crnov je napisao/la:Jel istina da na tribini iza gola nije nitko bio jer je padala kiša?
Legenda kaže da je jedan mali nultras navijao za Zrinjski a kući ga drkao na Velež.
crnov je napisao/la:Jel istina da na tribini iza gola nije nitko bio jer je padala kiša?
Jes istina je,zato smo bili na centralnoj natkrivena je pa smo zbog kise na nju presli,sta tebe boli neka stvar gdje smo mi bili i jel se navijalo.Sad po rodocu skaci i pricaj nisu bili iza gola a nemas pojma sta i kako je bilocrnov je napisao/la:Jel istina da na tribini iza gola nije nitko bio jer je padala kiša?
Cestitke i vama brat. Nek ste dali po mozgu onim sabanimafedeltafrotta je napisao/la:bravo rodjeni za pobjedu, samo gazite, idemo u evropu zajedno. forzaaaa![]()
Dejo igracina za ove lige, nije mi jasno kako je tek sa 27 godina zaigrao za malo jaci klub(nas).. profinjena tehnika, sve nekako lezerno, bolje gradjenje lopte jednog igraca nisam vidio da iko u ovoj ligi ima... na otvaranju sezone mu je najvise falio blagoje, normalno i citavoj ekipi, da ima skim kombinovat! Ja mislim da on jedva ceka da blagoje bude 100% spreman a tako bogami i mi navijaci a i ostatak ekipe i struke u velezu! Kad se blagoje vrati da valja i dejo ce opet pocet pruzat svoj maksimum a tek tad cemo i vidit puni potencijal ovogodisnjeg izdanja veleza... do tad bi bilo dobro da nam zaostanak za vodecim ekipama nije veci od 5-6 bodova a tu bi dosta pomogla pobjeda u sljedecem kolu, protiv kona pod BB, koje je "sestobodovni mec", sebi upises 3 boda a direktnom konkurentu oduzmes isto toliko....shaman7 je napisao/la:Svi žele biti voljeni i prihvaćeni, samo Dejana Jankovića boli *urac
Zamisli korteo do vaseg stadiona u Vrapcicima,da se utakmica igra u 16h trebali bi sa Musale poci negdje oko 7.30 h da stignete na vrijeme!RezervniGolman je napisao/la:HOCEMO U KORTEU IDUCE KOLO NA SVOJ STADION POD BB
FORZA VELEZ
A zamisli vas do vaseg stadiona u medjugorju. Ubila bi vas strana na kobilovaci namrtvocrnov je napisao/la:Zamisli korteo do vaseg stadiona u Vrapcicima,da se utakmica igra u 16h trebali bi sa Musale poci negdje oko 7.30 h da stignete na vrijeme!RezervniGolman je napisao/la:HOCEMO U KORTEU IDUCE KOLO NA SVOJ STADION POD BB
FORZA VELEZ
Gdje vam je najveća legenda kluba Modrić? Odigrao 20 utakmica za klub i postao legendacrnov je napisao/la:Bolan imamo mi kondicije za kobilovacu ,sjeb... bi nas kod Udovica kad bi raja pocela svracat!![]()
Cestitke komsinice na pobjedi imamo opet zanimljiv derbi iz vrha tablice,pozdrav raji!
Brato i Baljic je legenda Reala. Odigrao lik desetak utakmicavm22 je napisao/la:Gdje vam je najveća legenda kluba Modrić? Odigrao 20 utakmica za klub i postao legendacrnov je napisao/la:Bolan imamo mi kondicije za kobilovacu ,sjeb... bi nas kod Udovica kad bi raja pocela svracat!![]()
Cestitke komsinice na pobjedi imamo opet zanimljiv derbi iz vrha tablice,pozdrav raji!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Drugarice nasa ,ipak tvoje analize i komentari puno objektivnije docaraju situaciju na terenu a isto tako ovaj pdf citaju mnogi kvazinovinari pa ljudi malo usput nesto i nauce kada procitaju tvoje komentareRedOne je napisao/la:Ovaj put sam bila opravdano odsutna što uz utakmicu u Foči čini zabrinjavajući niz od 2 (uživo) neodgledane utakmicerodjenisa je napisao/la:@RedOne cekamo te djavolice![]()
PS fala Bogu RAja mi optimisticnija![]()
ali očito "rođenim" bolje ide kad me nema
![]()
Evo @gost, @drakensang, @vm22 su odlično odradili izvještaje s ove utakmice, svaki na svoj način... Znači kako sam shvatila Ani je malo "prizemljen" na svojoj bekovskoj poziciji, stoperi nastavljaju biti solidni, Janka je pokazao svoje pravo lice, Haurda igra neki svoj fudbal, Pop se i dalje trudi... Pa dobro... 3 boda su najvažnija. Vidjećemo šta će biti sljedeći vikend...
P.S. Pošto se nisam javila ni iz Širokog da dam malo pojašnjenje- TV prenosi Veleža ove sezone čine pisanje kilometarskih izvještaja sasvim bespotrebnim. Svi vidite sve, na osnovu toga donosite zaključke, mišljenja što je odlično...Npr. već unaprijed ne vidim ni svrhu izvještavanja s BB-a i Grbavice. Tuzla će već biti druga priča
Spominjao sam isto to neki dan, uprava ako vec hoce povezivanje sa nama navijacima koji su vani prvi uslov bi trebao bit da se ponovo pokrene fkvelezlive ili nesto slicno da mozemo gledat tekme! Spominju neki ino card clansku itd itd ali nigdje nisam cuo da spominju ista oko prenosa! Cak sta vise, prosle sezone su poslje svake tekme imali detaljan pregled od 7-8 minuta na velez tv a i to su ukinuli... evo trenutno na oficijelnoj nema ni golova iz ove dvi tekme sa slavijom a kamoli ista drugo... cak nisu ni tekstom opisali jucerasnju tekmu... to mi je malo neozbiljno..Adma je napisao/la:Ono sto mene zanima da li mozemo pokrenuti neku akciju da se fkvelezlive stavi u funkciju. Da vidimo sta treba i koliko je to novca i da pokusamo da to isfinanciramo pa i momke koji su to do sada radili jer razumijem da zbog male zainteresovansti nisu mogli vise da rede bez kinte.
Ovo bi trebao klub da nekako sredi i uz godisnju clanarinu da nekako se dodje do realizacije.
Ne znam jeli ima iko ovde blizak upravi da o ovome se malo poprica i vidi sta se moze uraditi.
Fali nam pravo
Halo crnov, u narednu subotu ce ti biti jasno sto su ti ćaća i deda nekada navijali za Velež, a ako cemo iskreno i tebi ce noge zaigrat kad Rodjeni povedu, jer su i u tvoj dusi /Velez/ tiha patnja.crnov je napisao/la:Bolan imamo mi kondicije za kobilovacu ,sjeb... bi nas kod Udovica kad bi raja pocela svracat!![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.