sta je bilo srmota te dok ovo gledas aaaaa

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
milanist je napisao/la:navodim samo cist primjer penala i onoga sto nije..
sta je bilo srmota te dok ovo gledas aaaaa![]()
i mene je vjeruj
![]()
bianconeros je napisao/la:
Penal+??![]()
Ne sramotite se vise
Svi u Italiji hoće da budu mi, a samo nas pljuju. Galliani se satra da dovede Contea pa sad i Inzaghia okarakterisa kao milanovog Contea... a sve nas stalno pljuju a volili bi da smo ko mi.IlGuerriero je napisao/la:Normalno da je penal, čekamo @IlPrincipea sa komentarom.![]()
Kad se sjetim onog poređenja sa Conteovim Juventusom iz prve sezone. Oni sa Silvom i Ibrom došli na Juventus Arenu, naši ih pregazili, napali i od starta, na kraju zasluženo zabili dva gola, a oni večeras igrali defanzivije od Sassuola.
Priznajem da sam bodrio Milan al jbgIlGuerriero je napisao/la:Ne hranite trolla.![]()
Mislim da je pobjeda Juventusa teže pala navijačima Rome, nego Milana, ali eto...
berardi25 je napisao/la:Jest lijepo bit navijac najboljeg kluba na Čizmi
Jest teško biti najbolji klub na (propaloj) Čizmi...berardi25 je napisao/la:Jest lijepo bit navijac najboljeg kluba na Čizmi
Tesko je,kad ti svako ljeto uzimaju najbolje igrace klubovi poput Manchester Uniteda,Real Madrida ili PSG-aUnknown Genius je napisao/la:Jest teško biti najbolji klub na (propaloj) Čizmi...berardi25 je napisao/la:Jest lijepo bit navijac najboljeg kluba na Čizmi
Bili najbolji kad je Čizma bila najjača na svijetu, najbolji kad je propala, tako ti je to, uvijek si tu, najbolji ili medju najboljima za razliku od nekih.Unknown Genius je napisao/la:Jest teško biti najbolji klub na (propaloj) Čizmi...berardi25 je napisao/la:Jest lijepo bit navijac najboljeg kluba na Čizmi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.