NLB liga sezona 2009/10

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Bily Piton
Kontakt:

Re: NLB liga sezona 2009/10

Post Postao/la Bily Piton » 21 feb 2010, 13:53

E večeras još FMP i 34.trofej u vitrinu :D
PFC Forever!!!

Ponosan što sam Srbin!

Jedan je CLEO 9 !!!

Bily Piton
Kontakt:

Post Postao/la Bily Piton » 21 feb 2010, 23:16

Ma najjači smo 8-) ...
Košarkaši Partizana treći put uzastopno osvojili su Kup Radivoja Koraća pobedivši u finalu FMP iz Železnika rezultatom 72:62 (18:16, 16:15, 16:18, 22:13)!

Prve tri četvrtine su uglavnom protekle u ravnopravnoj borbi, ali su ’crno-beli’ sjajnom igrom u poslednjih deset minuta uspeli da se odlepe i da zasluženo osvoje „Žućkovu levicu“.

Najefikasniji u Partizanu bio je Lester McCalebb sa 16 poena, dok je Dušan Kecman ubacio 14, a Aleks Marić deset poena. Partizanu je ovo ukupno 11. titula u nacionalnom Kupu.

Partizan je utakmicu otvorio serijom 8:2, ali je usledio period gde nijedna od ekipa nije uspevala da postigne koš. Prvih deset minuta igre se približavalo kraju kada su košarkaši obe ekipe počeli da pogađaju koš, tako da se prva četvrtina na kraju završila rezultatom 18:16 za Partizan.

Druga četvrtina je bila veoma slična prvoj, s tim što su strelci bili još manje raspoloženi. U tom periodu igre, igra preko centara ‘crno-belih’ nije funkcionisala, kao ni šut iz polja i iza linije za tri poena. Partizan je uspeo u jednom momentu u finišu poluvremena da se odlepi na šest poena prednosti trojkom Mitrovića, ali je Čović odmah uzvratio, pa se na odmor otišlo sa prednošću od tri poena za ‘crno-bele’ – 34:31.

FMP je odlično počeo treću četvrtinu. Partizan je poveo na početku sa 36:34, ali je usledila serija ekipe iz Železnika od 9:0, za prvo veće vođstvo. Ipak, Partizan je uspeo da se održi u igri pa se u poslednji period igre ušlo sa prednošću od samo pola koša za ‘crno-bele’ – 50:49.

Sam početak poslednje četvrtine nagovestio je konačan ishod finalne utakmice. Kada je bilo najpotrebnije, Dušan Kecman je vezanim trojkama pomogao Partizanu da se konačno odlepi i da tu prednost uspešno sačuva do kraja meča. Svoj prvi pogodak, iz šestog pokušaja, iza linije za tri poena postigao je i kapiten Petar Božić i ekipa FMP-a je konačno bila slomljena. Pet minuta pre kraja meča Partizan je imao do tada najveću prednost od 12 poena razlike – 63:51. ‘Crno-beli’ su u jednom momentu imali i čak 18 poena prednosti, 72:54, ali je FMP u finišu uspeo da ublaži poraz, pa je Partizan na kraju zasluženo došao do svog trećeg uzastopnog i ukupno 11. trofeja u nacionalnom Kupu!

Posle meča trener Duško Vujošević objasnio je da se ekipa istrošila portiv Hemofarma, ali da je na kraju ipak smogla snage za trijumf.

“Protiv Hemofarma smo potrošili zadnje depoe snage, jer je to bila najteža utakmica. FMP je i išao na to, psihološki je dobro postavio meč, jer nisu imali šta da izgube. Ali uspeli smo”, rekao je Vujošević.

Partizan: Roberts 4, Sinovec, McCalebb 16, Kecman 14, Milošević 5, Rašić 6, Mitrović 3, Božić 3, Marić 10, Vesely 1, Đekić 2, Vraneš 8

FMP: Čović 6, Stefanović 6, P. Stamenković, Lazić 5, Raduljica 18, Protić 5, Musli 2, Jeremić 5, Samardžiski 7, Radetić, Dimić 5, S. Stamenković 3
PFC Forever!!!

