Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
Kako ga je lijepo vidjeti ovako rastrčanog, kad stalno traži loptu, licem prema golu... 
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- JackTheStripper
- Kontakt:
Evo jedan dobar link:
http://sports-x.net/veetle5.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
Haman da je i njemu došlo iz guzice u glavu

Ucestcuje dosta u igri
Bez prretjerivanja jedan od boljih pojedinaca na terenu
Jeste odlican, ali puno kasni.JackTheStripper je napisao/la:Evo jedan dobar link:
Kako je lijepo vidjeti Edina kad se ovako bori i kad je ovako raspolozen. Jos samo da aBd dodju velike prilike i da ih iskoristi, jer mu za sada gotovo ni jednu dobru priliku nisu napravili.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ma sta ovaj Silva koji qrac izvodi sve prekide, lik nema kuveta da dobaci do mase
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
ma ako nbije ono penal bio nad dzekom pitam se sta je penal..uvalio mu nogu s ledza i rukama ga gura

Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
ne može on zabiti gola protiv ovakvog protivnika da igraju još 7 dana...kad mu nema ko dodati 
Kad ce vise taj gol moj Edine? 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
kad ja ne odigram da ce datCartman je napisao/la:Kad ce vise taj gol moj Edine?
Silva je najgori igrač City-a u ovih 45 minuta, toliko pegla loptu da to nije normalno a i izgubio je loptu u par navrata i otvorio kontru protivniku..
a Džeko je fenomenalno odigrao, još gol da zabije i da kruniše svoju dobru partiju..
a Džeko je fenomenalno odigrao, još gol da zabije i da kruniše svoju dobru partiju..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Kako je Nasri digao nosinu sto ne igra to nisu istine
, jos ce ga i iz Citya izbacit ko sto su iz repke.
Ne znam po cemu je fenomenalno odigrao. Cisti prosjek. Dosta je se kretao, to je pozitiva u odnosu na njegovu obicnu igru. Ali opet grijesi sa pasovima (sad pred kraj unisti odlicnu kontru), spor sa loptom i ni u jednom ne trenutku ne izgleda da ce zabit.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
-
JohnnyDinamitas
- Kontakt:
dzeko je veoma dobro odigrao, cak igra iza agüera kao poluspic, dijeli lopte, sve sto je stariji pass igra mu je bolja
-
Vandelanoite
- Kontakt:
Silva 0 igrač od 10 centarsuteva nijedan nije valjo
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Koji je to igrac sa 193cm brz s loptom? Pa kako ce izgledat' da ce zabit', kad mu ni jednu dobru priliku nisu namjestili? To bi isto bilo da za Kompanija kazes kako ni u jednom momentu nije izgledalo da ce zabit', dok je imao loptu u nogama...Cartman je napisao/la:Ne znam po cemu je fenomenalno odigrao. Cisti prosjek. Dosta je se kretao, to je pozitiva u odnosu na njegovu obicnu igru. Ali opet grijesi sa pasovima (sad pred kraj unisti odlicnu kontru), spor sa loptom i ni u jednom ne trenutku ne izgleda da ce zabit.
Zadnja izmjena: kobe24, dana/u 21 sep 2014, 17:55, ukupno mijenjano 1 put.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Cartman je napisao/la:Ne znam po cemu je fenomenalno odigrao. Cisti prosjek. Dosta je se kretao, to je pozitiva u odnosu na njegovu obicnu igru. Ali opet grijesi sa pasovima (sad pred kraj unisti odlicnu kontru), spor sa loptom i ni u jednom ne trenutku ne izgleda da ce zabit.

DD
- el-fighter
- Kontakt:
Dobra partija u prvom poluvremenu. Krece se puno vise nego inace i pomaze odbrani. Takodjer mislim da je u onoj situaciji kad ga je Costa oborio mogao hladno biti penal. Tesko ce doci u neku cistu situaciju da postigne gol, jer odbrana Celzija djeluje jako dobro i ne dozvaljavaju udarce ni izvan 16.
Silva treba kornere prepustiti Kolarovu, ovo sto on radi je ocajno.
Silva treba kornere prepustiti Kolarovu, ovo sto on radi je ocajno.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Tesko da ce zabit dok je Silva u igri koji je trenutno najlosiji...nadam se da ce uci LampardCartman je napisao/la:Ne znam po cemu je fenomenalno odigrao. Cisti prosjek. Dosta je se kretao, to je pozitiva u odnosu na njegovu obicnu igru. Ali opet grijesi sa pasovima (sad pred kraj unisti odlicnu kontru), spor sa loptom i ni u jednom ne trenutku ne izgleda da ce zabit.
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Trenutno korisnika/ca: Atlanta, BiH26, DjaniTarik, Goalgetter, Godfather, izdzezveubrazil, Kljukusar, LeCoq, legendarnadruga, Proximic, rossonero85, Serha, Soli, tuzlanskinacin i 129 gostiju.