Vels - BiH / BiH - Belgija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Šta očekujete od ovog dvomeča:

6b
54
15%
4b
75
21%
3b
43
12%
1b
111
31%
0b
80
22%

Ukupno glasova: 363

Rusilac
Kontakt:

Re: Vels - BiH / BiH - Belgija

Post Postao/la Rusilac » 21 sep 2014, 23:17

I protiv Belgije bi recept bio spustiti loptu na zemlju i ne juriti s njima.Ali namamo vise igrace s kojima to mozemo,rastjerali ih.
Pametan covjek nikad nece prihvatiti borbu sa nekim njegovim najacim oruzjem.
Ne mozemo se mi nadtrcavati sa Belgijancima ali zato ni oni ne mogu sa nama igrati,od noge do noge,tj.nisu mogli dok nismo rastjerali igrace.

Kiparskom selektoru nije padalo na pamet da se sa nama nadigrava,tako ni nasem ne treba da se sa ovima nadtrcava.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 21 sep 2014, 23:25

Cartman je napisao/la: Evo gledam sad tim protiv Andore:
Hennesey - rezerva u Palaceu
Gunter - Reading
Taylor - Swansea
Chester - Hull (nije standardan)
Davies - rezerva u Tottenhamu
Williams - Swansea
Allen - rezerva u Liverpoolu, cini mi se povrijedjen sada
King - rezerva u Leicesteru
Church - Charlton
Ramsey
Bale

Zna se za zadnju dvojicu. Rekao bi trojica standrdnih u PL i jedan u Realu. Znaci jako skromna ekipa osim Ramseya i Balea. U normalnom stanju bi ih pomeli, ali sa ovakvom atmosferom i sa kretenom na klupi...Sve je moguce. Od Kipra su jaci 10 puta, pa da vidimo jesmo li bilo sta naucili.
Dobro, mozda su to moje zelje da su bolji i da nas poderu, ali nismo ni mi nesto bolji.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 21 sep 2014, 23:25

Sabinho je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:----------------------------------------Primio 2 gola----------------------

Poluvrijeme u remiju-----------Nije igrao------------90 minuta u pobjedi protiv Kazana--------------Nije igrao

--------------Nije igrao---------------Igrao 20 minuta-------------90 minuta i gol iz penala protiv Madrida

Pola sata - neprimjetan,0:2 dok je bio u igri-------------------------------------------90 minuta u porazu

---------------------------------Sasvim solidnih 70 minuta protiv Celzija----------------------------
:thumbdown:
?

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 sep 2014, 23:27

Teska situacija sa igrackim kadrom.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 21 sep 2014, 23:28

Virtu4l je napisao/la: Moglo bi to biti zanimljivo, rat će se voditi na sredini terena, gdje im sigurno možemo parirati, mislim da su im tu sve mladi igrači? Jbg, gledali smo kako su se provukli protiv Alžira, gdje su vrlo lako mogli izgubiti meč i naši će morati pretrčati mnogo kilometara ako misle da se nose sa njima. Šta je sa onim tvojim Fellainijem, igra li on? Bio je nešto povrijeđen.
Protiv Vahinog Alzira se je provukla i Njemacka poslje produzetaka pa si vidio kako je deklasirala Brazil. Belgija je za nas svemirski brod i veliki su favoriti a sto se tice Walesa to je 50%/50%. Mi imamo malo veci broj iskusnijih igraca mada je i to jako upitno posebno ako ne bude igralo najboljih 11. Ali zato oni imaju jednog Bale-a koji moze sam sebi stvoriti priliku i zabiti ni iz cega a to Dzeko ne moze. Ako zasutave nasu sredinu terena nema ni Dzeke.

Papetov kiks protiv Kipra je bruka i sramota. A to se nebi desilo da nije poceo da forsira igrace koji nisu za prvih 11. Mnogi ovdje nisu ni svjestni jacine Walesa a da o Belgiji ni ne govorim.