Ponosan što sam Srbin!

Jedan je CLEO 9 !!!

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 22 feb 2010, 11:07

Čestitke partizanu ali malo promasena tema :roll:
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 02 mar 2010, 14:58

Ted Mosby je napisao/la:Cibona je institucija a ostali su klubovi
kako moze biti institucija ekipa koja sastav bazira na dovodjenju igraca sa strane u odnosu na ekipu koja crpi kadar iz vlastitog pogona i pri tome postize i vise nego dobre rezultate...konkretno mislim na Partizan...hajmo malo realno!!..
I feel devotion!!

Steve Urkel
Kontakt:

Post Postao/la Steve Urkel » 02 mar 2010, 15:05

ipsa je napisao/la:
kako moze biti institucija ekipa koja sastav bazira na dovodjenju igraca sa strane u odnosu na ekipu koja crpi kadar iz vlastitog pogona i pri tome postize i vise nego dobre rezultate...konkretno mislim na Partizan...hajmo malo realno!!..
pa dobro ove godine u ciboni ima dosta njihovi igrača radošević,zubčić,brnas

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 02 mar 2010, 21:12

Steve Urkel je napisao/la:
ipsa je napisao/la:
pa dobro ove godine u ciboni ima dosta njihovi igrača radošević,zubčić,brnas
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...znas li ciji je igrac ovaj decko.......
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 10 mar 2010, 18:08

Bijeljinac je napisao/la:Kapičić: "Da istupimo iz NLB lige"
http://www.oks.org.rsPredsednik Košarkaškog saveza Srbije Dragan Kapičić ogorčen je zbog odluke Skupštine Sidra da i sledeće sezone u NLB ligi bude 14 klubova.

"Nijedna stavka po ugovoru koji je potpisan sa Đordijem Bertomeuom prošle godine nije poštovana i zato ovo nema nikakav smisao. Sad nemamo ligu sa 12, jer je interes čelnika regionalnog takmičenja bio da bude 14 klubova. Takođe, naši klubovi ponovo nemaju jednak tretman jer nisu dobili deo dogovorenih vlsničkih prava, niti su ušli u upravljačke strukture", rekao je Kapičić.

Sastanku u Ljubljani su prisustvovali predstavnici svih timova, a na njemu je, takođe, odlučeno da jedna od tri specijalne pozivnice za učešće u NLB ligi za sezonu 2010/11 bude dodeljena češkom Nimburku. Uz to će broj timova iz jedne zemlje biti ograničen na četiri, koliko će ih Srbija sigurno imati naredne sezone.

"Mi smo na potezu. Sada možemo da tražimo poništenje mnogih stvari pa čak i da dogovorimo da naši klubovi istupe iz regionalnog takmičenja i vrate se u našu ligu. Ono što mogu da kažem je da savez neće prihvatiti nikakvu reviziju dogovorene pozicije i ja ću naš dogovoreni stav braniti do kraja, jer je to i moje milšljenje", izjavio je Kapičić.

Izvor: B92

Podrzavam!!! Nadam se da ce se Kapicicu pridruziti jos mnogi kosarkaski radnici iz srpske i kosarke bivse drzave (prvi Duda Ivkovic sigurno :D ). Ili da se sprovode pravila i postuju dogovori ili nema lige. Ceski bureci i grupa slovenackih biznismena da kroje sudbinu srpske kosarke, pa gdje to ima? Nacionalno prvenstvo ce biti opet svima usputna stanica, a centri poput Cacka, Kraljeva, Valjeva, vjerovatno i Kragujevca koji se ove godine vratio na velika vrata, Novog Sada, zatim Tuzle, Zenice, Banjaluke, Splita, Slavonskog Broda, Rijeke, Sibenika i dalje ce propadati (ni Sarajevo nije daleko od slicnog scenarija ukoliko Bosna ispadne iz NLB lige) zbog necijih nenapunjenih dzepova.
Da se postuju pravila i statuti, da se osnuje 2. NLB liga kao alternativa za navedene centre ili kud koji mili moji. Ideja je bila odlicna, ali sprovodjenje postaje iz godine u godinu sve neozbiljnije, interes sve manji, a kvalitet ove godine krece nizlaznom putanjom (samo Partizan i Cibona prednjace, ali i kvalitet postaje neujednaceniji), i nastavice se ako se ovako bude dalje radilo.
KSS se malo preracunao, kada su vidjeli da hrvatska ima puno bolji koeficijent, eh onda spasavaj sta god se spasit moze.....i taj fol sa cesima je apsolutno fora za malu djecu.....to uopce nije razlog, nego je razlog sto bi sigurno imali manje predstavnika ;) ;) ;)

