Znaci utakmica zavrsila ima 5-6 sati ali i dalje mi ne izbacuje da sam pogodio :S
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
jel na engleskom ili na nasem?Janez je napisao/la:Odigraš popravni i odmah Liverpool gubi u prvoj minuti.![]()
@fanatic1991
Šalji im e-mail da ti provjere šta se dešava.
Pa valjda na našem miša mu, idi na wwin.ba i obrati se ono na kontakt. Pa valjda u support timu imaju nekog da priča naški.fanatic1991 je napisao/la:jel na engleskom ili na nasem?
aj poslao sam na nasem xD ako ne uspije idemo na eng **** ih xDJanez je napisao/la:Pa valjda na našem miša mu, idi na wwin.ba i obrati se ono na kontakt. Pa valjda u support timu imaju nekog da priča naški.fanatic1991 je napisao/la:jel na engleskom ili na nasem?![]()
Pridruzujem se zeljama, jos ja igrao samo da daju gol (kv. 1.20), oborise me za 130KMConsigliere je napisao/la:Bas me briga ko ce osvojiti ili izboriti Evropu... Sto se bundeske tice imam samo jednu zelju: ispadanje ovih govana
sredjeno sve xd jeste sa zakasnjenjem ali jbg xd bolje ikad....Janez je napisao/la:Sretno pa nas obraduj da je sređeno i lova legla.![]()
Želim im sudbinu Totenhema. Izginuli!Consigliere je napisao/la:Bas me briga ko ce osvojiti ili izboriti Evropu... Sto se bundeske tice imam samo jednu zelju: ispadanje ovih govana
Upalim stream da gledam ove jade engleske, i druze moj ovaj totenhen je odron zivi, nisam znao da su ovako losi. WBA je kandidat za ispadanje, jedna od najlosijih ekipa i kao takvi su bolji od domacina, nema logike.johnnyyK je napisao/la:idemo manchester pm2 i tottenham 1
To je to. Kad' igraju k'o karinemasteRofPoker je napisao/la:Upalim stream da gledam ove jade engleske, i druze moj ovaj totenhen je odron zivi, nisam znao da su ovako losi. WBA je kandidat za ispadanje, jedna od najlosijih ekipa i kao takvi su bolji od domacina, nema logike.johnnyyK je napisao/la:idemo manchester pm2 i tottenham 1
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.