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 21 sep 2014, 23:28

Evo pokusat cu nabrojati nas tim i belgiski i dati svoje subjektivne ocjene igraca:

Begovic (Stouk) 7 ...........Courtois (Chelsea) 8
Mujdza (Frajburg klupa) 5 ...........Alderwireld (Southamtpon) 6
Sunjic (Kuban) 5 ...........Vermalen (Barcelona) 7
Bicakcic (Hoffenhajm) 6 ........... Comapany (M.City) 8
Lulic (Lazio) 5 ............Vertongen (Totenhem) 7
Besic (Everton klupa) 6 ............Fellaini (MU klupa) 6
Medunjani (Deportivo) 5 .............Witsall (Zenit) 6
Pjanic (Roma) 7 .............Hazard (Chelsea) 8
hajrovic (Werder) 6 .............De Bruyne (Wollsburg) 6
Ibisevic (Stutgart) 6 ............ Mirallas (Everton) 6
Dzeko (MC) 7 ..............Lukaku (Everton) 7

Plus njihova puno jaca klupa od nase.
Zadnja izmjena: Aragon, dana/u 21 sep 2014, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 21 sep 2014, 23:30

Rusilac je napisao/la:I protiv Belgije bi recept bio spustiti loptu na zemlju i ne juriti s njima.Ali namamo vise igrace s kojima to mozemo,rastjerali ih.
Ne mozemo se mi nadtrcavati sa Belgijancima ali zato ni oni ne mogu sa nama igrati,od noge do noge,tj.nisu mogli dok nismo rastjerali igrace.
:lol: :lol:

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 21 sep 2014, 23:52

Ajax je napisao/la:
Rusilac je napisao/la:I protiv Belgije bi recept bio spustiti loptu na zemlju i ne juriti s njima.Ali namamo vise igrace s kojima to mozemo,rastjerali ih.
:lol: :lol:
Ne znam sta je smijesno.
Govorim o periodu kad smo imali igru i kad je vodio Zvjezdan Misimovic.Uostalom,razbijali smo mi Belgiju,i tada su oni imali po imenima bolji tim.
Nase glavno oruzje je tehnika,ne trka ,nikad nece biti trka.Njihovo je trka,prodornost i brzina i prodornost u igri 1 na 1.
To su dva koncepta,ko nametne svoj taj je blizu pobjede.Trka i agresivnost se itekako mogu smiriti tecnom pas igrom.
To sto vi pojedinci od nas hocete da pravite trkacku ekipu,to je drugi par opanaka.Mi nikad necemo i ne mozemo biti prevashodno trkacka ekipa.Mozemo mi uciti trcati vise ali nasa osnovna karakteristika uvijek ce biti tehnika,to jednostavno diktira podneblje.

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 21 sep 2014, 23:57

Pjanic i Medunjanin i ko jos kod nas u ekipi posjeduje tehniku? Svi ostali njihovi igraci su tehnicki potkovaniji od nas. Da nisu ne bi igrali u ekipama u kojima igraju. Hazard, Witsal, De Brujne pa cak i zadnja linija Vermalen i Vertongen su tehnicki super potkovani igraci.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 22 sep 2014, 00:04

Aragon je napisao/la:Pjanic i Medunjanin i ko jos kod nas u ekipi posjeduje tehniku? Svi ostali njihovi igraci su tehnicki potkovaniji od nas. Da nisu ne bi igrali u ekipama u kojima igraju. Hazard, Witsal, De Brujne pa cak i zadnja linija Vermalen i Vertongen su tehnicki super potkovani igraci.
Ti si vec dokazao koliko si objektivan.
Razlika u kvaliteti nasih i njihovih igraca je samo ta sto su oni Belgijanci a mi Bosanci.Sta to sve znaci mislim da mozes pretpostaviti.
Da je tu Misimovic glavu dajem da bi im uzeli posjed.To naravno jos ne znaci da bi ih pobijedili ali znaci da smo tehnicki jaci od njih.

Aragon
Kontakt:

Re: Odg: Vels - BiH / BiH - Belgija

Post Postao/la Aragon » 22 sep 2014, 00:08

Rusilac je napisao/la:
Aragon je napisao/la:Pjanic i Medunjanin i ko jos kod nas u ekipi posjeduje tehniku? Svi ostali njihovi igraci su tehnicki potkovaniji od nas. Da nisu ne bi igrali u ekipama u kojima igraju. Hazard, Witsal, De Brujne pa cak i zadnja linija Vermalen i Vertongen su tehnicki super potkovani igraci.
Ti si vec dokazao koliko si objektivan.
Razlika u kvaliteti nasih i njihovih igraca je samo ta sto su oni Belgijanci a mi Bosanci.Sta to sve znaci mislim da mozes pretpostaviti.
Da je tu Misimovic glavu dajem da bi im uzeli posjed.To naravno jos ne znaci da bi ih pobijedili ali znaci da smo tehnicki jaci od njih.
Za Misimovica smo se mislim svi slozili na SP a i ranije da je on bivsi igrac i da ne moze odigrati vise od 30 minuta. Sve ima svoj rok trajanja, a Misimovicev je na zalost prosao i to je ocito.
A to da su oni bolji samo zato sto su Belgijanci, na to ti se samo mogu nasmijati. Alooo covjece, budi bar malo realan.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 22 sep 2014, 00:17

