Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Cartman je napisao/la:Ovaj intervju je bio cisti knockout. Ni aparati ih ne mogu drzat vise. Virtual bunca.
BRAVO KAPITENU, GOSPODINE DUBROVACKI!

Nerminovic je napisao/la:Cartman je napisao/la:Ovaj intervju je bio cisti knockout. Ni aparati ih ne mogu drzat vise. Virtual bunca.

otisao je u pravo vrijeme i svaka mu cast na pametno odabranom trenutku jer imao bi 36 godina na EP (ako se plasiramo) i ove kvalifikacije bi nam trebale posluziti za uigravanje nekih novih klinaca. doduse, vidio sam ga kao nekog treceg, cetvrtog stopera koji bi bio mentor mladjima ali o tom potom. zamjeram mu i dalje onih par kikseva gdje je mogao reagovati puno bolje da nije komplikovao stvari i svakako da mu zamjeram medijsku sutnju, pogotovo tokom mundijala kad sam kao i milioni bosanaca i hercegovaca svaki dan klikao po raznim portalima i zvjerlao u tv trazeci bilo kakvu izjavu naseg kapitena u historijskim trenucima za nas fudbal, ali svako ko zaboravi njegova uklizavanja, spasavanja naseg gola i sve sto je dao za reprezentativni dres, a dao je puno - dao je sve, neka se dobro zapita
 otisao je u pravo vrijeme i svaka mu cast na pametno odabranom trenutku jer imao bi 36 godina na EP (ako se plasiramo) i ove kvalifikacije bi nam trebale posluziti za uigravanje nekih novih klinaca. doduse, vidio sam ga kao nekog treceg, cetvrtog stopera koji bi bio mentor mladjima ali o tom potom. zamjeram mu i dalje onih par kikseva gdje je mogao reagovati puno bolje da nije komplikovao stvari i svakako da mu zamjeram medijsku sutnju, pogotovo tokom mundijala kad sam kao i milioni bosanaca i hercegovaca svaki dan klikao po raznim portalima i zvjerlao u tv trazeci bilo kakvu izjavu naseg kapitena u historijskim trenucima za nas fudbal, ali svako ko zaboravi njegova uklizavanja, spasavanja naseg gola i sve sto je dao za reprezentativni dres, a dao je puno - dao je sve, neka se dobro zapita  
AhmetNY je napisao/la:Nerminovic je napisao/la:Cartman je napisao/la:Ovaj intervju je bio cisti knockout. Ni aparati ih ne mogu drzat vise. Virtual bunca.

AFERIM LJUDINO...covjek prije svega...jedini ultimatum sto postavlja timovima...
 AFERIM LJUDINO...covjek prije svega...jedini ultimatum sto postavlja timovima...

Zanimljivo, ima ženu i dijete, a živi sam sa bratomJuventinisimo je napisao/la:Spaha je dokazao svoju velicinu...svog brata svugdje sa sobom...

Razlika je u "nijansama"...dok jedni rodjenog brata sjeku sjekirom,Spaha svoga vuce gdje god moze...

Ne živi sa bratom.Virtu4l je napisao/la:Zanimljivo, ima ženu i dijete, a živi sam sa bratomJuventinisimo je napisao/la:Spaha je dokazao svoju velicinu...svog brata svugdje sa sobom...

Razlika je u "nijansama"...dok jedni rodjenog brata sjeku sjekirom,Spaha svoga vuce gdje god moze...

Pa zar nisu u Dubrovniku? Malo cudno,ali to je njegova privatna stvar...u to ne ulazim..Virtu4l je napisao/la:Zanimljivo, ima ženu i dijete, a živi sam sa bratomJuventinisimo je napisao/la:Spaha je dokazao svoju velicinu...svog brata svugdje sa sobom...

..mislim,necemo mu vjerovati,ali neka se oglase i oni isamarani...nema demantuju..
 ..mislim,necemo mu vjerovati,ali neka se oglase i oni isamarani...nema demantuju.. 

FTV Mreža, posljednji prilog o Spahiću.
 FTV Mreža, posljednji prilog o Spahiću.filip13 je napisao/la:nema bas veze sa tekmom,spahic dobio prekrsajni nalog jer je izvrijedjao komandira policijske stanice centar u zenici
Prekršajna prijava protiv S. E. koju je zenička policija izdala 11. oktobra prošle godine. Tada je S. E. napao policajca koji nije propustio autobus reprezentacije na mjesto na kojem je S. E želio da bude.
Trenutno korisnika/ca: denza, Google [Bot], izdzezveubrazil, Zglavkar i 35 gostiju.