Tvoja zemlja te treba Gazijo
Vels - BiH / BiH - Belgija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vels - BiH / BiH - Belgija
Aferim Kapitenu, kakav Dzeko, kakvi Sunjici i frizure u odbrani 

DD
Ma to je vjerovatno samo pro-forme.BaDa12 je napisao/la:http://www.nfsbih.ba/nsbih_userfiles/fi ... spisak.pdf
Vratio se Emir!
Mene samo zanima kako Bešić postade napadač. Ovo ko na manageru.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ako je istina allaha mi pobudalit cu...
Kakav lik, svega mi treba mu popisut kur*inu njegovu ogrovnu kakav idol... pa volim ga ko brata svega mi.
Ako je ona Slavica Pecikoza "tri-tri-fajf" igrom slucaja uzela neki stari Excel mozda pa nije dobro prepravila i zaboravila Emira na spisku, ima da je nadjem u Sarajevu.
Kakav lik, svega mi treba mu popisut kur*inu njegovu ogrovnu kakav idol... pa volim ga ko brata svega mi.
Ako je ona Slavica Pecikoza "tri-tri-fajf" igrom slucaja uzela neki stari Excel mozda pa nije dobro prepravila i zaboravila Emira na spisku, ima da je nadjem u Sarajevu.
„Prilikom opraštanja Spahića ostavljana je mogućnost da ga ponovo pozovem ukoliko bude potrebno, a posljednje utakmice su pokazale da je on još uvijek potreban timu. S obzirom koliko njemu znači reprezentacija kojoj je mnogo dao, opet sam ga pozvao jer sam shvatio da nam je neophodan“, rekao je selektor Safet Sušić.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Aha, hoce li se odazvat je skroz drugo pitanje...
Znaci Safet hoce da nas "kupi" s'tim potezom...
Nazalost mene itekako kupuje...
Iskreno nije to bila ta repka, nije me zanimalo uopste. A sad gledam koliko je let za Wales.
Znaci Safet hoce da nas "kupi" s'tim potezom...
Nazalost mene itekako kupuje...
Iskreno nije to bila ta repka, nije me zanimalo uopste. A sad gledam koliko je let za Wales.
Pa sigurno ga je kontaktirao prije nego ga je stavio na spisak.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- hogarstrasni
Jos jedan dokaz o kakvom smecu i djubretu se radi.
Podigao je hajku na Spahica , sada , kada se trese stolica, zove ga da mu spasava guzicu.
Jos ga ucjenjuje, ako se ne odazove da za poraz okrive njega i da mu zatvori vrata povratka i poslije .
Spaha, odbij poziv, budi karakter !!!
Podigao je hajku na Spahica , sada , kada se trese stolica, zove ga da mu spasava guzicu.
Jos ga ucjenjuje, ako se ne odazove da za poraz okrive njega i da mu zatvori vrata povratka i poslije .
Spaha, odbij poziv, budi karakter !!!
Zadnja izmjena: hogarstrasni, dana/u 22 sep 2014, 09:42, ukupno mijenjano 1 put.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
Ma da je', bilo bi u medijama na neki nacin.
Ovako nas je Pape pravo pozitivno iznenadio, ako je istina...
Kad ce spisak zvanicno bit predstavljen, danas jel?
Ovako nas je Pape pravo pozitivno iznenadio, ako je istina...
Kad ce spisak zvanicno bit predstavljen, danas jel?
Pa ovo je zvanično predstavljanje spiska, ovaj papir ide u UEFA-u.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Amarinho, to je sa stranice saveza. Dakle, zvanično je. Neće biti pressica, izgleda.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
Iskusno Safete, iskusno, i veoma mudro.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma znam da je stranica NFSBiH, al ga je Slavica napravila vjerovatno... mozda zena kopirala spisak neke prosle tekme i prepravila imena, te zaboravila iz navike izvadit Spahica. Znam zvuci surrealno al' je sve moguce kod nas...
A i necu da se bezveze iznerviram ako od tog' nista ne bude.
Mislim Spaha vraca u zivot sve ovo.. i igru, i mentalitet repke, i atmosferu... Nadam se, da ce mu Dzeko predat traku ako je istina.
A i necu da se bezveze iznerviram ako od tog' nista ne bude.
Mislim Spaha vraca u zivot sve ovo.. i igru, i mentalitet repke, i atmosferu... Nadam se, da ce mu Dzeko predat traku ako je istina.
Evo kazu i Gareth Bale udara po klixu na refresh i ceka nesto zvanicno, nada se da je to patka...
-
Nerminovic
- Kontakt:
mirzatele je napisao/la:?Sabinho je napisao/la:mirzatele je napisao/la:----------------------------------------Primio 2 gola----------------------
Poluvrijeme u remiju-----------90 MIN PROTIV WOLFSBURGA------------90 minuta u pobjedi protiv Kazana--------------Nije igrao
--------------Nije igrao---------------Igrao 20 minuta-------------90 minuta i gol iz penala protiv Madrida
Pola sata - neprimjetan,0:2 dok je bio u igri-------------------------------------------90 minuta u porazu
---------------------------------Sasvim solidnih 70 minuta protiv Celzija----------------------------
KOLIKO JA ZNAM OVAJ DRUGI STOPER JE IGRAO 90 MIN PROTIV WOLFSBURGA
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Odlična odluka da se Spaha vrati u repku. Samo Spaha ne može nosit dres s brojem 7, njegova je 4.
Samo me sad zanima ko će biti kapiten?
Samo me sad zanima ko će biti kapiten?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Jeb.o mu smetlar sve po spisku sta vracas ****.o u reprezentaciju jedva ga se rijesili 
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
joooooj ljudi daj da okrenemo rostilj, suho meso, kobasice, kola, pice.........sve DREAMER i MONOLOG placaju....hajmooooooooooooooooooooo MOMCIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII, ubicemo VELS!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eh matere ti idi muda lizi svom Zanettiju ili ti se preseli u tvoj modni grad pa se tamo kofrci onim **** i Berlusconija, Morattiju kome vec hoces...Interista je napisao/la:Jeb.o mu smetlar sve po spisku sta vracas ****.o u reprezentaciju jedva ga se rijesili
**** od nase repke i nasem KAPITENA, LIDERA, LEGENDE, VODJE!!!