NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la GracanicaAA » 21 sep 2014, 17:27

Prvi gol na guzove :D :crazy:

FKGRADAC
Kontakt:

Post Postao/la FKGRADAC » 21 sep 2014, 20:26

GracanicaAA je napisao/la:
Diablo55 je napisao/la:Danas pobjeda od 3:0, prije toga preodlična utakmica sa Olimpicom. Da li je Grbešić došo sebi pa počeo da radi svoj poso sa za koji je doveden ostaje nam da vidimo u sljedećem kolu gdje gostujemo Goraždu. Ako tu x izvučemo ili čak pobjedu možemo komotno reći da smo i više nego spremni za Premijer ligu. Kako se kaže da bi bio najbolji moraš pobijediti najboljeg.
:clap: :clap: :clap: :clap:
Reko si sve... :thumbup:
U Gorazdu morate imate 13 igraca na terenu da bi dobili ;)

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 21 sep 2014, 20:40

FKGRADAC je napisao/la:
Diablo55 je napisao/la:Danas pobjeda od 3:0, prije toga preodlična utakmica sa Olimpicom. Da li je Grbešić došo sebi pa počeo da radi svoj poso sa za koji je doveden ostaje nam da vidimo u sljedećem kolu gdje gostujemo Goraždu. Ako tu x izvučemo ili čak pobjedu možemo komotno reći da smo i više nego spremni za Premijer ligu. Kako se kaže da bi bio najbolji moraš pobijediti najboljeg.
:clap: :clap: :clap: :clap:
Reko si sve... :thumbup:
U Gorazdu morate imate 13 igraca na terenu da bi dobili ;)
hahahahahahahahha :D

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 22 sep 2014, 08:25

Momci konacno digli formu, da li je trener poceo raditi svoj posao ili ne to ne znam ali znam da su konacno poceli igrati ;) Izgleda da nas je Kazlagic samo motivisao da igramo bolje ako je tako hvala mu :D

Sto se tice utakmice sa Braniteljem momci su to rutinski odradili, 3 lijepa gola , svi prilazi golu zatvoreni kod kuce i dalje bez primljenog gola , jedini problem na utakmici je bilo bespotrebno djeljenje kako zutih tako crvenih kartona od strane glavnog arbitra (i za Bratstvo i za Branitelj). Kako Grbesic pred kraj utakmice rece a i meni se cini ovaj sudac je imao spisak igraca sa po 2 kartona tako da u Gorazde idemo bez 5 standardnih prvotimaca... U tom susretu osim vec dugo povrijedenog Smajlovica nemamo Pantica,Mousse,Vehabovica i Pljevljaka... Bice tesko ali ja vjerujem da momci mogu konacno pobjediti na strani kad je najteze nadam se da ce bas tad proraditi i to bez pola ekipe ! Samo da sudenje ne bude za Gorazde kao protiv Mladosti DK ;) :D
www.nkbratstvogracanica.com

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 27 sep 2014, 15:14

Ajmo po pobjedu rece Riki :wave:

7april
Kontakt:

Post Postao/la 7april » 27 sep 2014, 15:55

čujem da gubimo u goraždu 2-0 i mirza dobio crveni

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 27 sep 2014, 16:02

7april je napisao/la:čujem da gubimo u goraždu 2-0 i mirza dobio crveni
Istina je :facepalm: :facepalm:

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 27 sep 2014, 16:26

GRBESICU MARS IZ BRATSTVA :!: :guz:

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 27 sep 2014, 16:29

cesc4 je napisao/la:GRBESICU MARS IZ BRATSTVA :!: :guz:
Ma nek ide u PM odakle je i doso :twisted: :twisted:

benzz
Kontakt:

Post Postao/la benzz » 27 sep 2014, 19:22

De pustite ga bar još jedno gostovanje da odradi :)

a realno upozoravali su vas ljudi da on nije neki trener, šta je sa Ikanovića imal kake nafake od njeg??
SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 27 sep 2014, 19:25

benzz je napisao/la:
De pustite ga bar još jedno gostovanje da odradi :)

a realno upozoravali su vas ljudi da on nije neki trener, šta je sa Ikanovića imal kake nafake od njeg??
Ma goni ga vise u vraga vrazijeg. Ako mu brko sad ne uruci otkaz onda nece nikad.

Ikan na pocetku nije igrao dobro ali od one utakmiceu Srebreniku je sjajan :D

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 27 sep 2014, 19:38

Nije vam Fudo za sve kriv,,ne pravi se pita od...vi imate dosta limitiranu ekipu..
OFK Gradina Srebrenik

BLUTUD
Kontakt:

Post Postao/la BLUTUD » 27 sep 2014, 21:42

Brcko87 je napisao/la:Nije vam Fudo za sve kriv,,ne pravi se pita od...vi imate dosta limitiranu ekipu..
Fudu kući vodi :guz: Šta je onda sa vašom ekipom ako je naša limitirana,pitu pojo dabogda al u zvrkovima :puke:

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Re: Odg: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 28 sep 2014, 11:21

BLUTUD je napisao/la:
Brcko87 je napisao/la:Nije vam Fudo za sve kriv,,ne pravi se pita od...vi imate dosta limitiranu ekipu..
Fudu kući vodi :guz: Šta je onda sa vašom ekipom ako je naša limitirana,pitu pojo dabogda al u zvrkovima :puke:
Pa lik nije spomenuo ekipu Gradine nego komentarise vasu jer najavljujete borbu za vrh, a ne mi.. a krivite trenera. S kakvom ekipom bogati? Jos i Smajlovic povrijedjen. Isto kao da ste United pa kontate do trenera sve..

