Postujem te kao starijeg momka, i vjerovatno znas mnogo nase raje, ali ja ti garantujem da u Zenici niko nije lupao izloge kad je bio taj slucaj s rahmetli Anerom. Ja sam licno u Zenici s komsijom bio kada su nas poslije tekme poceli gadjati svim i svacim iz nekih ulicica i sve do auta, a drotovi su nas drzali skupljene ko glinene golubove da nam rade sta hoce. Taj komsija vise nikad nije pogledao utakmicu nase lige, i ne vjerujem da ce vise. Bomba je bacena poslije i tada je vec bilo jasno da nema nista od kodeksa i casti i da je sve otislo gdje ne treba.SaltCityAttack je napisao/la:ako cemo objektivno hajde svi mi salimo Puljica i Kasapovica ipak to su braca s tribine..ja ih zalim, ali ako cemo objektivno ti su momci izgubili zivot zbog cega ?.. otisao si tamo uzenicu lupali one izoge, bacali bombe na djecije igraliste ebiga .. u Sirokom necu ni da pricam .. .. ali eto rahmet im dusi neka zive vjezno u duhu nas navijaca, ali vazda se nesto branit trazit krivicu drugih za svoje poostupke pa ne moze braco nema smisla.. dosli na stadion juce i pale baklje bacaju na obicne gledaoce penzijonere i opet ista prica dirali nam Markale
.
Pa sto niko ne postavi sliku onih pitara sto ispred kombija dizu 3 prsta?.. da oni nisu cenici, ali je citava Zenica zbog onog jednog napacenog zenicana.. pa bombe na djecije igraliste i td i td..ma bravooo objektivnost na nivou uvjek nema dalje .
'
hajmoi bilo proslo cestitke Zelji na pobjedi
Znas i sam kakve su sve najave dolazile iz Tuzle vec dvije godine za ovu utakmicu. Ja ti garantujem da je vise od pola "Manijaka" doslo samo jer se proculo da ce biti neki belaj. Naravno, belaja nije bilo, ali ti momci nisu bezveze dosli pa su rijesili da ga naprave. Da nije bilo svih tenzija koje ste vi poceli dizati dosla bi normalna ekipa od 200 momaka i odradila gostovanje kao i svako drugo. Meni je zao sto se sve ovo desilo, nisam nikada bio za nasilje, bar ne ovako, ako neko hoce da se tuce i dokazuje pravac livada i poubijate se. Ovdje niko nije nevin i to niko ne moze osporiti.
Jedini problem je infrastruktura na stadionu, to bi ovakve probleme rijesilo, ali sta mozemo kada savez boli karna za ovu ligu. Moj Zeljo prvi neka ispadne iz lige ako ne moze obezbjediti tampon zonu izmedju navijaca dva kluba i dovidjenja. Pozdrav za ovu normalnu raju iz Tuzle, ako je i ima poslije svega sto je bilo izmedju nas.