NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
huseinbegkapetan mislim da si sam sebe sa ovim velikim postom otkrio...tebi kao sportisti ovo ne treba da se preko foruma prepucavas i blatis nekog. previse stvari iznosite na forum kojima nije mjesto tu treba malo smirit strasti svako ko se malo uvrijedi u klubu poleti na forumu napisat sve negativno ohladite ljudi malo sta vam je nismo Bayern
-
- Kontakt:
šta ima u vas?
Gledam sastav protiv Radnika i samo mi Diatta i Čović poznati. Je li to to ili ima Zvijezda još nešto ponuditi? Kaže vam trener da ima 9 povrijeđenih igrača. Šta Željo može od vas očekivati? Gdje se najtanji?
Gledam sastav protiv Radnika i samo mi Diatta i Čović poznati. Je li to to ili ima Zvijezda još nešto ponuditi? Kaže vam trener da ima 9 povrijeđenih igrača. Šta Željo može od vas očekivati? Gdje se najtanji?
-
- Kontakt:
Najtanji smo u napadu sredi i odbrani.Željo može od nas očekivat nažalost samo tri boda i popravak gol razlike.Zaboravi spomenut da smo na poziciji golmana najlošiji. 

Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
tanki smo jarorodom s Mejtaša je napisao/la:šta ima u vas?

kako vidim bice prenos na areni ovaj put cu odgledati preko tv. neka vam je sretno u nastavku sezone
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Pa šta se dešava, nije tako u Zvijezdi odavno bilo. Meni je priča oko Zvijezde ličila na persepktivnu.
Ma nismo ni mi Bog zna šta, fali nam igrača i u odbrani i u sredini, a ni gore nismo neka ubojitost. Ali eto bore se momci, publika pogura, Željo ko Željo nema kud, mora pobjeđivati.
Ma nismo ni mi Bog zna šta, fali nam igrača i u odbrani i u sredini, a ni gore nismo neka ubojitost. Ali eto bore se momci, publika pogura, Željo ko Željo nema kud, mora pobjeđivati.
dosta se toga izdesavalo u zadnjih par sezona.otkazao je najveci sponzor i vec 3 sezone smo bez njega i svake godine je patnja.svi se nadamo da cemo ovu krizu pobijediti i izboriti opstanak.nekad smo bili uzor mnogim klubovima po organizaciji po gostoprimstvu sad smo nazalost pravi seljacki klub tesko je ovo reci ali tako je.mijenjamo svake sezone oko 20 igraca pola ih sjedi na klupi pola na tribinama dovodimo nespremne igrace kojima treba cijela polusezona da dostignu spremu i onda ih otjeramo cirkus smo stari zivi.nekad je na banji bilo blizu 5000 a danas kada ima 500 odlicno.rodom s Mejtaša je napisao/la:Pa šta se dešava, nije tako u Zvijezdi odavno bilo. Meni je priča oko Zvijezde ličila na persepktivnu.
uglavnom mi nemamo sta izgubiti gore vjerujem da ce ovaj nas brko probati nesto imamo dva dobra napadaca ali veza skripi ja bi diatu u napad ove sve u odbranu i **** ga

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
E-mail tvoj problem da misliš o meni i nagadjas,ja sekunde ne razmišljam ko si ti,ne blatim kažem sta je problem ili ja mislim da jeste,opet zvijezda mi je relax ja ću je gledati koja god liga bila i slažem se s tobom da nismo Bajern
-
- Kontakt:
Nisam fakat znao jer nekako mi je Zvijezda totalno ispala iz fokusa. Čini mi se prošlo prvenstvo da smo igrali gore u prvom kolu i nekako dobili čini mi se 1:0 i zato se ja Zvijezde više ne sječam niti sam pratio. Vidio sam da nešto mrljave po tabeli, ali nije mi izgledalo dramatično. Što kažu, mi smo se bili zabavili o svom jadu.
Mi ćemo biti oslabljeni bez Tomića i Stanića, ali hajd valjda nekako utrpamo.
Mi ćemo biti oslabljeni bez Tomića i Stanića, ali hajd valjda nekako utrpamo.
-
Mejtas svakako dolazimo da igramo možda vam se ponovi leotar
sala naravno ćevapi u zmaju i tekma,nek bude dobra utakmica i bolji nek pobijedi,tanki jesmo ali mislim da ce brko dobro to sloziti pa možda iznenadimo,najjači smo kad nas otpisu 

