Koji je to igrac sa 193cm brz s loptom? Pa kako ce izgledat' da ce zabit', kad mu ni jednu dobru priliku nisu namjestili? To bi isto bilo da za Kompanija kazes kako ni u jednom momentu nije izgledalo da ce zabit', dok je imao loptu u nogama...Cartman je napisao/la:Ne znam po cemu je fenomenalno odigrao. Cisti prosjek. Dosta je se kretao, to je pozitiva u odnosu na njegovu obicnu igru. Ali opet grijesi sa pasovima (sad pred kraj unisti odlicnu kontru), spor sa loptom i ni u jednom ne trenutku ne izgleda da ce zabit.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Cartman je napisao/la:Ne znam po cemu je fenomenalno odigrao. Cisti prosjek. Dosta je se kretao, to je pozitiva u odnosu na njegovu obicnu igru. Ali opet grijesi sa pasovima (sad pred kraj unisti odlicnu kontru), spor sa loptom i ni u jednom ne trenutku ne izgleda da ce zabit.

- el-fighter
- Kontakt:
Silva treba kornere prepustiti Kolarovu, ovo sto on radi je ocajno.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Tesko da ce zabit dok je Silva u igri koji je trenutno najlosiji...nadam se da ce uci LampardCartman je napisao/la:Ne znam po cemu je fenomenalno odigrao. Cisti prosjek. Dosta je se kretao, to je pozitiva u odnosu na njegovu obicnu igru. Ali opet grijesi sa pasovima (sad pred kraj unisti odlicnu kontru), spor sa loptom i ni u jednom ne trenutku ne izgleda da ce zabit.
Igraci njegove visine i tehnike su prevazidjeni. Na nasu zalost.kobe24 je napisao/la:Koji je to igrac sa 193cm brz s loptom? Pa kako ce izgledat' da ce zabit', kad mu ni jednu dobru priliku nisu namjestili? To bi isto bilo da za Kompanija kazes kako ni u jednom momentu nije izgledalo da ce zabit', dok je imao loptu u nogama...Cartman je napisao/la:Ne znam po cemu je fenomenalno odigrao. Cisti prosjek. Dosta je se kretao, to je pozitiva u odnosu na njegovu obicnu igru. Ali opet grijesi sa pasovima (sad pred kraj unisti odlicnu kontru), spor sa loptom i ni u jednom ne trenutku ne izgleda da ce zabit.
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Edin nema upotrebljivih lopti, vezni red je zakazao.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
E mozda su svi bolji od njeg, al Silva nije sigurnoBurundi je napisao/la:Cartman je napisao/la:Ne znam po cemu je fenomenalno odigrao. Cisti prosjek. Dosta je se kretao, to je pozitiva u odnosu na njegovu obicnu igru. Ali opet grijesi sa pasovima (sad pred kraj unisti odlicnu kontru), spor sa loptom i ni u jednom ne trenutku ne izgleda da ce zabit.
- dr.van nostrand
- Kontakt:

http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Voli te tvoje Sarajevo.
kod nas u BiH za ovo kažu slobodno sudijsko uvjerenje..dr.van nostrand je napisao/la:penal?
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Po meni, nije najgori u dresu Cityja, bez obzira šta ove ocjene govore.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re: Odg: Edin Džeko
Sta je upotrebljiva lopta? Da mu neko na tacni donese loptu ili da ga gurne u prostor samog?Neutral je napisao/la:@Cartman po običaju jedan od najrealnijih. Kritika je zabranjena na nekim temama.
Edin nema upotrebljivih lopti, vezni red je zakazao.
To u ovakvoj utakmici neces vidjeti. Jedino sto napadac moze uraditi je kao sad Aguero sto je isceprkao ovu loptu i sutao.
Kad smo vec kod veznog reda, Cytiev dominira danas naspram Chelsievog.
Inace, Dzeko nelos, ali pretrom za ovakvu odbranu Chelsija.
- ibrakadabra
- Kontakt:
Edin Džeko
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Logican potez, neko je morao biti zrtvovan. Ali dobro je odigrao, medju boljim danas.
FORZA MILAN !
- Kobe Bryant
- Kontakt:
I odmah slijedi KAZNAibrakadabra je napisao/la:Dzeko put CITY down
slicno kao i protiv Bayerna
a
Trenutno korisnika/ca: Balorda, bavariapivo, Beduin, BiH26, boki86, Brazzzoo123, bvsic, CAGarfia, COYGBiH, denza, DjaniTarik, DUVNO1921, FerdinandF, Ferroviere1987, General505, GG3, GIBRA, Google Adsense [Bot], HariTz, iliyaa8, Imamkarbarum, inzomni, Jabroni, JayCatwright, kakarut, labostarmomosa, legendarnadruga, LenyYoro15, Micron, MostarNeretva, napapijri1987, NazorUso, nmkdak1ng, Objektivac, Paromlinac, Proximic, RodjeniiBrato, sagitarius, Sheyi, StevieG8, Tihi, unavita, Venom, VensanKasel, VivaLaLiberta, Wilshere10, zikerrz21 i 300 gostiju.