FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Ko su najodaniji navijači u Italiji? Interisti!
Pred ulazak u poslednju nedelju kampanje za prodaju godišnjih karti klubova Serije A rezultati pokazuju da je Inter povratio primat po broju prodatih pretplatnih karti za tekuću sezonu. Neroazuri su daleko od zlatnih godina kada su imali po 60.000 pretplatnika na godišnje karte, ali su ove sezone prvi put promenili tendenciju od 2010. godine kada su redovno beležili pad prodatih sezonskih ulaznica.
Tako je Inter preuzeo primat od Juventusa koji je izgubio prošle godine. Podsetimo i da je Juventus ograničen mnogo manjim kapacitetom stadiona na kojem igra i da ne može da proda više od 28 hiljada pretplatnih ulaznica.
Negativno iznenađenje predstavlja mali broj pretplatnika za utakmice Milana (20.000) dok je kampanja Lacija bila opterećena protestom navijača Nebeskoplavih protiv predsednika Lotita što je rezultiralo slabom prodajom. Gotovo polovina od 16 hiljada prodatih pretplatnih karti je otišla za jedan evro, budući da svaki pretplatnik ima pravo na jednu godišnju kartu koja košta simboličnu cifru za dečake i devojčice koji imaju manje od 14 godina.
Dobar rezultat ostvarili su Fiorentina i Ćezena.
BROJ PRETPLATNIH KARATA
Inter - 30.000
Juventus - 28.000
Roma - 26.000
Fiorentina - 22.900
Milan - 20.000
Sampdorija - 18.600
Đenova - 16.300
Lacio - 16.000
Verona - 14.104
Ćezena - 12.245
Pred ulazak u poslednju nedelju kampanje za prodaju godišnjih karti klubova Serije A rezultati pokazuju da je Inter povratio primat po broju prodatih pretplatnih karti za tekuću sezonu. Neroazuri su daleko od zlatnih godina kada su imali po 60.000 pretplatnika na godišnje karte, ali su ove sezone prvi put promenili tendenciju od 2010. godine kada su redovno beležili pad prodatih sezonskih ulaznica.
Tako je Inter preuzeo primat od Juventusa koji je izgubio prošle godine. Podsetimo i da je Juventus ograničen mnogo manjim kapacitetom stadiona na kojem igra i da ne može da proda više od 28 hiljada pretplatnih ulaznica.
Negativno iznenađenje predstavlja mali broj pretplatnika za utakmice Milana (20.000) dok je kampanja Lacija bila opterećena protestom navijača Nebeskoplavih protiv predsednika Lotita što je rezultiralo slabom prodajom. Gotovo polovina od 16 hiljada prodatih pretplatnih karti je otišla za jedan evro, budući da svaki pretplatnik ima pravo na jednu godišnju kartu koja košta simboličnu cifru za dečake i devojčice koji imaju manje od 14 godina.
Dobar rezultat ostvarili su Fiorentina i Ćezena.
BROJ PRETPLATNIH KARATA
Inter - 30.000
Juventus - 28.000
Roma - 26.000
Fiorentina - 22.900
Milan - 20.000
Sampdorija - 18.600
Đenova - 16.300
Lacio - 16.000
Verona - 14.104
Ćezena - 12.245
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
Daleko je Bardi jos od razine koja treba Interu.Ne treba uopce razmisljat o prodaji Handanovica,a Bardi ako spoji dvije dobre sezone tek onda moze ovdje dobiti priliku.A to je sve jos jako daleko i neizvjesno...
Za tvog bivseg ljubimca Gargamela je igracina nema sta. Upgrade u svakom smislu.SiamoNoi je napisao/la: Jesam rekao da će svi volit Medela nakon prve utakmice na Meazzi?!![]()
Sto se tice EL, kao što je i najavljeno, lagano bez puno muke.
Mvilja, koliko sam ja vidio, nije odigrao za ovako negativne kiritke.Kuzma sa druge strane jeste.Hernanes takodjer. Dambrosio po meni nikakav igrac, nervira me puno, ali zabi ga levat i to vrlo lijepo. Johnny kad udje pocese i pasovi.