Jel Fudo igra?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 28 sep 2014, 11:29

Pa, činjenica je da Bratstvo ove sezone ima jaču ekipu nego prošle, a znamo kako se igralo i stajalo na tabeli veći dio sezone (kraj sezone nema veze sa zelenim terenom - odnosi se na cijelu ligu), iako je konkurencija bila neuporedivo jača. Znači, ne može biti do igrača nikako.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 28 sep 2014, 11:44

Benjo_AFC86 je napisao/la:
BLUTUD je napisao/la:
Pa lik nije spomenuo ekipu Gradine nego komentarise vasu jer najavljujete borbu za vrh, a ne mi.. a krivite trenera. S kakvom ekipom bogati? Jos i Smajlovic povrijedjen. Isto kao da ste United pa kontate do trenera sve..

Jel Fudo igra?

Fudo ne igra al Fudo bira igrace (nadam se da mu je ovo bilo zadnji put). On ih trenira on ih priprema za utakmice on ih psihicki motivise itd itd. Dalje imao je pripreme i on je toliko strucan da je odbio da profesionalni kondicioni trener pripremi ekipu jer njemu to nije potrebno (pa nam igraci sad crknu u 70. minuti). Jesul igraci krivi majtore sto se u subotu igra utakmica a u petak na treningu koji bi trebao biti malo na dva gola cisto da se odradi trening oni rade sprinteve 2 sata ? I to je do nekog drugog ? E jest ti strucan taj Fudo kad on kaze da Bratstvo ko ni Barselona nema brze bekove :roll: Prosle godine ekipa derala a bila je slabija od ove dosta i sad su samo dovedeni igraci gdje je "skripalo" i nije bilo zamjena i on to ne zna uklopit, znaci do njega je. Ja ni jedan trening nisam vidio da rade sta s loptom da uigraju kakav korner , kakav prekid , kakvu transformaciju u kontru il kod izgubljene lopte nego samo trcanje trcanje i trcanje tako da sa ovim trenerom mi jedino mozemo osvojit kakvo Atletsko natjecanje nista drugo. :nene:

7april
Kontakt:

Post Postao/la 7april » 28 sep 2014, 14:38

kako imam info,šuša kerim i mirza od sutra su bivši igrači bratstva,ako ode trener oni ostaju sigurno

7april
Kontakt:

Post Postao/la 7april » 28 sep 2014, 14:44

Benjo_AFC86 je napisao/la:
BLUTUD je napisao/la:

Jel Fudo igra?

što si se ufatio tog smajlovića ko da je kakav igrač,jest bio prije 4-5 godina al sad je prosječan,ništa posebno nije pokazo od kako je došo u bratstvo

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 28 sep 2014, 15:15

7april je napisao/la:kako imam info,šuša kerim i mirza od sutra su bivši igrači bratstva,ako ode trener oni ostaju sigurno
Tvoje informacije su pouzdane ko regres u fortuni.... :rol: :rol: ...od navedene trojice samo Šuša bio mogo bojkotovat jer ga boli ona stvar,,Kerim kad je dobi nogu nema koga nije zvao i molio da se vrati,,,golmana ne računam njemu fali daska u glavi,,,,, :lol: :lol:

Sve u svemu dolazi Igman prilika da romatičari ,pardon keramičari poprave nišanske sprave,,a onda u Lukavcu akobogda još jedna nula,,,,

ado78
Kontakt:

Post Postao/la ado78 » 28 sep 2014, 15:56

7april je napisao/la:kako imam info,šuša kerim i mirza od sutra su bivši igrači bratstva,ako ode trener oni ostaju sigurno
Ne znam samo odakle ti te informacije boze dragi,kakav bojkot ne znam od koga si to cuo,kad sam ja govorio da bratstvu ne ide sa ovim trenerom grbesicem jos sad kako cujem sudi se protiv bratstva 200% onda ne mozes bolje ocekivat,po meni treba dovestii drugog trenera i to je to jer bratstvo ima ekipu to mi niko ne moze reci da nema,pa ljudi dragi nije to tako lagano bojkotovat i kao sto **** rece od ovih pomenuti samo Šuša i moze bojkotovati da hoce jer covjek ne **** nikog boli ga ona stvar prisustvovo sam licno prije 5 ili 6 godina kad mu nacelnik daje platu šule uzeo i baci mu i kaze ne trebaju meni pare daj ovim strancima ja igram jer volim bratstvo i samo se okrenu i ode a ovi ostali koji dodju u bratstvo sa strane(timkov,kadric,salkic,sabic,musa) samo sto nisu dasi usli u š...ko nema niko svog stava od njih,znaci ovo za bojkot je cista laz PROVJERENO ali ako daso ne povuce kakve poteze sad znaci on ne smije otjerati grbesica i od bratstva nema nista.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.