pa nije mu ni zivotna zelja da ga prave budalom, da igra za sicu, i da mu navijaci zvizde svaki put kad kiksaju utakmicuSveti je napisao/la:Jok eto, došao jer je uvijek htio da igra sa de geom, to mu je životna želja bila
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Policeman je napisao/la: glupa je rasprava tako da nema smisla nastavljati
Pa kakva ce bit Boga ti ako si ti ukljucen u nju?
Ako to uopste mozemo nazvati rasparavom.
Moderacija sankcionisite ovu trolcinu.
nema potrebe za sankcijama idem s teme, kad god sam u pravu zovete moderaciju POZDRAV za moj zadnji post ovdjeDzoni je napisao/la:Policeman je napisao/la: glupa je rasprava tako da nema smisla nastavljati
Pa kakva ce bit Boga ti ako si ti ukljucen u nju?
Ako to uopste mozemo nazvati rasparavom.
Moderacija sankcionisite ovu trolcinu.
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Čuj upravu
nije on igrao za sicu, a zviždali su mu jer je bio jedan od najveći hladijajatora uz benzemu dakako, sve do Zadnje polusezone kad se probudio.
Kao glavni argument njegova odlaska navodili ste kako želi da igra na svojoj prirodnoj poziciji, sad kad smo vidjeli da to nije istina, opleli ste po parama. Kad trci za parama i treba da igra u Timu koji ne igra Evropu, a kako je krenulo neće ni sljedece. Plaćenik obični.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Kao glavni argument njegova odlaska navodili ste kako želi da igra na svojoj prirodnoj poziciji, sad kad smo vidjeli da to nije istina, opleli ste po parama. Kad trci za parama i treba da igra u Timu koji ne igra Evropu, a kako je krenulo neće ni sljedece. Plaćenik obični.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
naprijed rejal
- madridiSta7
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false; LIKE LIKE LIKE !
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Gledaj Arbeloe.

- tyler durden
- Kontakt:
Sutra Keylor brani.

- tyler durden
- Kontakt:
Furaju se na Allianz Arenu.Mozambik je napisao/la:Abu Dhabi Santiago Bernabeu za ovo ispod:
Po meni realna cijena.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Znaci dolazi novi Xabi iz Liverpoola...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
najjaci su mi ovi sto se iz ove nase divne mile sjekiraju za finansije real madrida
.. koga ba boli **** kad smo osudjeni na stanice, duljevice, zakarice a oni nek igraju i sto se mene tice trose milijarde na igrace, ja sam njihov simpatizer i sto se mene tice hocu da gledam samo najbolje
nek prica ko sta hoce ovaj mali kolumbijac ce bit igracina za koju godinu..
nek prica ko sta hoce ovaj mali kolumbijac ce bit igracina za koju godinu..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Već jeste.Ajzea je napisao/la:nek prica ko sta hoce ovaj mali kolumbijac ce bit igracina za koju godinu..
Za koju godinu će biti Zlatna lopta.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
ti si to bolje opisaoClutch je napisao/la:Već jeste.Ajzea je napisao/la:nek prica ko sta hoce ovaj mali kolumbijac ce bit igracina za koju godinu..
Za koju godinu će biti Zlatna lopta.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
eto sutra mozete igrati ps2
prvi je lazo sto je u zelji igro..rambo16 je napisao/la:Drugi najbolji napadač u povijesti.
prvi Di Stefani a Benzema je 666-ti od 100-tinjak od kad klub postoji, til 500-tinjak mjeste tek treba da se popuni do 2500-2550., prosto je nedodirljiv.rambo16 je napisao/la:Drugi najbolji napadač u povijesti.
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.