FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
2-0 52min Dzanic. Idemo jako,idemo ludo
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
3-0 78min Dzanic. Rapsodija u bijelom
Više nego zaslužena pobjeda, moglo je biti i više razlike da je teren bio bolji. Sudija došao sebi u drugom, odsudio nastavak korektno kad je već vidio da im ne može navući remi. U prvom je bio kriminalan, hebali ga jajčani a on njih....
Novi lider je tu, šta nas briga za raspored .... lijepo je dok traje ....
Novi lider je tu, šta nas briga za raspored .... lijepo je dok traje ....
Realno trebalo je biti 7-1 ali i 3-0 je vise nego dovoljno,,,Ne znam koliko su oslabljeni bili ali smo ih razbili ,,,Ovo danas vidjeno je extra izgledalo imamo super ekipu samo da nastave ovako 

Ubjedljivo najbolja utakmica Radničkog ove sezone, do poluvremena je trebalo biti već 3-0, zasluženo prvo mjesto trenutno... sljedeća je Mladost na redusodaacm je napisao/la:Realno trebalo je biti 7-1 ali i 3-0 je vise nego dovoljno,,,Ne znam koliko su oslabljeni bili ali smo ih razbili ,,,Ovo danas vidjeno je extra izgledalo imamo super ekipu samo da nastave ovako
SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...
Iskreno bojao sam se danas zbog vremena i terena koji je bio savrsen za opstrukciju igre medjutim odigrali su extra ubili ih po bokovima i borili se kao lavovi apsolutno zasluzena pobjedabenzz je napisao/la:Ubjedljivo najbolja utakmica Radničkog ove sezone, do poluvremena je trebalo biti već 3-0, zasluženo prvo mjesto trenutno... sljedeća je Mladost na redusodaacm je napisao/la:Realno trebalo je biti 7-1 ali i 3-0 je vise nego dovoljno,,,Ne znam koliko su oslabljeni bili ali smo ih razbili ,,,Ovo danas vidjeno je extra izgledalo imamo super ekipu samo da nastave ovako
Nadam se novoj trici vec sledece subote

Iskrene čestitke prije svega igračima, pa stručnom štabu, upravi, navijačima...
Evo pregledao sam nabrzinu najzanimljivije detalje s utakmice...extra. Dobro su prošli Jajčani.
Evo pregledao sam nabrzinu najzanimljivije detalje s utakmice...extra. Dobro su prošli Jajčani.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Čestitke na pobjedi! Pozdrav iz Konjica.. 

Haj baci prilog ovamo, da pogledamo još jednomZoom088 je napisao/la:Iskrene čestitke prije svega igračima, pa stručnom štabu, upravi, navijačima...

Momcima svaka čast, bore se kao lavovi. Ovoliko trke, borbe i zalaganja dugo nisam gledao na Jošiku. Teren užasan za igru ali su grizli za svakom loptom. Ako je do Džinde, onda

"Biće Džindo alex ferguson"

Sutra do podne bih trebao izbaciti video iz Lukavca. Uglavnom, ne idemo na prvo mjesto ali smo prvi

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Stvarno danas teren 0 bodova, jest da je kiša padala čitav dan i da je natopljen, al da na dijelovima nije pokošenstudeni je napisao/la:
Teren užasan za igru

SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...
-
- Kontakt:
Cestitke komsije, samo naprijed...
Pozdrav iz BanovicA
Pozdrav iz BanovicA
Bravo Radnicki bravo Siouxi, samo naprijed nadam se vasem ulazku u PL ove sezone kad nase balerine ne mogu, pozz SN'96
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Zoom088 je napisao/la:FK RADNIČKI - NK METALLEGHE 3-0 (VIDEO)
Ojj kod koga da idem se zalit samo da ovaj ne prenosi utakmice za RTL ???

inace ?
Sredi mu da u tom terminu sudi neku utakmicuJohnLowe je napisao/la:Zoom088 je napisao/la:FK RADNIČKI - NK METALLEGHE 3-0 (VIDEO)
Ojj kod koga da idem se zalit samo da ovaj ne prenosi utakmice za RTL ???
![]()

gdje su vam sad oni sto na kantonalnom derbiju prosle godine kod ograde stoje a sinoc umjesto da bodre svoj Radnicki eto njih opet na Tusanj samo sad za drugi tim navijaju
a vama pravim navijacima Radnickog cestitke na rezultatima i nadam se da iduce godine imamo novog premijerligasa sa kantona 

Sloboda Tuzla
Mene licno boli qrac gdje su, za mene to nisu navijaci Radnickog.. vama sve najbolje u nastavku sezonefukaratz je napisao/la:gdje su vam sad oni sto na kantonalnom derbiju prosle godine kod ograde stoje a sinoc umjesto da bodre svoj Radnicki eto njih opet na Tusanj samo sad za drugi tim navijajua vama pravim navijacima Radnickog cestitke na rezultatima i nadam se da iduce godine imamo novog premijerligasa sa kantona

Radnicki Lukavac
Ti isti vole zelju vise nego mater svoju:D,glupo jeste ali imaju prava da vole koga zelefukaratz je napisao/la:gdje su vam sad oni sto na kantonalnom derbiju prosle godine kod ograde stoje a sinoc umjesto da bodre svoj Radnicki eto njih opet na Tusanj samo sad za drugi tim navijajua vama pravim navijacima Radnickog cestitke na rezultatima i nadam se da iduce godine imamo novog premijerligasa sa kantona

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.