Nismo se svi slozili za Misimovica,slozila su se neka djecurlija.
Misimovic da hoda po terenu i daje lopte ili da se krece samo na odredjenom prostoru i dalje je doktor za sve svoje"nasljednike".
Osim toga covjek uopste nije star a stil igre mu je uvijek bio isti,na to su pjenila djeca opcinjena stranim klubovima,ligama i igracima koji misle da samo treba trcati i nema nikakvih problema.Zato smo i bili jaki dok je on igrao i zato vise necemo biti tako jaki sad kad njega nema.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 22 sep 2014, 01:40

.............,,,...Begovic............
Mujdza....Bicakcic...Sunjic....Salihovic
............Pjanic.....Besic...............
Hajrovic.....Medunjanin..........Lulic
.................Dzeko--------------------

To je tih 11 koji mogu pobjediti Vels i suprostavit se Belgiji... Bude li Susic sta mijesao, najebali smo :facepalm:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 22 sep 2014, 01:43

Nemamo bolje trenutno od tog sastava, sam je rekao nece zvati nove. Da Bog da u 2015. neko novi ili stari.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

mravojed
Kontakt:

Post Postao/la mravojed » 22 sep 2014, 02:05

Samo bez Vrsajevica i Susica u sastavu i prcica naravno i vidjet cete kako pada i vels i belgija --

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 22 sep 2014, 02:11

Meni je drago jer idem na prvu tekmi BiH protiv Velsa i nadam se pobjedi aBd...Realno odbrana se mora nekako popravti neznam kako ali nesto se mora jer Bale i Hazard i prije Kipra sam pricao mogu sami preci cijeli nasu odbranu, preslabi smo u odbrani.
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 22 sep 2014, 08:50

Realni govoreći Belgijanci su na 80% pozicija za klasu bolji od nas,,bekovi,stoperi,krila(koja mi nemamo ili imamo,nešto nam fali ili bekovi ili krila),veznjaci(jedino Mire je tu da nam popravi prosijek),pa i napad sa Lukakuom,Bentekeom,....Dodaj našeg Papeta na klupi i još su 20% jači.Smiješno je reći da smo tehnički potkovaniji(izgleda se slabo Belgijski igrači prate)Witsel,Hazard,Mertens..ljudi prave pustoš svakoj ekipi...Naravno to ne znači da se ne može igrati sa njima,Da bi danas uspio nema podjele na trkače i tehničare,jednostavno moraš imati sve ,dobru tehniku,brzinu i snagu za 90 minuta vrhunskog fudbala.Ja i dalje hoću da vjerujem u naše i vjerujem da ćemo pružiti dobru igru,a zašto ne i pobjediti,..

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 22 sep 2014, 09:02

Consigliere je napisao/la:.............,,,...Begovic............
Mujdza....Bicakcic...Sunjic....Salihovic
............Pjanic.....Besic...............
Hajrovic.....Medunjanin..........Lulic
.................Dzeko--------------------

To je tih 11 koji mogu pobjediti Vels i suprostavit se Belgiji... Bude li Susic sta mijesao, najebali smo :facepalm:

svaka cast, konacno neko sto se razumije u fudbal........to je jedina prava postava u ovom trenutku.....a sto se tice tekmi, ja mislim da ce biti X sa velsom, i da cemo izgubiti od belgije.....

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 22 sep 2014, 09:22

http://www.nfsbih.ba/nsbih_userfiles/fi ... spisak.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;

Vratio se Emir!

Mene samo zanima kako Bešić postade napadač. Ovo ko na manageru.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 22 sep 2014, 09:28

BaDa12 je napisao/la:http://www.nfsbih.ba/nsbih_userfiles/fi ... spisak.pdf

Vratio se Emir!

Mene samo zanima kako Bešić postade napadač. Ovo ko na manageru.
NEMOJ ZEZAT!!!!!!!!!! JEL SE KAPITEN VRATIO13#!!#==!#=!#=!#=!#=!#=!# :bih: :bih: :bih: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.