Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

hogarstrasni

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la hogarstrasni » 20 sep 2014, 23:00

povratakotpisanih je napisao/la:Evo jedna ekipa od 11 igrača koji su u dobroj formi a Pape se pravi glup i nepoziva ih u repku.
1. Šehić (Qarabag)
2. M. Sušić (Cluj)
3. Letić (Žilina)
4. Horič (Domžale)
5. Zukanović (Chievo)
6. Vrančić (Paderborn)
8. Ščuk (Mlada Boleslav)
10. Štilić (Wisla)
7. Nadarević (Trapani)
11. E. Hadžić (Zaragoza)
9. Đurić (Cesena)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Iskreno, meni su sa ovog spiska interesantni Horic, Vrancic i Scuk. Mislim da decki imaju kvalitet i mogu donijeti nesto novo.
Zuka je reprezentativac, pa ga ne treba komentarisati.
Letic , Susic tesko da mogu donijeti neki kvalitet u odnosu na Mujdzu, pa i Speed Demona.
Stilic je vec oproban, i u reprezentaciji i u ligi jacoj od poljske i nije se pokazao. Imamo barem tri igraca koji su bolji od njega na toj poziciji.
Nadarevic i Hadzic su drugoligasi, vec nekoliko sezona, i to nije slucajno.
Djurica sam gledao nekoliko puta i , izuzev visine i igranja glavom, totalno je tanak. Tesko da ce se naigrati i u preslaboj Ceseni.
da se razumijemo, volio bih da svi sa tvog spislka zavrse u Realu i Barci ali yo je moje misljenje. :)
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 20 sep 2014, 23:00

Ako mora biti neki Ognjen, neka pozove Milana i mirno sve, a zamjena za Mujdzu, moze Dilaver ili Martic i naravno da Zukanovica pozove

Bojan Letic i veceras odigrao za Zilinu na lijevom beku,prvi su na tablici mada imaju puno vise odigranih utakmica od ekipa koji su igrali Evropu
DD

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 20 sep 2014, 23:01

BaDa12 je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Mateo Susic je zanimljivo ime.
A tek prezime. :zviz:
Vidi, nisam imao to ni na umu. Cudi me onda kako ovaj momak nije vec debitovao. :rol:

2 Susica na terenu, 1 na klupi. :ljepota:

povratakotpisanih
Kontakt:

Post Postao/la povratakotpisanih » 20 sep 2014, 23:04

hogarstrasni je napisao/la:
povratakotpisanih je napisao/la:Evo jedna ekipa od 11 igrača koji su u dobroj formi a Pape se pravi glup i nepoziva ih u repku.
1. Šehić (Qarabag)
2. M. Sušić (Cluj)
3. Letić (Žilina)
4. Horič (Domžale)
5. Zukanović (Chievo)
6. Vrančić (Paderborn)
8. Ščuk (Mlada Boleslav)
10. Štilić (Wisla)
7. Nadarević (Trapani)
11. E. Hadžić (Zaragoza)
9. Đurić (Cesena)

Iskreno, meni su sa ovog spiska interesantni Horic, Vrancic i Scuk. Mislim da decki imaju kvalitet i mogu donijeti nesto novo.
Zuka je reprezentativac, pa ga ne treba komentarisati.
Letic , Susic tesko da mogu donijeti neki kvalitet u odnosu na Mujdzu, pa i Speed Demona.
Stilic je vec oproban, i u reprezentaciji i u ligi jacoj od poljske i nije se pokazao. Imamo barem tri igraca koji su bolji od njega na toj poziciji.
Nadarevic i Hadzic su drugoligasi, vec nekoliko sezona, i to nije slucajno.
Djurica sam gledao nekoliko puta i , izuzev visine i igranja glavom, totalno je tanak. Tesko da ce se naigrati i u preslaboj Ceseni.
da se razumijemo, volio bih da svi sa tvog spislka zavrse u Realu i Barci ali yo je moje misljenje. :)
Bilo kakav desni bek bi nam donio kvalitet u odnosu na Svrška. Ja sam mogao još desetak igrača nabrojati koji bi mogli dobiti poziv u repku, s ovim spiskom sam htio pokazati kako loše teleći pogled prati i skautira igrače.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 21 sep 2014, 01:41

