KK Crvena Zvezda
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: KK Crvena Zvezda Beograd
Besmisleno gomilanje igrača, sad Blažič za kog je i obeštećenje plaćeno neće imati ni 20 minuta po utakmici. O tome da ostajemo smrt za svakog mladog igrača i da ne pričamo.
Za vanjsku liniju da, ali Mitrović i teic će dobiti minutažubraoolyo je napisao/la:Besmisleno gomilanje igrača, sad Blažič za kog je i obeštećenje plaćeno neće imati ni 20 minuta po utakmici. O tome da ostajemo smrt za svakog mladog igrača i da ne pričamo.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Prvenstveno mislim na našu školu jer se u klubu stalno diče sa njom. Mitrović je došao iz Hemofarma gdje je već imao neko seniorsko iskustvo pa je opet presjedio jednu sezonu gdje je bio treća opcija iza Savovića i Subotića. Vidjećemo koliko će Tejić dobiti minuta jer će doći još jedan visoki igrač, ali u svakom slučaju ovo je četvrta sezona od dolaska Čovića a promocija mladih igrača je nikakva.
Ne znam zasto si napisao to da Blazic nece igrati ni 20 minuta, kada to ne zavisi od Jovica. Jovic je doveden da igra pleja, tj. da bude rezervna opcija Vilijamsu.. i jedini koji ce tu ispusiti jeste Rebic. Rotacija na dvojci ce biti standardna gdje ce igrati Blazic, Dzenkins i Lazic.. sto znaci da ce Jaka biti starter.
Jovic je kao i Simonovic, ako mu das finu ulogu rezerviste pokazace se dobro.. Medjutim ako silom prilika kao Simon bude morao preuzeti stvar u svoje ruke bice velika pljuvacina po njemu.
Jovic je kao i Simonovic, ako mu das finu ulogu rezerviste pokazace se dobro.. Medjutim ako silom prilika kao Simon bude morao preuzeti stvar u svoje ruke bice velika pljuvacina po njemu.
Dolaskom Jovića Dženkins će vjerovatno igrati samo beka (dok bi sa Rebićem povremeno mijenjao M Willa) a znatno je kvalitetniji i konstantniji igrač od Blažiča. On i Jaka će gušiti jedan drugoga a ovaj prvi mi tu izgleda kao da će se lakše izboriti za svoje mjesto.dscile je napisao/la:Ne znam zasto si napisao to da Blazic nece igrati ni 20 minuta, kada to ne zavisi od Jovica. Jovic je doveden da igra pleja, tj. da bude rezervna opcija Vilijamsu.. i jedini koji ce tu ispusiti jeste Rebic. Rotacija na dvojci ce biti standardna gdje ce igrati Blazic, Dzenkins i Lazic.. sto znaci da ce Jaka biti starter.
Napokon cemo moci vidjeti kako ekipa izgleda, jer su do sada utakmice bile zatvorenog tipa a turnir u Francuskoj nije prenosen na TVu.
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
Gleda li ko meč protiv CSKA?
http://www.navidiku.rs/tv-uzivo/sport-klub" onclick="window.open(this.href);return false;Gleda li ko meč protiv CSKA?
Papalukas je napisao/la:http://www.navidiku.rs/tv-uzivo/sport-klub" onclick="window.open(this.href);return false;Gleda li ko meč protiv CSKA?
Znam,znam,gledo sam
Nije bila losa utakmica juce, prvi put sam gledao Zvezdu ove sezone i deluje korektno na prvi pogled.Inace...Nova sezona ABA lige počinje zvanično 3. oktobra, utakmicom između Crvene zvezde i novog člana lige, Levskog iz Sofije.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
[quote="Tribalian"]Nije bila losa utakmica juce, prvi put sam gledao Zvezdu ove sezone i deluje korektno na prvi pogled.Inace...Nova sezona ABA lige počinje zvanično 3. oktobra, utakmicom između Crvene zvezde i novog člana lige, Levskog iz Sofije.[/quote
Znaš li ko je crnac u CSKA sinoć,devetku nosio?
Aaron Jackson, on im je bio najefikasniji ili jedan od najefikasnijih.filip13 je napisao/la:
CRVENA ZVEZDA – FENERBAHČE 66:75
/17:19, 19:22, 16:18, 14:16/
ZVEZDA: Mitrović 17, Blažič 5, Vilijams 2, Dangubić 2, Marjanović 15, Tejić 13, Cirbes 2, Dženkins 5, Rebić 3, Kalinić 2.
FENERBAHČE: Erden 10, Veseli 13, Hikman 6, Gadlok 9, Četin, Preldžić 5, Žorić 12, Mahmutoglu 3, Sipahi 2, Bjelica 10, Savaš, Bogdanović 3.
Aaron Jackson, on im je bio najefikasniji ili jedan od najefikasnijih.Tribalian je napisao/la:filip13 je napisao/la:
Nije Jackson,ovaj je pod košem igrao,možda je osmicu nosio ako je jackson devetku
Demetris Nicholsfilip13 je napisao/la:Aaron Jackson, on im je bio najefikasniji ili jedan od najefikasnijih.Tribalian je napisao/la:filip13 je napisao/la:
Nije Jackson,ovaj je pod košem igrao,možda je osmicu nosio ako je jackson devetku
Sutra u 14:45 igramo protiv Efesa, SK1.
Blue is the colour, football is the game
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
Da probamo jednu da dobijemo na ovom turniru.DejaNMG je napisao/la:
Demetris Nichols
Sutra u 14:45 igramo protiv Efesa, SK1.
Porazi od CSKA i Fenerbahce Ulkera , ali realno receno ovo ne izgleda lose, naprotiv.
Demetris NicholsDejaNMG je napisao/la:Aaron Jackson, on im je bio najefikasniji ili jedan od najefikasnijih.Tribalian je napisao/la:filip13 je napisao/la:
Sutra u 14:45 igramo protiv Efesa, SK1.[/quote]
E hvala ti,i on i Hines ispod dva metra
Ovo je smesno. Efes evropski No 1 
Bobija su ili fotošopirali ili ukopali 20ak cm u zemlju. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.