Vels - BiH / BiH - Belgija
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Vels - BiH / BiH - Belgija
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
- dr.van nostrand
- Kontakt:
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- hogarstrasni
Kada je mslio da ce se prosetati kroz grupu, arkanovac je otjerao Spahica , da mu ne smeta, sada, kada se stolica trese, moli ga da se vrati.
Sada ce novinarsko smece, koje je odradilo posao tjeranja i likovalo, da hvali kriminalce poslodavce, kako rade odlican posao.
Pritom se nije udostojio da napravi pres konfarenciju i objasni poteze.
Valjda ima posla u Parizu
jednom ga tjerate, sad ga prizivate nazad..
najgore što ništa ni on neće pridonijet da će sad bh repka igrat nešto drama bolje..nije neki siguran stoper ( iako je doduše bolji od sadašnjih)..
mene čudi da opet štilića nema
-
Nerminovic
- Kontakt:
BUJRUM.Amarinho je napisao/la:gdje su te karte za Wales...daj ba jednom se zivi idemo kapitena pozdravit!!!!
SVI U VELS!
BackSpace United
Kevin je napisao/la:niste jasni nikako..
najgore što ništa ni on neće pridonijet da će sad bh repka igrat nešto drama bolje..nije neki siguran stoper ( iako je doduše bolji od sadašnjih)..
Pape je izjavio da dok je on selektor Stilic nece biti pozvan, razlog se ne zna.
Gdje i kad je to izjavio?Armala je napisao/la:Pape je izjavio da dok je on selektor Stilic nece biti pozvan, razlog se ne zna.
POTPIS!!!Kevin je napisao/la:niste jasni nikako..
Pape se pozivanjem kabadahije samo posrao sam sebi u usta.
Zasto imam osjecaj da ce kabadahija opet biti kiker glavni?
P.S. Treba i LEGEU vratiti, ovaj Adidas nam je nesretan
Aragon je napisao/la:Zasto imam osjecaj da ce kabadahija opet biti kiker glavni?
Poslije ovog zadnjeg sastanka sa NSBIH,Virtu4l je napisao/la:Gdje i kad je to izjavio?Armala je napisao/la:Pape je izjavio da dok je on selektor Stilic nece biti pozvan, razlog se ne zna.
Ovo "dok je on selektor" je izvuceno iz konteksta , opravdano naravno. Posto je izjavio da Stilic nece dobiti poziv a poslije toga rekao da Zukanovic isto nece dobiti posto ne igra dovoljno a Stilic nikada ne izlazi sa terena pa mozemo zakljuciti da je to sve na licnoj bazi.
-
Nerminovic
- Kontakt:
@Virtu4lVirtu4l je napisao/la:Aragon je napisao/la:Zasto imam osjecaj da ce kabadahija opet biti kiker glavni?
Today is a good day, my friend.
BackSpace United
Nemoj izvlačiti iz konteksta, rekao je da trenutno ne razmišlja o Štiliču. Štilić mi je nedavno rekao da ne postoji nikakav sukob sa selektorom, nemoj širiti dezinformacijeArmala je napisao/la:Poslije ovog zadnjeg sastanka sa NSBIH,Virtu4l je napisao/la:Gdje i kad je to izjavio?Armala je napisao/la:Pape je izjavio da dok je on selektor Stilic nece biti pozvan, razlog se ne zna.
Ovo "dok je on selektor" je izvuceno iz konteksta , opravdano naravno. Posto je izjavio da Stilic nece dobiti poziv a poslije toga rekao da Zukanovic isto nece dobiti posto ne igra dovoljno a Stilic nikada ne izlazi sa terena pa mozemo zakljuciti da je to sve na licnoj bazi.
Sve u svemu ako Susic opet stavi Lulica i Vrsajevica na bekove nama pomoci nece ni Ferdinand i Vidic zajedno na stoperskom mjestu.
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Jadni smo mi ako je smetlar sve ovo nabrojano... i nemoj da guras legendu kakva je Zanetti u kontekst sa ispod prosjecnim igracom.. ostatak necu komentarisati nije vrijednoAmarinho je napisao/la:Eh matere ti idi muda lizi svom Zanettiju ili ti se preseli u tvoj modni grad pa se tamo kofrci onim **** i Berlusconija, Morattiju kome vec hoces...Interista je napisao/la:Jeb.o mu smetlar sve po spisku sta vracas ****.o u reprezentaciju jedva ga se rijesili
**** od nase repke i nasem KAPITENA, LIDERA, LEGENDE, VODJE!!!
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 1993Sajo1993, 19vendetta87, AlenHalilovic, AmorVincitOmnia, aqarius, badboy, Beduin, Bosnjo22, CAGarfia, Confiance, Daduli, DanijelTZ, Diadora, DzaniMehmet, EdinjoBos, erkov, ErosViverosViv, FerdinandF, forgempp, Fort, Fudo, Goalgetter, Godfather, Helemnejse, invincible1921, inzomni, jasmin10, KarlMarx, Kaunas, Kljukusar, komax, Konzerva, ledesma, LenyYoro15, lol89, Majstorinho, mercurial, Micron, MokraKifla, MostarReds22, Nah1ddd, Nakata, napapijri1987, NebeskaSila96, Paromlinac, PeppermintSA, Proximic, Rahma, random11, Rio12345, RobijasiZenica1988, rossonero85, s4mke, seha77, Sheyi, signalidunapark, Sveti, tuzlanskinacin, unavita, Vanja8, Venom, WeekendOffender, ZmajOdBosne33, Zyzm i 366 gostiju.