Ostalo je samo ime.....

Steve Urkel
Kontakt:

Post Postao/la Steve Urkel » 10 mar 2010, 18:45

Ovo je smiješno,pa partizanovi čelni ljudi su isto tako prije 2-3 god govorili,kako ova liga ne donosi ništa dobro,i gle 3 godine zaredom se ide među 8 u euroligi,pa partizan je prije u euroligi bio poznat kao ekipa koja služi za nabijanje koš razlike,da im nije nlb lige,ne bi niti prodali pekovića,tepića...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 10 mar 2010, 18:53

@Bijeljinac, samo jedna stvar nemoj molim te da mi pricas da je hemofarm institucija za bosnu....bosna kada je igrala onu ligu i dobijala u splitu, zagrebu, beograd i ostalim gradovima hemofarma na mapi nije bilo...i sam znas kako je hemofarm nastao ;) ;) ;) ;) druga stvar je sto je bosna u klincu sada, ali da nije bilo prokletog rata ko zna sta bi se sve izdesavalo...da li si siguran da bi zvezda tako lahko dobila fmpa ili radnickog.....ja nisam....

Ostalo je samo ime.....

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 10 mar 2010, 20:53

bjeljinac inace se slazem sa tobom, ali ovdije ne
necu komentarisati jer sam preumoran nego cu staviti nekoliko komentara srba iz srbije sa jednog kosarkaskog foruma:
a izvini jel interes srpske kosarke da klubovi igraju eminentno fibino eurochelendz kup takmicenje???
kakav je to interes?
nek se on goni u 3pm.
partizan sto pre treba da odreaguje na ova nova desavanja i zahteva od el povracaj bodova koji su mu oduzeti sporazumom koji je pao u ljubljani pre par dana.
Kapicic treba da brani interes srpske lige. Dakle ona mora da pocne 1 marta 2011 godine i da broji dogovorenih 10 klubova
Dalje on ne bi trebao da se mes au NLB upravljanje, to ne spada pod KSS vec je NLB liga ciji su vlasnici klubovi
aman ja sam pricao o tome da Kapicic nema nikakav uticaj na to kako ce izgledati buduca takmicenja... niti on moze da uradi ono sto si ti rekao... da sam osnuje ligu... ne moze jer on priada savezu ... a znas i sam da ULEB trazi da liga bude nezavisna od saveza i da je vode klubovi.... desice se samo ono sto odluce nasa 4 kluba.... ako se oni dogovore da istupe iz lige istupice se... ako se oni dogovore da ostanu u NLB ligi tamo ce i ostati... Kapicic moze da osniva srpsku ligu koju ULEB nece priznavati jer nije ne zavisna od saveza.... ja ne znam sta komplikujete bzvz... ko da ne znate kako ULEB funkcionise i ko se ustvari stvarno pita o svemu u nasoj kosarci
shvatam ja sta je njegov zadatak, ali Kapicic nema nacina da primora nasa 4 NLB ligasa da tu njegovu zelju ispostuju... zbog toga ja i razumem donekle njegovu izjavu da ce podneti ostavku.... jer u sustini gledano on moze samo da prica i da daje predloge, a kako ce izgledati takmicenje zavisi od nasa 4 Nlb ligasa... budimo realni oni ako su prihvatili ligu od 14 klubova za sledecu sezonu i da ce se ona tek zavrsavati krajem marta... Kapicic nema nacina da ih natera da to promene, a ni da pokrene nasu super ligu 1 marta... moze je on pokrenuti na svoju ruku bez 4 nasa najveca kluba... ali to ce biti isto kao sto se i sad igra liga dok ovi ne dodju iz NLB ...
izvini,ali prica da je intres saveza srpska liga je nebulozna danas.
interes saveza je pre svega reprezentacija,a igrace za reprezentaciju necemo dobiti preko nase lige vec preko uleb takmicenja.
bolje da je trazio od djordija jos jedno mesto za nas klub u evroligi nego sto je podmetao klipove u noge partizanu zajedno sa opacicem i borom stankovicem poznatom po tome sto je partizan usmerio na saporta kup.
iza tog termina interes srpske kosarke se kriju misevi,pacovi i mesetari.verujem da neki od tih ljudi zaista veruju da je danas moguce napraviti jaku srpsku ligu,ali mislim da su u zestokoj zabludi.
vec sam napisao da je moguce i u ovoj situaciji ispostovati nlb od 14 i nasu ligu od 10 klubova ako se dogovorimo da se medjusobni mecevi nasih nlb-ligasa boduju i za jadran i za nasu ligu.cilj srpske lige je pre svega da popularise kosarku u cacku,kraljevu,itd kad se u taj karavan prikljuce partzan,zvezda,itd.iz te nase lige nema prolaza u el,niti uleb kup.zabluda je da je bi imali vise mesta u tim takmicenjima preko nase lige.prosle godine smo imali 1el + 3ec.u nasoj ligi maksimum je bio 2el + 1 kup evrope..i to u ligi sa buducnosti koja je onda ipak bila jak drzavni klub.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 10 mar 2010, 20:55

