HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

RođeniMostar
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post Postao/la RođeniMostar » 15 jan 2009, 21:59

Eagles je napisao/la:brate ja sam odgledao sve utakmice (90% uzivo a 100% na tv-u) pa znam o cemu pisem.I mi smo znali stelit kao i svi ostali klubovi ne samo u nas nego u svijetu,ali ove godine je Zrinjski igrom ostvario rezultat.
Potrazit cu snimke golova u Laktasima i u Mostaru protiv Zvijezde i ako ih nadjem poslat cu ti ih da se sam uvijeris.
Ma sve je to pošteno brato,ali sad...
Sutra kad jedan muslimanski osvoji ti ćeš reći da nije i podržavat ćeš mene !
Ali opet kad dođe red na Zrinjski ti ćeš reći da je sve ok !

Pošteno ili ne,naš ''prvak'' popuši 11 komada od jednog Partizana..pa toliko ti Milan nebi uvalio da je sve ok bilo oko prvenstva ali eto ! zasluženo ste bili prvaci !
Jedan Genk je triput jači od Partizana ali Genk ispadne od našeg prvaka a ovaj Partizan vas podere ko zvečku !
Pa Dudelange kad ste bili prvaci,olešiše vas kuhari ko djecu od 5 godina,a ti reci opet da je pošteno sve !
...kraj Neretve rođeni,mi smo raja iz Mostara...

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 15 jan 2009, 22:12

Brate ja zivot i nogomet uvijek pokusavam gledat realno.A to hrvat,musliman,srbin me ne zanima.Ja gledam covijeka kakav je a ne ko je.I ja bi volio da nam je konkurencija jaca ali sta ces.Uprava Zrinjskog se zalaze za udrugu premijer ligasa i prenose na tv i to ti sve govori.A Partizan pa boze moj.Klub koji ima 10 puta veci budzet od naseg i uz Dinamo je najbolji klub na Balkanu.A garantiram ti da bi i svi ostali klubovi iz Bih prosli slicno kao i Zrinjski.
(jednostavno svi napreduju samo mi stagniramo)
Ali niko ne spominje Vaduz (ti ces sad rec kakav vaduz ali taj klub ima budzet o kojemu nasi klubovi mogu samo sanjati i ako igra u Europi to znaci da je jedan od boljig klubova svoje lige,jel tako) koji smo dobili gore 2:1 a kuci 3:0 (ili smo i to mozda kupili),nitko ne spominje Bragu kojoj smo i vise nego dobro parirali.U portugalu su nam rukom dali gol i to su i njihovi mediji potvrdili,a u Mostaru smo vecinu utakmice bili bolji od njih.nedostajalo nam je malo sportske srece da prodjemo.A pogledaj gdje je Braga danas.

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 15 jan 2009, 22:17

Evo ti utakmice protiv Borca

Evo u Laktasima

Utakmicu protiv zvijezde ne mogu nac ali ako je nadjem postavit cu je

RođeniMostar
Kontakt:

Post Postao/la RođeniMostar » 15 jan 2009, 23:03

Bola nemoj bezze tražiti,95 % registrovanih na forumu će ti reći da je sve ovo šarena laža i da se zna ko će biti prvak ! ;)

antipolitika
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika » 15 jan 2009, 23:12

Vidovita Dzamila odgovori tko ce biti prvak ove godine?
I kad izgube i kad pobjede uvjek pjevamo Zrinjski volim te ,Zrinjski volim teeeeeee

antipolitika
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika » 15 jan 2009, 23:15

Kad ce vise na Velez doci red?Ja bi malo htio gledati i njih u Evropi kako ih kantaju pa zamisli tek njih kad im Orasje uvali 6 komada u ovoj kozijoj ligi ili tek leotar njih necu spominjat. :D
I kad izgube i kad pobjede uvjek pjevamo Zrinjski volim te ,Zrinjski volim teeeeeee

CharlieHarper
Kontakt:

Post Postao/la CharlieHarper » 15 jan 2009, 23:25

antipolitika je napisao/la:Kad ce vise na Velez doci red?Ja bi malo htio gledati i njih u Evropi kako ih kantaju pa zamisli tek njih kad im Orasje uvali 6 komada u ovoj kozijoj ligi ili tek leotar njih necu spominjat. :D
Kakva nam je drzava, takav je nam i Velez ****. Glupi prica o Velezu se treba maniti, ovaj danasjni Velez nije nazalost ni V od pravog starog Veleza, a zato nijedan danasnji BH klub nikada nece imati uspjeha ko sto je imao pravi Velez nekada. 2 Kupa Marsala Tita vrijede ko 50 BH titula u ovoj kozijoj ligi.
Zadnja izmjena: CharlieHarper, dana/u 15 jan 2009, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.
HOS.

RođeniMostar
Kontakt:

Post Postao/la RođeniMostar » 15 jan 2009, 23:28

antipolitika je napisao/la:Kad ce vise na Velez doci red?Ja bi malo htio gledati i njih u Evropi kako ih kantaju pa zamisli tek njih kad im Orasje uvali 6 komada u ovoj kozijoj ligi ili tek leotar njih necu spominjat. :D
Da se Velež deklariše kao muslimanski klub osvojio bi davno !