Zlatko ZahovičsamoNKZ je napisao/la:sta mislite ko bi bio bolji cvitkusic ili hamza umjesto durguta ???
-
- Kontakt:
Ako sebi želiš dobro mani se Zmaja - vjeruj mi Dževdo nikad nije znao šta su čevapi niti je vodio računa šta će u njih staviti - znam ga dok je peko čevape za drugog. Ako misliš na Zmaja u Hrasnom (jer ima mu i buraz na Željezničkoj) imaš pored njega bolju lokaciju (Besko) koji u Hrasnom skoro 30 godina i nije loš.
Znam da ti je drago što se zove Zmaj, ali čuvaj zdravlje. Nažalost, u Sarajevu čevapa gotovo da i nema. Iščezlo je to, nego eto zna se manje-više gdje se smije šta pojesti, a da nije kengur i sl. Boljih čevapa ima po drugim čaršijama. Nama otkako su pitari počeli svojajati čaršiju to je bio njen definitvan kraj. Čaršiju su uništili komunisti i promijenili vlasničku strukturu, a ovo je danas samo reda radi i turista.
Gdje nađoste onog Brku - imate vi ovih ekstravagantnoh folova - izvučete nešto što se niko ne nada.
Znam da ti je drago što se zove Zmaj, ali čuvaj zdravlje. Nažalost, u Sarajevu čevapa gotovo da i nema. Iščezlo je to, nego eto zna se manje-više gdje se smije šta pojesti, a da nije kengur i sl. Boljih čevapa ima po drugim čaršijama. Nama otkako su pitari počeli svojajati čaršiju to je bio njen definitvan kraj. Čaršiju su uništili komunisti i promijenili vlasničku strukturu, a ovo je danas samo reda radi i turista.
Gdje nađoste onog Brku - imate vi ovih ekstravagantnoh folova - izvučete nešto što se niko ne nada.
-
- Kontakt:
kad sam ja pisao da je huseinbegkapetan ustvari Nermin Husein(begkapetan)basic,i evo mozete i ovdje da se uvjerite, pa jel moguce da covjek pise ovakve gluposti majko mila,sebe opet hoce da odbrani,kofol pn nesto sad podrzava,vidite o cemu covjek pise,ti bi prvi volio da durgut bude otjeran i pokusavao si ga otjerati. samo cu reci bio sam zbog tebe banovan. nemoj se ko p****ca skrivati,vidis da su te svi skontali,pa cak i email koji te podrzavao donekle. idi luci lezi odmaraj,ne sramoti se vise klub si nas osramotio. ti znas zuhric u sastavu a bio u mostaru,to moras znati kad si od njegovog babe uzimo kes da ovaj igra zato to i znas i nemoj vise da seres!!! Ljudi doro dok je bio trener pisao je ovdje po forumu,al nijedan post za vrijeme utakmice nije pisao i za vrijeme treninga. Izvinjavam se svim forumasima jer se vracam na staro ali necu vise,nije Doro vrijedan toga. Al nemogu da trpim njegove gluposti. eto ti si imao ekipu 3,4 mjeseca pa sta si napravio DEBAKL,HAOS,RASPAD, dobro si nam vratio stari sjaj zvijezdi i ponos gradu. Sad nam 300 ljudi dodje na utakmicu!!!!email22 je napisao/la:huseinbegkapetan mislim da si sam sebe sa ovim velikim postom otkrio...tebi kao sportisti ovo ne treba da se preko foruma prepucavas i blatis nekog. previse stvari iznosite na forum kojima nije mjesto tu treba malo smirit strasti svako ko se malo uvrijedi u klubu poleti na forumu napisat sve negativno ohladite ljudi malo sta vam je nismo Bayern
-
- Kontakt:
**** ovo si u pravu a vidim ovaj husein beg kapetan (sto je ustvari izgleda Nerko) zna sve i ko ima kakvu platu i kakav ugovor i sta mu sve placeno i ko je povrijedjen al ljudi on je izbacio kuzmanovicabatigol777 je napisao/la:Neznam zasto upoređuješ trenere i njihove plate pa doro nije trener nema licence. i nezna ništa o fudbalu valjda je to jasno svima koji su gledali utakmice zvijezde.

sve za nasu zvijezdu !!!!!
-
isuse bože

Moze li mi neko reci ako je bio na tekmi Zvijezda-Radnik na sta je licila igra Radnika? 

e molio bi te da me ne poredis ni skim i da me nemijesas u ta tvoja prepucavanja sa ne znam ni ja skim vise. a da se nadovezem i ja mislim da si doro ovaj tvoj veliki post je samo potveda. vozdrahuseinbegkapetan je napisao/la:isuse bože![]()
![]()
![]()
![]()

zapade mi za oko ovo oko trenera sto porede plate i znaju za koju platu ovaj trener radi, za koju je doro itd... pa ljudi znatel vi uopste kako je ovaj trener i dosao do Zvijezde, na ciju molbu, sta su mu prioriteti ovdje??? znate vi vraga ista ne mislim na sve forumase ali ima 2-3 pojedinca koji sve znaju, a u stvari nemaju pojma...izace Zvijezda iz ove krize i nije istina da nemamo para, imamo onoliko kolko nam je i potrebno
-
- Kontakt:
email22 je napisao/la:zapade mi za oko ovo oko trenera sto porede plate i znaju za koju platu ovaj trener radi, za koju je doro itd... pa ljudi znatel vi uopste kako je ovaj trener i dosao do Zvijezde, na ciju molbu, sta su mu prioriteti ovdje??? znate vi vraga ista ne mislim na sve forumase ali ima 2-3 pojedinca koji sve znaju, a u stvari nemaju pojma...izace Zvijezda iz ove krize i nije istina da nemamo para, imamo onoliko kolko nam je i potrebno

ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
- theboss_RD07
- Kontakt:
Zabili ste gol iz jedine prave prilike.IB2000 je napisao/la:Moze li mi neko reci ako je bio na tekmi Zvijezda-Radnik na sta je licila igra Radnika?
Onaj vas celavi 7 nas je rasturao po strani, Masic dobar i onaj Obradovic il kako vec, nije los.
Mada opet kad se sve sabere i oduzme, ne zna se ko je losiji.. Mi ili vi. Ocito mi, kad vas nismo mogli uzeti kod kuce
⭐
Hvala brate na informacijamatheboss_RD07 je napisao/la:Zabili ste gol iz jedine prave prilike.IB2000 je napisao/la:Moze li mi neko reci ako je bio na tekmi Zvijezda-Radnik na sta je licila igra Radnika?
Onaj vas celavi 7 nas je rasturao po strani, Masic dobar i onaj Obradovic il kako vec, nije los.
Mada opet kad se sve sabere i oduzme, ne zna se ko je losiji.. Mi ili vi. Ocito mi, kad vas nismo mogli uzeti kod kuce

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.