Jest fino da igra i taj ceski ili ci vec klub, al jbg.a bolje je da se napravi druga NLB liga pa nek tamo ubace te takve i slicne...to je i bolje i zanimljivije :!: :)
mB!

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 10 mar 2010, 21:03

Mukiol je napisao/la:Jest fino da igra i taj ceski ili ci vec klub, al jbg.a bolje je da se napravi druga NLB liga pa nek tamo ubace te takve i slicne...to je i bolje i zanimljivije :!: :)
Nymburk je prosao u F8 Eurocupa, a to nisu uspjeli Hemofarm, CZ i Zadar, dok se Buducnost tu nije ni kvalificirala, da je igrao NLB bio bi medju prvih 5 ekipa, usput do je 500 000 € da udje u NLB, tesko da su oni za 2 lige i da bi davali te pare za 2 ligu koja bi bil u nivou ceske gdje su oni apsolutni vladari i sve dobivaju minimalno 20-tak razlike
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 11 mar 2010, 12:57

@Bijeljinac, evo o cemu sam ti pricao....

Lisac: “Ne razumijem zašto se Srbi bune”
Na iznenadnu promjenu NLB lige da iduće sezone umjesto 12 opet bude 14 klubova najžešće reakcije stigle su iz Srbijeobjavljeno danas u 12:39; autor: Igor Marinović
Iako su zbog lošijeg koeficijenta od hrvatskih klubova u idućoj sezoni trebali ostati samo na tri, uz mogućnost da tek kroz pozivnicu dobiju četvrtog predstavnika, vodstvu KS-a Srbije ne sviđa se što će ponovno ostati 14 klubova među kojima će Srbija imati četiri zagarantirana predstavnika.

Trener aktualnog prvaka Partizana Duško Vujošević kaže da nije problem broj sudionika, nego “nepravedna podjela upravljačkih i vlasničkih prava, koja je napravljena na štetu srpskih predstavnika”.

Puno oštriji bio je predsjednik Srbijanskog saveza Dragan Kapičić koji je čak pozvao srpske klubove na istupanje iz ovog natjecanja.

“Sad nemamo ligu sa 12, jer je interes čelnika regionalnog natjecanja bio da bude 14 klubova. Mi smo na potezu. Sada možemo tražiti poništenje mnogih stvari pa čak i da dogovorimo da naši klubovi istupe iz regionalnog natjecanja i vrate se u našu ligu”, prenijeli su srpski mediji Kapičićevu “grmljavinu”.