RođeniMostar
Kontakt:

Post Postao/la RođeniMostar » 15 jan 2009, 23:29

E ne bi ga spušili od Dudelanga pa da istrči na teren 8 igrača ! ;)

CharlieHarper
Kontakt:

Post Postao/la CharlieHarper » 15 jan 2009, 23:30

RođeniMostar je napisao/la: Da se Velež deklariše kao muslimanski klub osvojio bi davno !
Budimo realni buraz, iako nas Velez nije deklarisan kao cisti bosnjacki klub, u sustini i jest bas to. Pogledaj samo tko nam upravlja i gdje ide Velez s tim ljudima u upravi.
HOS.

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 15 jan 2009, 23:43

Meni je smijesno sto vi za svoje neuspjehe uvijek krivite Zrinjski.Pa za stanje u Velezu je kriva uprava,svako malo vam bace suplju,pa se onda vi ponadate,a uvijek isto.Cini mi se da imate dosta Usanovica u klubu.Samo pricaju,a nigdje nista.Evo nemogu da se ne sjetim one price o turniru koji se trebao igrati u veljaci pod bijelim brijegom.Ne mojte me krivo shvatit Ali Partizan nije dobro dosao u Mostar i svi znaju da to Mostaru netreba.Klub vam u problemima a uprava umijesto da pokusa stavit klub na zdrave noge oni pricaju neke nebuloze o turnirima.
Ja mislim da su i oni bili svjesni toga kada su slali dopis gradonacelniku,znali su da od toga nema nista ali su pokusali dignut tenzije.
A da ne spominjem sta je bilo prosle godine kad smo gostovali u Vrapcicima.Tada je vasa uprava dokazala da joj nije mjesto u jednom sportskom kolektivu.

CharlieHarper
Kontakt:

Post Postao/la CharlieHarper » 15 jan 2009, 23:49

Ponavljam opet, ova uprava i politicari koji vladaju s Velezom vode klub u propast i drugu ligu. Njihov je to uvjek cilj bio jer neodgovara SDA-u sto je Velez uvjek bio multinacionalni klub, pa su lijepo slozili zajednicku politiku s HDZ-om da se ukloni Velez. Zna se dobro da je rat sjebao Veleza, ali da nije do ove korumpirane uprave moglo bi stanje biti fakat malo bolje do sada. Kad je Dusko nudio juniore iz AEK-a na posudbu, odbijen je i htjeli su cash. Kad je Vaha htjeo da pomogne, opet su htjeli cash u dzep svoj. Uprava i ti seljaci sto vode Velez u propast mi se gade.
HOS.

RođeniMostar
Kontakt:

Post Postao/la RođeniMostar » 15 jan 2009, 23:52

Ne krivim ja Zrinjski za neuspjehe već za stadion samo !

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 15 jan 2009, 23:58

RođeniMostar je napisao/la:Ne krivim ja Zrinjski za neuspjehe već za stadion samo !
Pa Zrinjski nema nista s tim.I ja bi volio kad bi zajedno dijelili stadion.(Jednom sam procitao ulomak u kojem se Uprava Veleza zahvaljiva Zrinjskom na podrsci da se vrate na stadion,ne znam koliko je to tocno ali eto)
Da nam je normalnija situacija u gradu mislim da ne bi bilo problema ali ti cini mi se ne kontas da je grad podijeljen

antipolitika
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika » 15 jan 2009, 23:59

Stadion je gradski!krivi razjedinjen grad i islamizaciju,germanizaciju,kroatizaciju i sve ostale povjesne faktore koji su doveli do toga a najvise krivi nacizaim i komunizam. :D

RođeniMostar
Kontakt:

Post Postao/la RođeniMostar » 16 jan 2009, 00:00

Eagles je napisao/la:
RođeniMostar je napisao/la:Ne krivim ja Zrinjski za neuspjehe već za stadion samo !
Pa Zrinjski nema nista s tim.I ja bi volio kad bi zajedno dijelili stadion.(Jednom sam procitao ulomak u kojem se Uprava Veleza zahvaljiva Zrinjskom na podrsci da se vrate na stadion,ne znam koliko je to tocno ali eto)
Da nam je normalnija situacija u gradu mislim da ne bi bilo problema ali ti cini mi se ne kontas da je grad podijeljen
Ma ja ! inače vi ste pravo dobroćudni ! kad god nam treba vi pomognete ! de bola,nismo djeca !
ne interesuje me što je grad podijeljen ja hoću svoje ! ;)
I onda serete gdje vas smjeste u Vrapčiće,pa gdje bi vas trebali smjestiti ? Kraj nas ! pa pola vas se ne bi vratilo ccc

antipolitika
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika » 16 jan 2009, 00:03

a sta vi mislite da ste bolji od dudelangea? :D :roll: :?:
Svoje?
Gdje pise da je tvoje? :D

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 16 jan 2009, 00:03

Antipolitika evo ti jedne provijerene informacije o nesposobnosti uprave:
Hajduk je ostavio otvoren termin za odigravanje pripremne utakmice sa mostarskim Zrinjskim.Trebalo je samo da nasa uprava potvrdi utakmicu ali ona to nije ucinila,ne znam zasto ali ostali smo bez jedne velike promocije i kluba i navijaca.
Ajde rodjeni ne serendaj majke ti, hajde spavat vrijeme ti je!

antipolitika
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika » 16 jan 2009, 00:05

Hocu i ja sve one godine nazad u kojima je moj klub bio zabranjen i jednopartiski nametnut. :D

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 16 jan 2009, 00:08

Admin banaj ovog!Upropasti temu!

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.