Guarinu kapa dole za ovu tekmu.Nadam se da ce konacno shvatiti da je ovo jedini nacin da se igra za Inter i u Interu.
Amar Osim selektor BiH
Juventus je fakat jak, vjerovatno najjaci u Italiji. Ali kako mi samo njihovi navijaci idu na urac to nije humano. Kako god oni su nase stalne mustarije, valja im dobit po pic ci. 

Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Stalne mušterije? Dobar si Boga mi
Odigrane utakmice 222
Pobjede Juventusa 100
Neriješene 54
Pobjede Intera 68
Golovi Juventusa 319
Golovi Intera 277
Zadnjih 10 utakmica:
28.01.2010 Coppa Italia Inter-Juventus 2-1
16.04.2010 Campionato Serie A Inter-Juventus 2-0
03.10.2010 Campionato Serie A Inter-Juventus 0-0
13.02.2011 Campionato Serie A Juventus-Inter 1-0
29.10.2011 Campionato Serie A Inter-Juventus 1-2
25.03.2012 Campionato Serie A Juventus-Inter 2-0
03.11.2012 Campionato Serie A Juventus-Inter 1-3
30.03.2013 Campionato Serie A Inter-Juventus 1-2
14.09.2013 Campionato Serie A Inter-Juventus 1-1
02.02.2014 Campionato Serie A Juventus-Inter 3-1
Inače, nisam došao da provociram ili započinjem neku mega-trol raspravu. Samo mi eto to privuče pažnju. Prijateljski pozdrav

Odigrane utakmice 222
Pobjede Juventusa 100
Neriješene 54
Pobjede Intera 68
Golovi Juventusa 319
Golovi Intera 277
Zadnjih 10 utakmica:
28.01.2010 Coppa Italia Inter-Juventus 2-1
16.04.2010 Campionato Serie A Inter-Juventus 2-0
03.10.2010 Campionato Serie A Inter-Juventus 0-0
13.02.2011 Campionato Serie A Juventus-Inter 1-0
29.10.2011 Campionato Serie A Inter-Juventus 1-2
25.03.2012 Campionato Serie A Juventus-Inter 2-0
03.11.2012 Campionato Serie A Juventus-Inter 1-3
30.03.2013 Campionato Serie A Inter-Juventus 1-2
14.09.2013 Campionato Serie A Inter-Juventus 1-1
02.02.2014 Campionato Serie A Juventus-Inter 3-1
Inače, nisam došao da provociram ili započinjem neku mega-trol raspravu. Samo mi eto to privuče pažnju. Prijateljski pozdrav

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
h1a2s3o je napisao/la:Juventus je fakat jak, vjerovatno najjaci u Italiji. Ali kako mi samo njihovi navijaci idu na urac to nije humano. Kako god oni su nase stalne mustarije, valja im dobit po pic ci.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Kbk za neki tamo nebitan klub Juventus.
Inter's central midfielders heat maps in vs Dnipro:
Kuzmanovic's pass map. Many backward and sideways passes:
Kuzmanovic je bas ocajan igrac.

Inter's central midfielders heat maps in vs Dnipro:

-No team has scored more Serie A goals against Palermo than Inter(107)
-Palermo and Inter have met 52 times in Serie A: the Sicilians have won only six times, 27 wins for the Nerazzurri.
- bianconeros
- Kontakt:
Sissoko je napisao/la:h1a2s3o je napisao/la:Juventus je fakat jak, vjerovatno najjaci u Italiji. Ali kako mi samo njihovi navijaci idu na urac to nije humano. Kako god oni su nase stalne mustarije, valja im dobit po pic ci.