Stoga je reagirao izvršni direktor NLB lige Roman Lisac koji je odgovorio kako se Srbi ne bi trebali buniti jer njima je najviše i podilaženo.

“Ne znam što se sada događa, pa Srbiji je opet učinjena usluga. Da je liga smanjena na 12 klubova Srbija ne bi imala četiri, već tri ekipe. Zato ne razumijem u čemu je problem”, kazao je Roman Lisac za Sportski žurnal, dodavši kako je do zastoja u vlasničkoj transformaciji došlo samo zbog zahtjeva Bosne da se konsultira s KS-om BiH.

Ostalo je samo ime.....

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 11 mar 2010, 18:23

Evo igosi se opasno pojacavanju...Bosna u krizi, Siroki dobro stoji, moglo bi se desiti da nedaj Boze Bosna izvisi...za nadati se da nece...jer red je da osvoje titulu ove godine aBd :)
mB!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 11 mar 2010, 21:51

Bijeljinac je napisao/la:Ja ne razumijem ovde neke stvari u odgovorima. Ocigledno je doslo do nesvjesne zamjene teza time sto sam citirao Kapicica.

@ nerminh74

Razumijem tvoj stav, ali ja u svom komentaru Kapicicevu izjavu uzimam samo kao polaznu tacku da bih iznio svoje misljenje sto sam na kraju i ucinio. Ukoliko kazem da Kapicic ima pravo po pitanju (upitne) buducnosti srpske kosarkaske lige, to ne znaci da podrzavam uopsteno svaki Kapicicev stav, pogotovo ne kada se radi o klubastvu, iako sam principijelno navijac kluba za koji je i Kapicic nekada igrao, ali kada komentarisem organizacionu strukturu u domacoj kosarci, onda je besmisleno pozivati se samo na jedan klub, jer jedan klub nikada ne cini kosarkasku organizaciju jedne zemlje i nacije. Naravno da postoje oprecna misljenja i zato i postoje forumi i slicne tribne kako bismo raspravljali o svemu sto nas zanima. U mom komentaru potenciram iskljucivo zanemarivanje srpskih kosarkaskih interesa, odnosno participaciju srpske kosarke u donosenju odluka vezanih izmedju ostalog i za srpsku kosarku, a koja u praksi skoro da i ne postoji, sto su odluke poslednjeg sastanka celnika NLB lige jos jednom potvrdile. I to je misljenje vecine ljudi i iz srpske kosarke, ne samo Kapicica. Protivmisljenja ce biti uvijek, ali je irelevantno da izdvajam tudja misljenja, a da pri tome nisam u mogucnosti da izvrsim empirijski provjeru javnog kosarkaskog mnjenja u srpskim kuloarima. Uvijek ce biti u svemu za i protiv, ali ako izdvojim par komentara protivstrane, to ne znaci da ta strana ima vecinu, sto se u ovom primjeru ni ne naslucuje, s obzirom da ovu problematiku srpki celnici nisu juce iznijeli na dnevni red, nego je vec duze prisutna, a celnici NLB lige se prave blesavi, prije svega kako bi strpali sto vecu lovu u dzep (citaj: slucaj Nimburk), i u manjoj mjeri zastitili interese pojedinih nesrpskih klubova, prije svega moze se reci slovenackih, pa cak i sarajevske Bosne koja nije ispostovala dogovor sa KSS, Hemofarmom i FMP-om, i to vjerovatno samo zato sto se Bosni opasno drma mjesto u NLB ligi zbog sportskih neuspjeha ove sezone, pa svojih 20% planiraju da upotrijebe kao alternativívni argument za ucesce i dogodine u elitnom takmicenju u slucaju 'osvajanja' poslednjeg mjesta.