Goalgetter je napisao/la:
BaDa12 je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Mateo Susic je zanimljivo ime.
A tek prezime. :zviz:
Vidi, nisam imao to ni na umu. Cudi me onda kako ovaj momak nije vec debitovao. :rol:

2 Susica na terenu, 1 na klupi. :ljepota:
ne prizivaj :lol:

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 21 sep 2014, 01:49

Goalgetter je napisao/la:Vrancic je vec predao sve papire, i pokrenuo proceduru oko dobivanja BH Pasosa. Samo sto ce se to nazalost do decembra oduziti kako stvari stoje, tako da cemo ga dobiti tek na proljece, kad budemo igrali sa Austrijom u Becu, imace sansu za debi.
Vrancic nikad nece zaigrati u reprezentaciji dok je Sušić selektor.Imas pravo dva puta pogadjati zasto.

I usput,divim se tvome entuzijazmu i optimizmu,zaista.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 21 sep 2014, 01:54

Rusilac je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Vrancic je vec predao sve papire, i pokrenuo proceduru oko dobivanja BH Pasosa. Samo sto ce se to nazalost do decembra oduziti kako stvari stoje, tako da cemo ga dobiti tek na proljece, kad budemo igrali sa Austrijom u Becu, imace sansu za debi.
Vrancic nikad nece zaigrati u reprezentaciji dok je Sušić selektor.Imas pravo dva puta pogadjati zasto.

Taktikcar iz Zavidovica pakuje kofere nakon Belgije. :kafa:

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 21 sep 2014, 01:58

Rusilac je napisao/la:

E tome cemo se iskreno nadati,ja mislim isto ali se bojim da bi tada moglo biti prekasno.Ako se moje slutnje obistine onda nece biti ni potrebe da ga smjenjuju, bas takav ce im i trebati.

Gring0
Kontakt:

Post Postao/la Gring0 » 21 sep 2014, 02:23

Rusilac je napisao/la:

Sve je to lijepo ali mi pravi navijaci raspakujemo kofere spakovane za Francusku nakon toga :(

Kako je ovaj moj potpis bio 5 godina ispred vremena :( :( yebeno tuzno i yebeno istinito :(
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 21 sep 2014, 10:59

1. Šehić (Qarabag)
2. M. Sušić (Cluj)
3. Letić (Žilina)
4. Horič (Domžale)
5. Zukanović (Chievo)
6. Vrančić (Paderborn)
8. Ščuk (Mlada Boleslav)
10. Štilić (Wisla)
7. Nadarević (Trapani)
11. E. Hadžić (Zaragoza)
9. Đurić (Cesena)

presmijesno

totasef1
Kontakt:

Post Postao/la totasef1 » 21 sep 2014, 11:52

Domzale i Zilina nisu nista jaci od Sarajeva trenutno, niti su Horić i Letić neki spektakularni igraci koji zasluzuju poziv u reprezentaciju.. Bolje je onda zvati ovih par momaka iz nase lige i dati im dodatnog motiva za napredak.

Od ovih nabrojanih jedino Vrancic i Zukanovic mogu i trebaju biti oko prvog tima a ovo ostalo su opet igraci koji bi sjedili na klupi jer mi nijedan nisu pikovi za jednu od 3 izmjene a kamo li pocetni sastav

povratakotpisanih
Kontakt:

Post Postao/la povratakotpisanih » 21 sep 2014, 12:52

totasef1 je napisao/la:Domzale i Zilina nisu nista jaci od Sarajeva trenutno, niti su Horić i Letić neki spektakularni igraci koji zasluzuju poziv u reprezentaciju.. Bolje je onda zvati ovih par momaka iz nase lige i dati im dodatnog motiva za napredak.

