RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Juce je Mezric dobio zuti karton.Znali neko koji mu je po redu taj karton i inace imamo li kakvih suspendovanih?
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
trebali bi igrati sa najjačom postavom u subotu ili nedjelju, ne znam tačno kada će se igrati utakmica.
-
marioo8888
- Kontakt:
Subota 17:00.AlemC85 je napisao/la:trebali bi igrati sa najjačom postavom u subotu ili nedjelju, ne znam tačno kada će se igrati utakmica.
-
edgardavids
- Kontakt:
SVI POD BIJELIIIIIIII
iako se ne slažemo, hvala ti na info...marioo8888 je napisao/la:Subota 17:00.AlemC85 je napisao/la:trebali bi igrati sa najjačom postavom u subotu ili nedjelju, ne znam tačno kada će se igrati utakmica.
- pravnik1981
- Kontakt:
BUDI SE GRADE-Svi na derby u subotu!
Iako smo dobili samo 250 karata pozivamo sve navijace Veleza da dodjemo u sto većem broju......
Ne mogu nas limitirat ili idemo svi ili niko!!!!!
BUDI SE GRADEEEEE
Iako smo dobili samo 250 karata pozivamo sve navijace Veleza da dodjemo u sto većem broju......
BUDI SE GRADEEEEE
- RezervniGolman
- Kontakt:
Kakvih 250pravnik1981 je napisao/la:BUDI SE GRADE-Svi na derby u subotu!
BUDI SE GRADEEEEE
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
- pravnik1981
- Kontakt:
RezervniGolman je napisao/la:Kakvih 250pravnik1981 je napisao/la:BUDI SE GRADE-Svi na derby u subotu!
BUDI SE GRADEEEEEili svi ili nijedan. I to hocemo pjeske. Ne treba nam ni policija ni nikakva zastita
-
Eagles_OldSchool
- Kontakt:
Jeste pravno ali u praksi taj stadion na napravljen nesto i slicno ko sto su Vrapcici,dakle jedan dio finasirao grad jedan Velez,nesto donatori i dosta raja- velezovi navijaci..BB je na gradskom zemljistu i zato se vodi kao Gradski objekat.Grad Mostarmravojed je napisao/la:Jel grad vlasnik stadiona ?
P.S.Ima nesto i u potpisu
Sa naseg manjeg stadiona na kojem smo proslo kolo upisali pobjedu prelazimo sljedece kolo na nas najveci stadion po jos jednu i prikljucak u vrh
FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Pitanje jedno Ko je dobar sa Enesom Vukoticem??? Covjek ima arhivu Velezovi tekmi na VHS-u (od sportski pregleda pa nadalje...) Dobro bi bilo pitati ga da taj materijal prebaci na DVD ili tako nesto ....Poslje rata je imao videoteku u Mahali sve sam to pregledo.
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
To bi trebalo obavijestiti nekog u klubu da se spase ti materijali ipak je to nasa istorija.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- VigorMostarac
- Kontakt:
Slažem se ,kad krene korteo od 5.000 Đavola tu nema briga,samo Pjesma i dlanovi...pravnik1981 je napisao/la:RezervniGolman je napisao/la:Kakvih 250pravnik1981 je napisao/la:BUDI SE GRADE-Svi na derby u subotu!
BUDI SE GRADEEEEEili svi ili nijedan. I to hocemo pjeske. Ne treba nam ni policija ni nikakva zastita
![]()
IZAĐITE NA BALKONE POZDRAVITE ŠAMPIONE
BICE VELEŽ NOVI ŠAMPION,NOVI ŠAMPION,NOVI ŠAMPION
Prošle godine su se odbranili i sacuvali bod
VFC THE RELIGION
Ne znam samo po kojoj osnovi nama pripada samo 250 karata?
Pa svi ste prebrojani svaki član foruma oni sa facebooka simpatizeri i derbi navijači.emil02in je napisao/la:Ne znam samo po kojoj osnovi nama pripada samo 250 karata?
Cifra kakva god respektabilna
Javlja se navijač kluba koji je prvak i gleda ga 900-1000 ljudi na domaćoj utakmici...
Nista onda cemo mi vama obezbjediti radio prenos na to ste naucili.miki651 je napisao/la:Pa svi ste prebrojani svaki član foruma oni sa facebooka simpatizeri i derbi navijači.emil02in je napisao/la:Ne znam samo po kojoj osnovi nama pripada samo 250 karata?
- RezervniGolman
- Kontakt:
Svaki derbi i gostovanje nas je duplo bilo vise nego vas. Jest da ste samo na par bili i propustili onaj prvi ali dobro tada niste ni postojalimiki651 je napisao/la:Pa svi ste prebrojani svaki član foruma oni sa facebooka simpatizeri i derbi navijači.emil02in je napisao/la:Ne znam samo po kojoj osnovi nama pripada samo 250 karata?
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
- VigorMostarac
- Kontakt:
LJUDI NETREBA SE PRIMATI
Pustite ih oni nemaju ono što mi imamo a to što mi imamo oni neznaju nitiće ikada iamti-saznati.
Ma to oko 250 karata je zbog bezbjednosni razloga,niko ti zabranit nemože da dođemo i pokupujemo sve karte.
Neka njih na stajanju svakako ga napunit nemogu.
Cuo sam iz nepouzdani izvora da je klub Svinj-ski odlućio pustiti sve njihove ove što dođu besplato plus im daju cenera (10) za pive
USTANITE ĐAVOLI I POKAŽITE KO JE GLAVNI U GRADU NA NERETVI.
Pustite ih oni nemaju ono što mi imamo a to što mi imamo oni neznaju nitiće ikada iamti-saznati.
Ma to oko 250 karata je zbog bezbjednosni razloga,niko ti zabranit nemože da dođemo i pokupujemo sve karte.
Neka njih na stajanju svakako ga napunit nemogu.
Cuo sam iz nepouzdani izvora da je klub Svinj-ski odlućio pustiti sve njihove ove što dođu besplato plus im daju cenera (10) za pive
USTANITE ĐAVOLI I POKAŽITE KO JE GLAVNI U GRADU NA NERETVI.
VFC THE RELIGION
- VigorMostarac
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.