@ neno

Lisac tvrdi jedno, drugi tvrde drugo. Ja sam i sam rekao da sam prije za 3 od 12 nego za 4 od 14, pa ne vidim razmimoilazenje u stavovima. Zato sam prije svega radi zastite domace srpske lige koju redovno pratim, a ne zbog toga hoce li FMP imati mjesto dogodine ili ne. Ne moze FMP biti vazniji od Cacka, Valjeva, Kraljeva, Novog Sada, o Nisu (KK Ergonom) i Leskovcu (KK Zdravlje) da i ne govorimo koji su osnivanjem kosarkaske regionalne lige nestali sa kosarkaske mape Srbije, a iz tih sredina se najvecim dijelom regrutuju srpski kosarkasi. Iako i to sam vec komentarisao da je liga bila sa 12, slabiji iz duela FMP - Zvezda bi bio top-favorit na vajld-kard pa bi Srbija fakticki opet imala 4 predstavnika.

I da napisem ono sto sam zaboravio, a tice se besmislene teze o napretku Partizana kroz NLB. Pa kad je Partizan napredovao, sto Cibona i Olimpija nisu dolazili do cetvrtfinala, a za razliku od Partizana dobili su u srpskim klubovima jacu konkurenciju, nego sto je Partizan dobio u nesrpskim (tako kazu rezultati u poslednjih 6 godina)?
za dionice....malo si se tu preracunao...bosna je imala isto to kada su izgubili od sirokog u finalu...nisu imali pravo nastupa u nlb dogodine...a tek sada nece imati pravo ako budu posljednji.....i da je pametan imamovic kao sto nije, realnije bi mu bilo da podijeli 10 posto sa sirokim......

Ostalo je samo ime.....

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 11 mar 2010, 22:19

Mukiol je napisao/la:Evo igosi se opasno pojacavanju...Bosna u krizi, Siroki dobro stoji, moglo bi se desiti da nedaj Boze Bosna izvisi...za nadati se da nece...jer red je da osvoje titulu ove godine aBd :)
Bosna bez kvalitetnih pojacanja ne moze osvojiti titulu!.. Ako dovedemo kvalitetnog pleya i cetvorku onda je titula vise nego izvjesna ,u suprotnom ne treba ni igrati domacu ligu,samo trosak bezveze...

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 11 mar 2010, 22:21

bosnas_ je napisao/la:
Mukiol je napisao/la:Evo igosi se opasno pojacavanju...Bosna u krizi, Siroki dobro stoji, moglo bi se desiti da nedaj Boze Bosna izvisi...za nadati se da nece...jer red je da osvoje titulu ove godine aBd :)
Bosna bez kvalitetnih pojacanja ne moze osvojiti titulu!.. Ako dovedemo kvalitetnog pleya i cetvorku onda je titula vise nego izvjesna ,u suprotnom ne treba ni igrati domacu ligu,samo trosak bezveze...
Brine me ovo sto se Igokea ovoliko pojacava...strasno...a Bosna i dalje fura ono lafo omladinski pogon, niđe veze treba kojeg crnca kao i prije i to je to...rega da bi se mogla i dalje igrati NLB. liga :!:
mB!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 11 mar 2010, 22:30

bosnas_ je napisao/la:
ah, pa moj bosnas, pa ima tvoj minjica :D :D :D :D :D :D

P.S. za koga ona golubovic potpisa, mogli smo da ga dovedemo :D :D :D :D :D

Ostalo je samo ime.....

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 11 mar 2010, 22:33

Bosna, ako uspije izbjeci posljednje mjesto ima 40 % sansi za titulu, onih 60 % je kod Sirokog.
O pojacanjima se moze sanjati jer nema para, a Igokea opet radi ono sto je radila i prije, znaci dovode igrace pred pocetak nase lige i ocekuju nesto, a to nesto opet nece doci jer nece biti uigrani.
A Bosna vec sada, protiv Heliosa i Zadra pokazuje znake uigranosti i neke akcije, sto ce jos vise dolaziti do izrazaja protiv slabijih ekipa, a finale je opet 98% Bosna-Siroki, ako mi ne budemo zadnji.
Ako budemo mozemo se slikati

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 14 mar 2010, 19:06

Šta ovo Cibona glumi, gubi kući od Olimpije 15 razlike? :lol:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.