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
SiamoNoi je napisao/la:Kbk za neki tamo nebitan klub Juventus.
Average positions against Dnipro
Guarin has been directly involved in Inter's last three goals, scored one and assisted two.
Prošli tjedan:
Protiv Dnipra:
-Juan Jesus had most touches(98) of all players.
-Vidic completed 92% of his passes tonight.
-Hernanes attempted 4 key passes, more than any other player on pitch.
-Nemanja Vidic had 5 interceptions, more than any other teammate.
-Fredy Guarin lost 22 balls, more than any other player on pitch.
Only Natcho and Roman Eremenko(9) made more assists than Fredy Guarin(8) in the Europa League since the 2010/11 season.
Icardi(6), Kovacic(4) and Osvaldo(3) have scored 13 of Inter's 17 goals this season.
When asked about the mercato and the new players:
Fassone:“I’d be lying if I said we already had plans in mind for January. We’ll make a move only if it’s necessary, but the work Ausilio has done has been excellent. We have a complete squad that works well. If the transfer window were open right now we’d have no need for anything. Icardi? He has a long contract and there are players with shorter contracts compared to his. But we’ll hold discussions with him as well.
He then spoke about the goals for the future:
Fassone:“The Champions League is certainly in our minds since it was familiar territory for Inter for so many years. That doesn’t mean we’ll get there right away, but it’s certainly an objective for the future,”
According to Corriere dello Sport, Thohir will be at San Siro for both the Cagliari & Atalanta fixtures.
Inače,nitko nije spomenuo da je Dodo dobio poziv u reprezentaciju Brazila.With Inter facing a Europa League trip against Ukrainian outfit Dnipro followed by a tricky looking Serie A fixture in Sicily against Palermo, it’s an interesting time to look at Mazzarri’s previous record in these situations. At Napoli he was involved in European competition for three successive seasons, a grand total of 24 matches. Winning percentages for most managers dramatically drop the weekend after a European fixture for a variety of reasons but the main culprit being fatigue. However, Mazzarri’s winning % the game after a European fixture (54.16%) was actually better than his overall winning percentage for those same three seasons (52.63%).
Napoli played 24 European fixtures under Mazzarri and in the following league fixtures they won 13 drew 7 and lost just 4.
Yebo te Juventus, kojeg vraga ih uopste spominjes na ovoj temi.
Inace, veceras pobjeda i samo pobjeda. Wandin monstrum daje dva gola.
Inace, veceras pobjeda i samo pobjeda. Wandin monstrum daje dva gola.

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Mazzarri’s squad against Palermo

Stadion Giuseppe Meazza 1926. u vrijeme gradskog derbija
-
- Kontakt:
Cambi postigao gol za Leicester.
Bas mi je drago za Cambiassa
A evo izgleda ovo je sastav:
Handanovic; Ranocchia, Vidic, Juan Jesus; D'Ambrosio, Guarin, Medel, Kovacic, Nagatomo; Osvaldo, Icardi
Hernanes zasluzeno osto na klupi. Nek je i Doda malo odmorio..Ocekujem golove Icardija i odlicnu partiju Kovacica
Handanovic; Ranocchia, Vidic, Juan Jesus; D'Ambrosio, Guarin, Medel, Kovacic, Nagatomo; Osvaldo, Icardi
Hernanes zasluzeno osto na klupi. Nek je i Doda malo odmorio..Ocekujem golove Icardija i odlicnu partiju Kovacica

We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Zadnji ste mi na tiketu i to u super tipu pa et.. 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Past ces odmah da ti kazem.Ne mozes Inter na listic stavljat...
pff..prošle sedmice lagano prošlo da daju gol u oba poluvremenaSiamoNoi je napisao/la:Past ces odmah da ti kazem.Ne mozes Inter na listic stavljat...

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Vidi ozbiljno je ovo službeni sastavarminz je napisao/la:A evo izgleda ovo je sastav:

Napoli je izgubio 3 boda,a mogao bi vrlo lako i Inter.A sve osim pobjede je neuspjeh ovdje.
Logicnije bi bilo da je Doda odmaro u cetvrtak al eto, ja sam tad i ocekivo da nece igrat. A mislim da ce Guarin odigrat dobro, samo nek ne srlja
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
3-5-2 vs 3-5-2,ovo će bit dosadno za popizdit.Nadajmo se da se varam kao i za Sassuolo
E kad bi rano dali...
Dajte neki stream što prije,neće mi sportlemon otvorit...
Poludit ću ako ću Arape morat opet slušat.

E kad bi rano dali...
Dajte neki stream što prije,neće mi sportlemon otvorit...
Poludit ću ako ću Arape morat opet slušat.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.