FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Scarpini
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Scarpini » 21 sep 2014, 22:42

Kak nismo zasluzili ponisten cist gol, igra jest losa bila , ali sta su i oni uradili poklonili smo im gol, i to sto su pogodili precku i prijetili po bokovima nasoj odbrani koja je bila pravo nesigurna sigurno zbog uzdrmanog vidica, i da smo izgubili ili pobjedili opet ce nam mazari ostat na klupi pa tak da je to sad i nevazno, losa pravo losa partija pojedinaca previse soliranja manjak timske igre..svi gladni dokazivanja ali to rade na pogresan nacin.
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 21 sep 2014, 22:44

de Siamo izvuci mi negdje Guarinov passing accuracy včrs... bas me zanima
#SuningOUT

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 21 sep 2014, 22:45

A jbm ti fudbal sta je to Mazzarri kriv veceras ?

Jel igramo s dva napadaca ? Jel napravio dobre izmjene ? Kova vjerovatno nije vise mogao. I ja prvi jbem kad treba al fakat ovo veceras nije bilo do njega.

Yuto uzasan. Nemanja napravi nevjerovatnu gresku. Nagatomo katastrofa i ne bi trebao vidjet prve postave neko vrijeme. Icardi i Osvaldo bez ikakvog ucinka. Hernanes nastavio s ocajnim utakmicama i zasluzeno je ostao na klupi.

Guaro je jedini nesto pokusavao. I normalno je da napravi pokoju gresku. Al sve ozbiljnije je krenulo od njega. Bezveze ga se pljuje takodje.

Idemo dalje. :arrow:
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 21 sep 2014, 22:46

Popišam se i na sebe i na ovaj tiket svoj :plac:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 21 sep 2014, 22:55

Sad je jasno da ćemo mi teško doći i do tog 3. mjesta :( . Ovo je ista ona (ne)igra iz većeg dijela proše sezone. Pa **** Palermo će se boriti za opstanak i mi onoliko se mučimo u ofanzivi, i ona 2 čista gola što su nam poništena su bili nakon prekida dakle ni one nisu plod neke izigrane akcije. Kad vidim kako Roma igra efektno, pa oni pa pola snage rješavaju ovakve utakmice, i mi smo to rutinski rješavali dok smo bili jaki a sad smo oni pravi-pravcati klub iz druge razine u Italiji (nakon onih najboljih Jubeta i Rome). Jedino što je bilo pozitivno je što je Mazzari stvarno išao ovdje na pobjedu pa smo utakmicu završili sa 3 napadača ali džaba kad ne zna organizovati igru. Taj levat zna samo postavit odbranu a za napad ako šta Kova smisli dobro i jest .

Igrači su bili loši, ali je jedan od onih najmanje loših svakako Guarin i nemojte čovjeka džabe napadat.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 21 sep 2014, 22:58

Drug nikad vise nemoj igrat Inter na kladionici, ovo nek ti bude lekcija..ja sam svoju davno naucio

A evo sad mogu odgovorno tvrdit da sve dok nam Guarin igra u vezi od nase igre nema nista..istina je sto je @Yuto reko, sve ozbiljno je od njega polazilo al covjek bez lopte ne mrda guzicom..ako se vezni igrac nece otkrivat i pomagat kolegama u vezi citava postavka pada u vodu. Napadaci su odma odsjeceni, zato nista veceras ne krivim Icardija. On je imo samo JEDNU upotrebljivu loptu i momak je dao gol. Sad sto su sudije takve kakve su i sto je ponisten nije on kriv. Osvaldo je bio uzasan, dosta gresaka u predaji lopte jedina dobra stvar udarac glavom na kraju utakmice. Ono sto je trebo da radi je da se dosta krece i time da otvara prostor za Icardija al on to veceras nije radio.