Od ovih nabrojanih jedino Vrancic i Zukanovic mogu i trebaju biti oko prvog tima a ovo ostalo su opet igraci koji bi sjedili na klupi jer mi nijedan nisu pikovi za jednu od 3 izmjene a kamo li pocetni sastav
Neznam baš dali je Sarajevo bolje ili ne od nabrojanih, ali ovi igrači au u odličnoj formi, pa npr. odbrana kojom komanduje Horic još nije pirmila gola u slovenskoj ligi koja je svakako bolja od bh premier lige. I moraš priznati da trenutno nema štopera u našoj ligi koji je jednako dobar ili bolji od Horica. Najveća Sušićeva greška je ato igrače ne poziva onda kada su u formi nego koda namjerno čeka da im forma počne padati pa ih poziva.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 21 sep 2014, 12:56

Scuk je, vec drugu sezonu, najbolji igrac Mlade Boleslav, koja je u vrhu ceske lige.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 21 sep 2014, 14:42

I najbolja recenica: "dati im dodatni motiv za napredak".

Dobio Svraka sansu, napredovao nema sta, dobio onaj iz Sarajeva isto napredovao, Avdukic godinama napredovao. Svaki igrac iz nase lige nista nije uradio kad je dobio poziv. I govori se "dodatni motiv", a ne uzima se to da je Horic bez tog "dodatnog motiva" pobjegao iz ove nase lige.

Ne moze reprezentacija dizat ligu, to mora uraditi Savez i klubovi. A to hoce li jedan igrac iz nase lige dobit poziv il nece, to nema veze sa jacinom niti ce taj igrac nesto napredovati.
Celik!3,2,2.

Tulln1
Kontakt:

Post Postao/la Tulln1 » 21 sep 2014, 16:34

Spaha kapiten

povratakotpisanih
Kontakt:

Post Postao/la povratakotpisanih » 21 sep 2014, 19:14

AllGunsBlazing je napisao/la:I najbolja recenica: "dati im dodatni motiv za napredak".

Dobio Svraka sansu, napredovao nema sta, dobio onaj iz Sarajeva isto napredovao, Avdukic godinama napredovao. Svaki igrac iz nase lige nista nije uradio kad je dobio poziv. I govori se "dodatni motiv", a ne uzima se to da je Horic bez tog "dodatnog motiva" pobjegao iz ove nase lige.

Ne moze reprezentacija dizat ligu, to mora uraditi Savez i klubovi. A to hoce li jedan igrac iz nase lige dobit poziv il nece, to nema veze sa jacinom niti ce taj igrac nesto napredovati.
Prijatelju svaka riječ ti je na mjestu!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 sep 2014, 21:05

Arslanagić i definitivno izgubio mjesto u prvih jedanaest Standard-a. Loš početak sezone gdje je on igrao i epilog je klupa.

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 21 sep 2014, 21:09

^S druge strane, možda uvidi da nije kapacitet za Belgiju i prestane sjediti na dvije stolice.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 sep 2014, 21:11

Neutral je napisao/la:Arslanagić i definitivno izgubio mjesto u prvih jedanaest Standard-a. Loš početak sezone gdje je on igrao i epilog je klupa.
Detaljno sam pisao o njegovim losim nastupima i kardinalnim greskama i prognozirao klupu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 21 sep 2014, 21:12

Neutral je napisao/la:Arslanagić i definitivno izgubio mjesto u prvih jedanaest Standard-a. Loš početak sezone gdje je on igrao i epilog je klupa.
Ne bi me cudilo da se sad kod njeg rodi ljubav prema domovini :mrgreen:

Zapao je u losu formu definitivno, kad pogledas kako je igrao prosle sezone, i poredis sa Arslanagicem s pocetka ove sezone razlika nebo i zemlja
DD

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: General505 i 19 gostiju.