao/la:"Ljudi ce uzimati 100 miliona godisnje za ime stadiona , dok ce Real zaradjivati 25 miliona"
Hvala ti , jer si me natjerao da konacno ugasim comp i uradim nesto pametno danas.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.