Hernanes iako lose igra opet je korisniji za tim nego Guarin, jer dzaba nama njegovi sutevi i neki pokusaji kad osim toga trpi citava igra. Kad Hernanes igra sa Kovacicem protok lopte je brzi i tako da napadaci imaju vise prostora. Guarin dok primi loptu, pa dok trzne igraca sa onih svojih 100 kila pa se okrene ovi postavili citavu odbranu i jedino sto mu ostaje je nabit il izgubit

Kovacic s obzirom na to da je igro sa Guarinom dobar, uspio nas je spasit katastrofe.

Bekovi nepostojani, malo je Dodo popravio situaciju kad je uso al nije bio dovoljan.

Odbrana ovaj put nesigurna, vjerovatno uzdrmana Vidicevom greskom. Siguran sam da bi ovo dobili da se Vidic nije onako za*ebavo
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 21 sep 2014, 23:00

gaston je napisao/la:Popišam se i na sebe i na ovaj tiket svoj :plac:
Jesam ti rekao da nece proć :mrgreen: Ma cim sam sastav vidio odmah mi je bilo muka.Samo Mazzarri mijenja ekipu koja dobije 7-0 i to tako da najboljeg (i jedinog koji zapravo išta vrijedi) beka ostavi na klupi i stavlja Guarina ispred Hernanesa nakon dvije solidne utakmice.Nikad mi ispred Brazilca ne bi mogao igrat jer je Profeta 10 puta pouzdaniji igrač.

@Jericho
79%.

C'e_solo_l'Inter
Kontakt:

Post Postao/la C'e_solo_l'Inter » 21 sep 2014, 23:00

Mislim da bezveze napadate Guarina veceras, mislim da je bio jedan od najboljih i pored dosta gresaka..Veceras nikako ne moze u istu recenicu sa Maurom i Osvaldom, jesu li oni dosli uopste na utakmicu..Hernanes isto los, ali mislim da pri kraju utakmice niko nije znao sta tacno igra..Andrea je pri kraju utakmice umro, on se jedva kretao..Sta reci tek za Yuta osim katastrofa..Vidic na pocetku napravio veliku gresku ali kasnije jedan od boljih..Ono sto me pravo brine kako Juan brzo kupi zute kartone, nekad zbog pravo glupih faulova..Sudijama, posebno onom celavom pomocnom sjetim cijele familije..Na kraju smo opet mogli do gola, ali Sorentino fenomenalno odbrani. Mislim da je on cak navijac Intera, mozda se i varam..

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 21 sep 2014, 23:03

prve tri ekipe u italiji i u ovoj godini su iste,,,jasno je to ko dan :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:

C'e_solo_l'Inter
Kontakt:

Post Postao/la C'e_solo_l'Inter » 21 sep 2014, 23:07

farukzidane je napisao/la:prve tri ekipe u italiji i u ovoj godini su iste,,,jasno je to ko dan :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:
Iako znam da si ovdje samo da trolas, po cemu to zakljucujes da ce Napoli biti treci? Mozda i hoce, ali mislim puno teze nego prosle godine.

Vasa Ladacki
Kontakt:

Post Postao/la Vasa Ladacki » 21 sep 2014, 23:09

Vasa Ladacki je napisao/la:Na kakvim je Macari drogama danas bio, samo bog zna.. Haj što je počeo sa 2 napadača, al' izmjena Rodrigo-Dodo me je oborila s' nogu. :mrgreen:
Vrhunska tekma, samo se nadati da nije kao prošle sezone. Trpanje ovih jadova, pa onda nula slijedeće 2-3 tekme.
Kova-Icardi maestralni, Medel zvijer je.bena, ostali odlični.
Deja vu.

Što kaže komentator na areni, ako nisu u stanju napraviti ozbiljnu šansu prosječnoj ekipi, što je Palermo svakako, onda nemaju šta tražiti u prva 3-4 mjesta u ligi.
Jednostavno, igra za kur.ac. Opet se vidim spominju sudije, koji su odradili svoj posao odlično. Nismo zakinuti ni za šta.
Nekad za pobjedu treba i doza sreće, večeras je nisu ni zaslužili, tako da bod je k'o Maglić.

