Napravili 3 stadiona da se osigurate ako vas OPET šutnu da imate gdje odmah?RezervniGolman je napisao/la: @probisvjet hvatas se za jedinu slamku koju mozes. Nije nama to brato poraz. Yebo stadion. Nasa je pobjeda sto smo sacuvali Velez,mi mostarska raja kojoj nije potreban milioner da nas spasava. Mi smo sami sebe spasili i nikad nikom kukali nismo. Ni kad su nas sutnuli u drugu ligu ni kad su nam radili u istoj svakakve spletke da se ne vratimo. Trebalo nam je mnogo da se vratimo ali uspjeli smo i niko nas nece zaustavit. Napravili smo tri stadiona,kupili autobus,semafor,napravit cemo i cetvrti jer ovu ljubav ti nikad neces osjetit. Nasim klubom vladamo mi a ne neki dezerterski milioner niti ce iko ikad. Jaki ko beton i eto nas po tri boda uz prezentaciju lekcije iz modernog fudbala jer smo vazda za vas bili vasiona i gigant. Sad vas ostavljam u kukanju i svaljivanju krivice na druge jer samo to i znate. Molim boga da vam 27-28 kolo budu trebali bodovi za opstanak da vas opet nabijemo nogom u drugu ligu
Vidi Vrapčića, kakva li su ta 3...