Hibridni klub uvijek je davao hibridne rezultate...
Prama mozes kupiti sve osim raje iskrene....
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Uhvatiste vi mene u pilanuthemaniaks je napisao/la:jeko Nurkovicbojamora je napisao/la:Kad bi sa povredama ostalo ovako onda bi to bilo :extra je napisao/la:Valja sad skrpiti ekipu za zvijezdu bez Stanića i Tomića valjda će se ostali oporaviti
.............Antolović...................
...Memija....Zeljković....Bogdanović....Kvesić...
......Čolić......D.Sadiković....E.Sadiković....
.....Bajić......Nurković.........Varea........
Rezerve : Kjoševski, Hadžiahmetović, Hasković, Grebenar. Baša, Nurspahić
Na sta opet neki drugi spadnu da prime u guzu kitu sa Kineskog trzista....blizaqFCS je napisao/la:VAREA![]()
ovaj basa ce biti igrac za jedno 50000000 svjetlosnih godina :rol:nasto neki klubovi spadnu
Bihac96 je napisao/la:Ne znam zasto se ovi iz Tuzle bune za ovaj incident danas.Pa oni sami kazu da na zapadnoj tribini sjede ljudi bez zuba,to jest okorjeli Tuzlanski kriminalci koji samo cekaju da izazovu neki nered na tribini
Kao neko neutralan ti moram reći da sad izvrćeš priču. Onaj vaš @staragarda i još neko su pisali da su na tom dijelu vašeg zapada oni najgori i da će biti sranja ako željovci dođu na A. Eto sad kad je sranje bilo, odjednom je tu bila nejač.Koliko se sjećam istu priču ste furali i dok ste bili u prvoj ligi, da vam je najgora tribina ovaj sektor na zapadu. Tako da....tuzlak1987 je napisao/la:Bihac96 je napisao/la:Ne znam zasto se ovi iz Tuzle bune za ovaj incident danas.Pa oni sami kazu da na zapadnoj tribini sjede ljudi bez zuba,to jest okorjeli Tuzlanski kriminalci koji samo cekaju da izazovu neki nered na tribini
Ovo apsolutno nije istina, drugo ti je care napast na momka od 20-25 godina, a drugo na vec ostarjele ljude, penzionere, radnike, djecu i takve. takvi su na zapadu..
Jbt ispade sad srz nasih navijaca krminalci, ima degena ali manjina. tamo i idu na zapad da im bude mirno jer ne mogu nereda i fukara. Dosta nas je trazilo da uleti tamo, ali ja kontam koji cu vrag kad nemam ni baklje. mi nismo imali pirotehnike, manijaci bili puni.
tuzlak1987 je napisao/la:Bihac96 je napisao/la:Ne znam zasto se ovi iz Tuzle bune za ovaj incident danas.Pa oni sami kazu da na zapadnoj tribini sjede ljudi bez zuba,to jest okorjeli Tuzlanski kriminalci koji samo cekaju da izazovu neki nered na tribini
Ovo apsolutno nije istina, drugo ti je care napast na momka od 20-25 godina, a drugo na vec ostarjele ljude, penzionere, radnike, djecu i takve. takvi su na zapadu..
Jbt ispade sad srz nasih navijaca krminalci, ima degena ali manjina. tamo i idu na zapad da im bude mirno jer ne mogu nereda i fukara. Dosta nas je trazilo da uleti tamo, ali ja kontam koji cu vrag kad nemam ni baklje. mi nismo imali pirotehnike, manijaci bili puni.
rodom s Mejtaša je napisao/la:Jest, jest takvih nam igrača treba višeMinjore je napisao/la:@themaniaks Nurkovic ti je spoj Turkovica i Nuspahica, polivalentan igrac. Ja stalno govorim,mi kad u bijelim dresovima igramo,ne mozemo kiksati.. Npr. jedan Sadija (Sadiković - Memija) ili recimo Barea (Bajić - Varea)
Citam odavno forum, i vazda si bio mustulukdzijasuper je napisao/la:evo jedna za mustuluka,jos ne zvanicno i neznam pojedinosti al od nove godine imamo generalnog sponzora,cim saznam pojedinosti javnem vam
Hoćeš da kažeš da je proljeće našesuper je napisao/la:evo jedna za mustuluka,jos ne zvanicno i neznam pojedinosti al od nove godine imamo generalnog sponzora,cim saznam pojedinosti javnem vam
pa zar opet...Virtu4l je napisao/la:Hoćeš da kažeš da je proljeće našesuper je napisao/la:evo jedna za mustuluka,jos ne zvanicno i neznam pojedinosti al od nove godine imamo generalnog sponzora,cim saznam pojedinosti javnem vam
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], perodeformero i 16 gostiju.