P.S. Yuto ako nakon večeras vidi prve postave do kraja godine, Macariju treba objesiti za muda. Ne mogu da vjerujem da Dodo sjedi na klupi, grob te je.bo.
Nama je Željo svetinja jedina.

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 21 sep 2014, 23:10

C'e_solo_l'Inter je napisao/la:
farukzidane je napisao/la:prve tri ekipe u italiji i u ovoj godini su iste,,,jasno je to ko dan :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:
Iako znam da si ovdje samo da trolas, po cemu to zakljucujes da ce Napoli biti treci? Mozda i hoce, ali mislim puno teze nego prosle godine.
vama samo ako se nepise kako vam odgovara onda je trolanje,,,reci mi samo koliko je ova moja recenica ne istinita,,,jedino sto je tacno je da ce napoli potesko ove sezone doci do tog treceg,,,ali realno,,,jaci su i od vas i od milana,

C'e_solo_l'Inter
Kontakt:

Post Postao/la C'e_solo_l'Inter » 21 sep 2014, 23:13

farukzidane je napisao/la:
C'e_solo_l'Inter je napisao/la:
vama samo ako se nepise kako vam odgovara onda je trolanje,,,reci mi samo koliko je ova moja recenica ne istinita,,,jedino sto je tacno je da ce napoli potesko ove sezone doci do tog treceg,,,ali realno,,,jaci su i od vas i od milana,
Mislio sam na tvoje prijasnje postove. Obicno se na ovoj temi pojavljujes kad Inter izgubi.

IlGuerriero
Kontakt:

Post Postao/la IlGuerriero » 21 sep 2014, 23:15

Inter, Milan, Fiorentina i ovaj Napoli su u pet deka, mišljenja sam da će biti neizvjesno ko će do kraja biti treći, svima dajem po 25 % šansi.

C'e_solo_l'Inter
Kontakt:

Post Postao/la C'e_solo_l'Inter » 21 sep 2014, 23:15

Vasa Ladacki je napisao/la:
Vasa Ladacki je napisao/la:Na kakvim je Macari drogama danas bio, samo bog zna.. Haj što je počeo sa 2 napadača, al' izmjena Rodrigo-Dodo me je oborila s' nogu. :mrgreen:
Vrhunska tekma, samo se nadati da nije kao prošle sezone. Trpanje ovih jadova, pa onda nula slijedeće 2-3 tekme.
Kova-Icardi maestralni, Medel zvijer je.bena, ostali odlični.
Deja vu.

Što kaže komentator na areni, ako nisu u stanju napraviti ozbiljnu šansu prosječnoj ekipi, što je Palermo svakako, onda nemaju šta tražiti u prva 3-4 mjesta u ligi.
Jednostavno, igra za kur.ac. Opet se vidim spominju sudije, koji su odradili svoj posao odlično. Nismo zakinuti ni za šta.
Nekad za pobjedu treba i doza sreće, večeras je nisu ni zaslužili, tako da bod je k'o Maglić.

P.S. Yuto ako nakon večeras vidi prve postave do kraja godine, Macariju treba objesiti za muda. Ne mogu da vjerujem da Dodo sjedi na klupi, grob te je.bo.
I kod ponistenog gola Ikardiju?

