Moderator/ica: GracanicaAA
U Gorazdu morate imate 13 igraca na terenu da bi dobiliGracanicaAA je napisao/la:Diablo55 je napisao/la:Danas pobjeda od 3:0, prije toga preodlična utakmica sa Olimpicom. Da li je Grbešić došo sebi pa počeo da radi svoj poso sa za koji je doveden ostaje nam da vidimo u sljedećem kolu gdje gostujemo Goraždu. Ako tu x izvučemo ili čak pobjedu možemo komotno reći da smo i više nego spremni za Premijer ligu. Kako se kaže da bi bio najbolji moraš pobijediti najboljeg.![]()
![]()
![]()
![]()
Reko si sve...
hahahahahahahahhaFKGRADAC je napisao/la:U Gorazdu morate imate 13 igraca na terenu da bi dobiliGracanicaAA je napisao/la:Diablo55 je napisao/la:Danas pobjeda od 3:0, prije toga preodlična utakmica sa Olimpicom. Da li je Grbešić došo sebi pa počeo da radi svoj poso sa za koji je doveden ostaje nam da vidimo u sljedećem kolu gdje gostujemo Goraždu. Ako tu x izvučemo ili čak pobjedu možemo komotno reći da smo i više nego spremni za Premijer ligu. Kako se kaže da bi bio najbolji moraš pobijediti najboljeg.![]()
![]()
![]()
![]()
Reko si sve...
Istina je7april je napisao/la:čujem da gubimo u goraždu 2-0 i mirza dobio crveni
Ma nek ide u PM odakle je i dosocesc4 je napisao/la:GRBESICU MARS IZ BRATSTVA![]()
De pustite ga bar još jedno gostovanje da odradiGracanicaAA je napisao/la:Ma nek ide u PM odakle je i dosocesc4 je napisao/la:GRBESICU MARS IZ BRATSTVA![]()
![]()
Ma goni ga vise u vraga vrazijeg. Ako mu brko sad ne uruci otkaz onda nece nikad.benzz je napisao/la:De pustite ga bar još jedno gostovanje da odradiGracanicaAA je napisao/la:Ma nek ide u PM odakle je i dosocesc4 je napisao/la:GRBESICU MARS IZ BRATSTVA![]()
![]()
![]()
a realno upozoravali su vas ljudi da on nije neki trener, šta je sa Ikanovića imal kake nafake od njeg??
Fudu kući vodiBrcko87 je napisao/la:Nije vam Fudo za sve kriv,,ne pravi se pita od...vi imate dosta limitiranu ekipu..
Pa lik nije spomenuo ekipu Gradine nego komentarise vasu jer najavljujete borbu za vrh, a ne mi.. a krivite trenera. S kakvom ekipom bogati? Jos i Smajlovic povrijedjen. Isto kao da ste United pa kontate do trenera sve..BLUTUD je napisao/la:Fudu kući vodiBrcko87 je napisao/la:Nije vam Fudo za sve kriv,,ne pravi se pita od...vi imate dosta limitiranu ekipu..Šta je onda sa vašom ekipom ako je naša limitirana,pitu pojo dabogda al u zvrkovima
Fudo ne igra al Fudo bira igrace (nadam se da mu je ovo bilo zadnji put). On ih trenira on ih priprema za utakmice on ih psihicki motivise itd itd. Dalje imao je pripreme i on je toliko strucan da je odbio da profesionalni kondicioni trener pripremi ekipu jer njemu to nije potrebno (pa nam igraci sad crknu u 70. minuti). Jesul igraci krivi majtore sto se u subotu igra utakmica a u petak na treningu koji bi trebao biti malo na dva gola cisto da se odradi trening oni rade sprinteve 2 sata ? I to je do nekog drugog ? E jest ti strucan taj Fudo kad on kaze da Bratstvo ko ni Barselona nema brze bekoveBenjo_AFC86 je napisao/la:Pa lik nije spomenuo ekipu Gradine nego komentarise vasu jer najavljujete borbu za vrh, a ne mi.. a krivite trenera. S kakvom ekipom bogati? Jos i Smajlovic povrijedjen. Isto kao da ste United pa kontate do trenera sve..BLUTUD je napisao/la:Fudu kući vodiBrcko87 je napisao/la:Nije vam Fudo za sve kriv,,ne pravi se pita od...vi imate dosta limitiranu ekipu..Šta je onda sa vašom ekipom ako je naša limitirana,pitu pojo dabogda al u zvrkovima
Jel Fudo igra?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
što si se ufatio tog smajlovića ko da je kakav igrač,jest bio prije 4-5 godina al sad je prosječan,ništa posebno nije pokazo od kako je došo u bratstvoBenjo_AFC86 je napisao/la:Pa lik nije spomenuo ekipu Gradine nego komentarise vasu jer najavljujete borbu za vrh, a ne mi.. a krivite trenera. S kakvom ekipom bogati? Jos i Smajlovic povrijedjen. Isto kao da ste United pa kontate do trenera sve..BLUTUD je napisao/la:Fudu kući vodiBrcko87 je napisao/la:Nije vam Fudo za sve kriv,,ne pravi se pita od...vi imate dosta limitiranu ekipu..Šta je onda sa vašom ekipom ako je naša limitirana,pitu pojo dabogda al u zvrkovima
Jel Fudo igra?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Tvoje informacije su pouzdane ko regres u fortuni....7april je napisao/la:kako imam info,šuša kerim i mirza od sutra su bivši igrači bratstva,ako ode trener oni ostaju sigurno
Ne znam samo odakle ti te informacije boze dragi,kakav bojkot ne znam od koga si to cuo,kad sam ja govorio da bratstvu ne ide sa ovim trenerom grbesicem jos sad kako cujem sudi se protiv bratstva 200% onda ne mozes bolje ocekivat,po meni treba dovestii drugog trenera i to je to jer bratstvo ima ekipu to mi niko ne moze reci da nema,pa ljudi dragi nije to tako lagano bojkotovat i kao sto **** rece od ovih pomenuti samo Šuša i moze bojkotovati da hoce jer covjek ne **** nikog boli ga ona stvar prisustvovo sam licno prije 5 ili 6 godina kad mu nacelnik daje platu šule uzeo i baci mu i kaze ne trebaju meni pare daj ovim strancima ja igram jer volim bratstvo i samo se okrenu i ode a ovi ostali koji dodju u bratstvo sa strane(timkov,kadric,salkic,sabic,musa) samo sto nisu dasi usli u š...ko nema niko svog stava od njih,znaci ovo za bojkot je cista laz PROVJERENO ali ako daso ne povuce kakve poteze sad znaci on ne smije otjerati grbesica i od bratstva nema nista.7april je napisao/la:kako imam info,šuša kerim i mirza od sutra su bivši igrači bratstva,ako ode trener oni ostaju sigurno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.