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 21 sep 2014, 23:18

Ljudi ba j*bo vas Guarin..nije on j*beni Cassano da ima pravo se setkat citavu utakmicu, jer ovaj za razliku od Guarina ce 100% upisat asistenciju ili dati gol..a od Guarina nemas sta ocekivat jer mu je igra sa loptom malo manje ocajna nego sto mu je igra bez nje

Ona dva prekida sto je izveo ne racunam, jer nisu vrijedna da nam igra trpi citavu utakmicu, a i Hernanes sigurno ne bi losije ubacio
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 21 sep 2014, 23:19

Istina je to da je Guarin bio još i jedan od boljih veceras,ali i ja mislim da je ključ u ovom što je arminz napisao:
arminz je napisao/la:A evo sad mogu odgovorno tvrdit da sve dok nam Guarin igra u vezi od nase igre nema nista..istina je sto je @Yuto reko, sve ozbiljno je od njega polazilo al covjek bez lopte ne mrda guzicom..ako se vezni igrac nece otkrivat i pomagat kolegama u vezi citava postavka pada u vodu. Napadaci su odma odsjeceni, zato nista veceras ne krivim Icardija. On je imo samo JEDNU upotrebljivu loptu i momak je dao gol. Sad sto su sudije takve kakve su i sto je ponisten nije on kriv.
...
Hernanes iako lose igra opet je korisniji za tim nego Guarin, jer dzaba nama njegovi sutevi i neki pokusaji kad osim toga trpi citava igra. Kad Hernanes igra sa Kovacicem protok lopte je brzi i tako da napadaci imaju vise prostora. Guarin dok primi loptu, pa dok trzne igraca sa onih svojih 100 kila pa se okrene ovi postavili citavu odbranu i jedino sto mu ostaje je nabit il izgubit
Jednostavno s Guarinom igra nikako ne funkcionira i uvijek se sve svodi na nekakve individualne pokušaje.Mazzarri je tu fulao što ga je stavio od prve.Ne znam čime je to zaslužio...istina da je Hernanes 1.pol.protiv Torina (pa čak i Sassuola bio dosta lošiji od ostalih),ali u drugom je redovito dizao igru i preuzimao odgovornost,ali ne onako kako to Guarin radi...da uzme loptu i sa 25m opali šut ili ide dribling kroz trojicu nego pametnom igrom.Pouzdaniji je igrač,više pomaže u defanzivi,bolji kod prekida,bolji šut i dribling od Guarina,a i njega se isplati čekat da digne formu dok od Guarina znamo da nema ništa i koji mu je maksimum.

Mazzarri se nije puno promijenio od prošle sezone i ako se ovako nastavi 4.mjesto je maksimum kao što sam pisao prije sezone.Ali opet...moguće je da i Napoli,Milan i Fiorentina budu jednako očajni (što za sada i jesu) pa bude ovo sve gusto do kraja u borbi za 3.mjesto.U srijedu je Atalanta i to se mora pobijedit.Gostovanja još nekako,ali ako neće dobivat utakmice na Meazzi protiv takvih ekipa 3.mjesto mogu odmah sada prekrižit.

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 21 sep 2014, 23:22

Mislio sam na tvoje prijasnje postove. Obicno se na ovoj temi pojavljujes kad Inter izgubi.[/quote]

nije ti tacna konstatacija,,,svratim ja ponekad,,ne cesto u zadnje vrijeme jer nije bilo lige,,,a sada cu biti cesci,,,pratim samo vasu realnost ili ne realnost,,, u postovima,,,naravno

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 21 sep 2014, 23:23

Slabo se pokazuje Vidić ..
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 21 sep 2014, 23:26

arminz je napisao/la:On je imo samo JEDNU upotrebljivu loptu i momak je dao gol.
Oba poništena gola su nakon njegovih odličnih centaršuteva, a i u zadnjoj minuti je odlično proigrao Osvalda kojem je Sorentino majstorski odbranio. Dakle, sve što je valjalo na ovoj utakmici od Inter je krenulo od Guara i ako ćemo već pljuvat hajmo počet po redu a ne uvijek od ovog jadnog dežurnog krivca. Kova nije imao svoju noć, slabo je razigravao; Herna kada je ušao također ništa nije pokazao (kao što nas je navikao u zadnje vrijeme). Nek smo mi prodali Ricky-ja, šta će nama kreativni vežnjak kad ih imamo čak dvojicu (ako ne ubrajamo Guara tu).
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.